Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשובה עניינית ממישהוא שניסה את העניין בעצמו.

גדשתי (לפחות ניסיתי) אופל מנטה עם מנוע 2 ליטר( CIH) שעליו מורכבים 2 וובר 45 DCOE.

אצלי זה עוד הקרבורטורים השוכבים להבדיל מהעומדים שלך (שנדמה לי שנקראים DBE?).

בכל מקרה, קוטר הדיזות זאת הדאגה האחרונה שלך, הייתי מפוצץ אטמים על בסיס יום יומי, האוטו לא ניתן לנסיעה כלל ובנהיגה רצופה של 20 ק"מ היית יכול להיות בטוח שהרכב יתקע בדרך בגלל אטם פרוץ.

תתגבר על המכשלה הזאת (אני לא הצלחתי) ויש לך אחלה אוטו.

אבל, הרבה יותר קל להתקין את מערכת ההזרקה שלך, ניהול חיצוני וסע לשלום.

אין סיבוכים, אין בעיות, אמינות גבוהה וגם יכולת שיפור גבוהה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בכל מקרה, קוטר הדיזות זאת הדאגה האחרונה שלך, הייתי מפוצץ אטמים על בסיס יום יומי, האוטו לא ניתן לנסיעה כלל ובנהיגה רצופה של 20 ק"מ היית יכול להיות בטוח שהרכב יתקע בדרך בגלל אטם פרוץ.

תתגבר על המכשלה הזאת (אני לא הצלחתי) ויש לך אחלה אוטו.

היית מפוצץ אטמים בגלל לחץ דלק או גדישה?

כי לחץ דלק כמו שציינתי אמור להיות מווסת על ידי ווסת לחץ דלק מכאני, אחרת הקרבו לא יעמוד בזה.

פורסם

תודה לכל העונים,הבנתי מה שרציתי

שקרבורטרים זה צרה צרורה ועדיף להתקין מערכת הזרקה (המערכת הזרקה אצלי באה עם "מד כמות אויר")

אני אתקין אותה ו....קופץ למומחה שידאג להוסיף ולשפר את מה שצריך,שתעבוד בצורה סבירה.

חברים טובים...מישהו מכיר מקום שיעשה לי את העבודה

מישהו מקצועי במחיר הוגן ?

ענה לי מישהו שנראה לי מבין (ESI TURBO,וkd2)

אתם עושים עבודות כאלה באופן פרטי גם ?

אשמח לקבל תשובות...גם במסרים אם יש בעיה של פומביות

אחלה סופ'ש ...מהיר וזהיר :-)

פורסם
איך הרכב נסע ובאיזה גדישה?

הרכב נסע כולה ב 0.8 והיה חיה מטורפת לגמרי שבקושי ניתנת לריסון, הילוך שני, 60 קמ"ש לחיצה חזקה מידי על דוושת הגז ופתאום אתה עם הפנים נגד כיוון הנסיעה. אח"כ הבאתי לו LSD אז הוא נרגע אבל עדיין לא היה חיה נוחה לנהיגה ( המשפט הזה יצא לא טוב... :roll:)

תסתכל על המנטה הזאת ותבין איך הנבלה שלי התנהגה,תשים לב איך התחת שלה רוקד בהאצות,תראה שזה בלי פרובוקציה של ההגה, זה פשוט יותר מידי כח

היית מפוצץ אטמים בגלל לחץ דלק או גדישה?

בגלל לחץ גדישה.

אין בארץ מוסך עם רולינג רואד שיכול למצוא את הכיוונים הנכונים?

היה בעבר, למיטב ידיעתי היום אין.

פורסם

הספק מקורי? 115 כ"ס.

חבילת אירמשר מקורית הקפיצה אותו ל 135.

פורטינג ,קיט של זוג קמשפט שריק (חברה גרמנית שמשפרת בעיקר אופלים) שכלל קפיצי שסתומים כפולים,מובילי טיטניום, שסתומים עם מובילי סודיום, תושבות שסתומים אלומיניום ועוד כמה דברים שהיו אז פופולריים וצמד וובר 45 הכל ביחד נתן משהוא בסביבות 155 לפני גדישה.

רק שתבינו, מדובר על משהוא שעשיתי בטיפשות ובחובבנות רבה לפני בערך 18 שנים:shock:.

פלאנג' של הסעפת+טורבו+פורק (קראו לזה אז שסתום לחץ)היה של סאאב 900 טורבו (ה 900 הישנות).

לווברים ריתכתי לבד תא גדישה בצורת צלינדר ארוך, צינור פח 3 צול עם סגירה בצד אחד (4 חורים לחיבור לווברים ופתח כניסה לגדישה מהצד השני).

ויאללה בלאגאן.

התוצאות היוו... איך להגיד בעדינות, הרות אסון :lol:

• תוכן חדש...