Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה די מטופש לשאול אותכם שאלה כזאת ,אבל נעשה אולי סקר שלדעתי זה יעזור להחליט . ויתן לי דחיפה קצת.

אני מרוקן אחושילין.

אני בשלבי סיום של הבית שלי שכבר השקעתי בבניה שלו יותר משנה וחצי. וכעת :-( הגיע הזמן להכין מזומנים לתשלום לחומרים של הבית החכם.

אני צריך כסף והמוצא האחרון שיש לי לרגע זה, זה לפרסם את המערכת למכירה.

ואני מתלבט מאוד ולא מסוגל לעשות את זה מכיוון שהשקעתי שנתיים באיסוף הרכיבים, וחלקם שקשה להשיג בזמננו זה כמו המגבר והסט קומפוננט.

מצד שני כבר פעמיים כמעט הייתי על סף מכירה למישהו מהשכונה.

:cry:

פורסם

תראה, להחליט בסוף אתה תחליט לפי מצב ההכנסות וההוצאות החודשיות.

אישית- אם הייתי במקומך ובעל רכיבים כמו שלך הייתי חוסך קצת בהוצאות מנסה להוציא שעות נוספות ולא מוכר את המערכת, אבל זה רק אני.

שיהיה בהצלחה.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

לדעתי אל תמכור את הרכיבים בשום פנים ואופן כי עם כן תמכור אותם אז בשלב יותר מאוחר תצטרך לשלם יותר בשביל להשיג רכיבים ברמה שיש לך. עדיף תיקח הלוואה, אבל תשמור על רכיבים כאלה.

זו כמובן דעתי וכך הייתי אני נוהג (כנראה).

פורסם

אני לא ממליץ לך למכור . תחשוב כמה זמן אתה תחזיק בלי מערכת ? חודש ? חודשיים ? אחרי זה תשים מהשהו פשות , וזה לא איספק אותך . עוד פעם תצתרך לחזור למהמה היה לך , אתה רק תפסיד כסף במחירה , לפי דעתי .

אבל זה אני :-) .

פורסם

מוכר כמו גדול במקומך, וגם עשיתי את זה בזמנו שמכרתי את האוטו עם המערכת

עושים שיקול עלות מול תועלת ואם הכסף מפיק לך תועלת הרבה יותר גדולה אז למה לא?

מערכת זה סבבה אבל שאתה שאתה צריך להשקיע את הכסף במשהו אחר לטטוח ארוך כמו בית לדעתי צריך למכור- במיוחד אם אתה יכול לקבל סכום רציני ואמיתי עליה

פורסם

נאדר , עם כל הכבוד למערכות , וגם אני מאוד אוהב את המערכות שלי והכל , שצריך לפעול לפי ההיגיון אז עושים את זה למרות שהרגש אומר אחרת. אני לא הייתי שלם מצפונית להשאיר מערכת כשאני זקוק לכסף לדברים אחרים רק בגלל שמדובר ברכיבים נדירים שאני מאוד אוהב ורגיש אליהם.

תמיד תוכל אחר כך למצוא רכיבים מעולים אחרים\זהים כשיהיה יותר נכון לעשות זאת. אם אתה זקוק לכסף אל תהסס.

אני לא מזמן הייתי במצב דומה ובצער רק וביגון קודר ניפרדתי מההורנים שלי. נכון זה היה מבאס ולא רציתי להגיע למצב הזה אבל זה היה הדבר הנכון לעשות ואחר כך שנוצרה לי ההזדמנות בניתי מערכת אחרת ואני שוב מבסוט ונהנה .

לא צריך לעשות מזה יותר מידי דרמה :wink:

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לא מוכרים ולא נעליים.

התחביב זה לנשמה ולא לכיס.

את הרכיבים שיש לך קשה גם ככה להשיג, חוצמזה, בפעם הבאה שתעמוד מול איזה רכישה של משהו אתה תוציא יותר, באחריות.

חסר כסף חביבי?

תמכור את הרכב, תקנה לך מזדה 323 ,קורולה,סיוויק מאמצע שנות התשעים באיזה 20-25אש"ח ותסע איתה איזה שנה.

ההפרש בין מכירת הרכב שלך לבין רכישה של רכב ב20-25 אלף ש"ח הוא יממן לך את ההוצאות.

אם היית אומר שזה או להשלים את הבית או המערכת הייתי אומר לך למכור גם את הרכב וגם את המערכת.

כי מן הסתם בית זה יותר חשוב, אבל בגלל שמדובר רק על ה"בית חכם" זה כבר סיפור אחר.

under construction..

פורסם

לא הייתי מוכר כמה כסף זה כבר יביא ביחס להשקעה בבית? אחר כך זה בטוח יעלה הרבה יותר אני בטוח שלא תשאר בלי מערכת הרבה זמן.

פורסם

תשתית חשמל למערכת בית חכם בבית כבר עשיתי עכשיו רק צריך לחבר את הבקרים והמסכים, (הבעיה שכבר נעשתה הזמנה).

ובסדר עדיפיות הבית הוא יותר חשוב מהכל, שגם כך כבר כבר מפנטז על מערכת לבית.

ומצד שני רק מחשבה על מכירת הרכיבים ונסיעה ברכב בלי סאונד איכותי גורם לי בחילה.

לבינתיים אני מוכר את הרכב ונראה מה יהיה

פורסם

כולם צודקים כאן.

מצד אחד התחביב הזה הוא לנשמה שלך - אתה אשכרה מתכוון למכור את הנשמה שלך.

מצד שני - זאת מערכת סטריאו סה"כ - בית זה בית, תמכור!

הבעיה - רכיבים מאוד יקרים ושוק היעד שיש לך לרכיבים כאלה כאן בארץ הוא מאוד מצומצם רק עצם המכירה אתה תפסיד הרבה כסף.

לדעתי מי שנתן כאן את הפתרון הכי טוב הוא ניר - תמכור את המאזדה ותשמור על המערכת, למצוא מזדה 6 אחרי שתתאושש יהיה לך הרבה יותר קל מאשר למצוא את הרכיבים האלה וגם כן סביר להניח שתקבל תמורה הרבה יותר גבוהה מלרדת לרכב בשנתון הרבה יותר נמוך.

מה גם שהיום זו לא בעיה גדולה למצוא רכב ישן אבל טוב כמו פאסאט, וולוו נחמדה, אאודי A4 (אולי אפילו 80) וכו' וכו'

אני הייתי מוותר על המזדה 6

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נאדר, תמכור הכל, במאה שקל....לי :)

אני בטח לא רוצה להכנס לכיס שלך ובסוף ההחלטה היא שלך כי רק אתה יכול לראות את כל התמונה.

אני רק יכול לציין את מה שאתה כבר יודע: יש לך רכיבים נדירים ברמה טובה מאד, המכירה תעלה לך הרבה יותר מכל הלוואה שתיקח.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

באמת שביימנו ובארצנו לא ממש כדאיי למכור כאלו רכיבים במיוחד עבור משהו שהוא בית חכם.

זה לא שאין לך כסף לממן לימודים שאת צריך לעתיד או רכב שאתה נחוץ לעבוד או קורת גג למחייה או אוכל למשפחה..

זה כולה בית חכם שיכול לחכות קצת.

מגבר כמו שלך עד היום נמכר בחו"ל ב- 3000$ +- (יד שנייה כמובן) ובכמה תמכור אותו כאן בלחץ 5K-7K מי ירצה לקנות מוצר יד שנייה בכאלו מחירים?

תמכור רק עם נותנים לך סכום מלא (גבוהה*)

אחרת פשוט תחכה..

למכור רכב יכול להיות רעיון למרות שאני מפחד מדברים כאלו (אני צעיר מדיי לכל משחקי השוק הנ"ל)

מה שהייתי ממליץ זה להעיף את הדברים הפחות נחוצים במערכת, ה- HU לדוגמא ואני כבר לא זוכר מה יש שם.

תקנה במקום סדרה 9 של קלריון ולא תצתרך לאכול את עצמך מבפנים על חוסר אפשרות הכיוון שלך היום.

ומה נותן השלט המגבר שלך? הוא עולה מלא $..

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...