Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא אלפא 33 ...2 קרבורורטרים כפולים מנוע 1.7 8V

התקנתי טורבו,(בלי לפרט יותר מידי,אבל דאגתי לחזק ולשפר ולהוסיף את מה שצריך).

הבעיה האחרונה שלי זה הדלק,כרגע הקרבורטרים מכוונים בלי הטורבו,כמובן שהטורבו ימשוך יותר דלק והרבה !

ביחוד בטורים הגבוהים.

ושאלותי הם :

אם אני ארחיב את הדיזות זה לא יציף לי את הקרבורטרים בסרק ?

משאבת דלק חשמלית רגילה(שמתאימה לרכב עם קרבורטורים,חצי באר+-) תספיק לתת דלק בטורים הגבוהים ?

משאבת דלק שמתאימה לרכבי הזרקה(משאבה בלחץ גבוה),לא תציף לי את הקרבורטרים בסרק ?

אשמח מאד לתשובות ממישהו שמבין או מישהו שנתקל בבעיה דומה.

או שלמישהו יש פתרון אחר לגמרי איך להתגבר על עניין אספקת הדלק ?

תודה מראש לעונים

פורסם
האא פעם ראשונה שאני שומע טורבו על קרבורטורים יהיה לך קשה מאוד לכוון אותם כי זה לא מחשב כול רכב טורבו יש לו מחשב..הרכב שלך הכי הרבה יפוצץ סתם דלק ולא יסע טוב

שטויות יש הרבה מכוניות טורבו עם קארבורטורים, סטוק וגם משופרות.

פורסם

אני לא מבין את הגישה הזו של להציע להחליף רכב?!

האם המציעים חושבים כי הפורום הזה רציני או פורום החלפות?

בהחלט מטריד לראות את ההודעות האלה. אין תקנה כנגדן בתקנות הפורום?

העניין טופל, התראה נשלחה בדואר שליחים,ההודעות נמחקו, אפשר לחזור לשיגרה, בגירה

ולגופו של עניין, האם נשקל הכיוון של לעבור להזרקה?

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

הקומבינה שבנית בחיים לא תיסע כמו שצריך,תזרוק הכל לפח ותשים הזרקה.

אולי אתה חושב שההודעה שלי תוקפנית,אבל היא נועדה לעורר אותך לפני שתשרוף מאות שעות עבודה וגם המון כסף על כלום,ואני לא מגזים.

ותן שתי סטירות למי שבנה לך את הקומבינה.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
אני לא מבין את הגישה הזו של להציע להחליף רכב?!

האם המציעים חושבים כי הפורום הזה רציני או פורום החלפות?

בהחלט מטריד לראות את ההודעות האלה. אין תקנה כנגדן בתקנות הפורום?

יש תקנות וחוקים .

כנראה שהמשתמש הנ"ל לא טרח לקרוא אותם .

אי לכך ובהתאם לזאת , הבא שיעיר הערה בסגנון יזכה להתראה כדת משה בישראל . אללה ירחמו .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

א)יאשה דבר ראשון אפשר לעשות את זה !.

ב)אתה תצטרך לחרוט דיזות עד שתמצא את הכיוון המתאים ולא רק בסרק אלה בסלדים שונים וכמובן שבעומס מכיוון שטורבינה מכניסה יותר אויר ,זה סיוט לא קטן . אבל אהבה זאת אהבה לך על זה עד שתמצא את הכיוון הנכון .

ג)תעלה תמונה של הדיזות שיש לך עכשיו + מידות ואוליי אוכל לתרום לך כמה .

אסי.

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

שרשמתי שאני לא אפרט חשבתי שתבינו עניין,אבל טעיתי אז אני אפרט

אני בונה את הרכב יותר בעניין של ניסוי ליצור משהו מעניין,זה לא עניין של לקנות איזה אימפרזה ולהנות מהמהירות.

אז מה שעשיתי עד עכשיו זה:

הרכבת אינטרקולר

התאמת הטורבו (טורבו של גולף )

בנית סעפת

יחידה לקירור שמן מנוע

מערכת קירור משופרת

הורדת יחס דחיסה

חיזוק מכלולים במנוע ושיפוצו מהיסוד

ועד כל מיני דברים חשובים...

אני יכול להרכיב מערכת הזרקה עם מחשב,העניין שזה מערכת הזרקה לרכב רגיל,המחשב לא יצליח לקרוא

את כמות האויר הגדולה שתכנס,ואני לא יודע עם המזרקים יצליחו להעביר כמות כזאת גדולה של דלק.

ולהתקין מערכת הזרקה שתתאים לטורבו,זה באמת עניין שאני לא רוצה להשקיע כל כך הרבה כסף

אז למיטב ידעתי יש רכבי טורבו עם קרבורטורים (למשל רנו 5 GT )

וסך הכל שאלתי אם מישהו ניסה משהו כזה...

אז לא צריך לקפוץ עלי :-)...אפשר להגיד לא יודעים זה לא בושה,במקום להגיד תחליף\תרד מזה\בלתי אפשרי

אסי אני אעשה את זה רק אצל מישהו שמבין בקרבורטרים כמובן,מישהו שיהיה מומחה בתחום

אבל שאלתי רק אם מישהו יודע בדיוק מה צריך לעשות....שאלה פשוטה או שכנראה משהו שלא ניסו עד היום ?

פורסם

אהלן, יש לי רנו 5 GT טורבו, עם מנוע 1.4 טורבו קרבורטור, אני מכיר את המערכת טוב מאוד, כמה דברים:

-צריך משאבת דלק חשמלית, לא יעזור שום דבר, משאבת דלק מכאנית חצי באר של קרבורטור רגיל פשוט לא תעשה את העבודה.

-צריך ווסת לחץ דלק מכאני שיווסת את הלחץ ממשאבת הדלק בהתאם לגדישה ולא יתן למשאבה לפוצץ לקרבורטור את הצורה, הוא לא רק שיציף בלי ווסת, אלא יפתח את האטמים של הקרבורטור מהלחץ.

שורה תחתונה, הצעה שלי אם אתה לא רוצה להתעסק עם הסבה להזרקה, תקנה קרבורטור של רנו 5 GT+ווסת לחץ דלק מכאני של רנו 5GT+משאבת דלק חשמלית חיצונית עם הספק של 2.5-3 באר וספיקה טובה, תעשה את ההתאמות הנדרשות שהכל ישב, ולפי דעתי תוכל לגדוש באמינות עד גבול מסויים, ניתן בקרבו הזה לשחק עם הגודל של הדיזות.

בהצלחה.

פורסם

דבר ראשון יאשה סליחה לא שמתי לב .

טאקינג בגדול מה שאתה צריך לעשות זה לגרום לזה שתגיע תערובת נכונה לצילנדר גם בסרק וגם בעומס מירבי ,שאת זה תעשה ע"י דיזות נכונות ,אבל מראש אני אומר לך אין מצב שהמנוע ינגן חלק בסרק במצב כזה ,אוליי בטורים גבוהים .

לגביי מערכת הזרקה המרססים של היום יכולים לתת לך איזה כמות דלק "שתרצה " אבל לא יהיה אפשרי כמעט לגרום למחשב של מערכת ההזרקה לתת לך את מה שאתה רוצה .

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם
דבר ראשון יאשה סליחה לא שמתי לב .

טאקינג בגדול מה שאתה צריך לעשות זה לגרום לזה שתגיע תערובת נכונה לצילנדר גם בסרק וגם בעומס מירבי ,שאת זה תעשה ע"י דיזות נכונות ,אבל מראש אני אומר לך אין מצב שהמנוע ינגן חלק בסרק במצב כזה ,אוליי בטורים גבוהים .

.

גדישה בלי קרב' ייעודי לגדישה היא פתח לצרות צרורות ביותר, זה פשוט לא מעשי בשום רמה.

גם עם קרבורטור כזה בהכלאה לא מקורית מדובר על חתיכת הרפתקאה , לעניות דעתי-מיותרת לגמרי וביזבוז זמן.

לגביי מערכת הזרקה המרססים של היום יכולים לתת לך איזה כמות דלק "שתרצה " אבל לא יהיה אפשרי כמעט לגרום למחשב של מערכת ההזרקה לתת לך את מה שאתה רוצה .

זה דווקא נעשה בקלות - ע"ע מזרק חמישי( גס ביותר אבל אפשרי ) , ע"ע פאוור קומנדר וחבריו (לא ספציפית - כמובן שצריך אחד מתאים או אוניברסלי)ע"ע MAF/MAP RECALB ( גם לא שיא הדיוק...בלשון המעטה - אבל גם אפשרות ).

פורסם

כמובן שהאפשרויות שהצגתי , הן הזולות/חאפריות יותר לפיתרון הבעיה.

משום מראש לא מדובר פה על שאיפה לפרוייקט ברמה.

• ספונסר פורום
פורסם

לגדוש עם קרבורטור רגיל זה לא מציאותי,לחץ הגדישה יפוצץ את האטמים של הקרבורטור,ידחוף את הדלק חזרה לכוסית ובדרך ישבור את כל המנוע כתוצאה מתערובת עניה.

תרכיב מערת הזרקה של 33 ,מזרקים יותר גדולים,ווסת לחץ 1 ל1וחצי(על כל באר גדישה באר וחצי דלק)

ותתחיל משם עם ווידבנד וEGT

• תוכן חדש...