Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות]Skoda Octavia Facelift,Mazda MX-5 Facelift,2010 Mercedes E,McLaren 722s

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הE קלאס החדשה - שאלוהים ישמור. זה נראה כמו חיקוי סיני ללקסוס GS. קטסטרופה. זה סיפור הS-קלאס חוזר על עצמו - אמרו לעצמם מרצדס, "עזבו יפה, שיהיה דיסטינקטיבי". כנראה שבשביל יפה תשאר הCLS. כאמור, אלוהים ישמור. דווקא הE הנוכחית היא אחת מהמכוניות היפות בקטיגוריה, אם לא היפה שבהן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
הE קלאס החדשה - שאלוהים ישמור. זה נראה כמו חיקוי סיני ללקסוס GS. quote]

צודק

חשבתי שהם הפנימו את גישת החזרה למקורות המרובעיים הקלאסיים והיפים עם טאצ' של חדשנות בC קלאס החדשה והמדהימה .

לאחרונה ב מ וו עוקפים אותם בסיבוב , מה שלא קרה הרבה שנים .

מזל שיש להם עוד מכוניות מדהימות באמתחתם ..

פורסם

דווקא עם הS CLASS אין לי כל כך בעיה, הוא נראה יפה ומכובד.

ה E החדשה באמת לא משהו. ציפיתי להרבה יותר, והכי טוב היה מצידם להשאיר אותה כמו שהיא עד שהיו מכינים עיצוב יותר טוב.

הTSI של האוקטביה יגיע גם לפאביה?

TFSI Power

פורסם

אכן כן, גם הפביה והרומסטר יקבלו את מנועי TSI (בהתחלה את גרסת 125 כ"ס, בעלת הטורבו - ואח"כ את השאר) - אחרי מתיחת פנים קלה שהן אמורות לעבור בקרוב (משהו שידעתי מראש וגם ציינו במפעל). והאוקטביה - WOW! כנאמר לי במפעל שהיא עוברת מתיחת פנים - הם ציינו קלילה, לא חשבתי שהם הלכו כ"כ רחוק. נראית מצויין!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא אהבתי את האוקטביה.

לדעתי, טוב היו עושים אם היו משאירים אותה כמו שהיא היום.

היא נראית מצועצעת מבחוץ.

ומבפנים לא שינו כלום פרט להגה.

וזה מעציב אותי כי ההגה מצויין ונוח לאחיזה, אבל יש פרטים אחרים מעצבנים.

פורסם

היא נראית כמו גרסה מוקטנת במעט של הסופרב - וזה מצויין. אני מקווה שכך יעשו גם לפביה ולרומסטר. אני אישית לא אהבתי את העץ, הוא די מיותר - אני מעדיף קרבון או אלומיניום. חוצמזה, תא הנוסעים נראה מצויין - הביאו את כל מה שטוב ויעיל מהסופרב החדשה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הלכה האוקטביה, חבל.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

אמרו כאן בדיוק מה שחשבתי על הE קלאס החדשה, אני לא מבין איך מרצדס שהמציאו את הפנס האחורי המשולש שנראה כל כך טוב החליפו אותו ביח' המכוערות האלה.

• תוכן חדש...