Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נאדר, תכלס כמו שניר אמר, במקום למכור את המערכת, תמכור את הרכב, בלי המערכת ותעבור לרכב טיפה יותר זול.

חבל לוותר על הציוד, ולהשקיע מחדש מחיר מלא על רכיבים, על רכיבים שהפסדת ממש אלפי שקלים בגללם.

אני לא הייתי מוכר את המערכת.

יש לך בית גדול, אני מתאר לעצמי שתמצא להם מקום זמני איפשהו :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

קודם כל מזל טוב על הבית .

דבר שני , הרכיבים אצלך זה לא אלפיין 9855 והייבריד, כמו שאמרו פה כבר בפעם הבאה שתרצה לקנות מערכת (בהנחה שאתה מוכר את זאת) המחיר יהיה יותר גבוה ממה שתמכור עכשיו אותם וגם אז לא בטוח מספיק טובים כמו זאת .

פרסם את הרכב, גם לאנטיס זה רכב לא רע !

לא הולך?! ואין ברירה , ללא ספק תמכור את המערכת . אבל בהצלחה מכל הלב במכירת הרכב .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

נאדר,

ההתלבטות שלך אינה בין מכירת רכיבי המערכת לבין בניית בית. בהתלבטות כזו, עם כל הכבוד לנדירות ורמת המערכת, בית זה בית. יש דברים חשובים יותר מכל תחביב - גדול וחזק ככל שיהיה.

ההתלבטות שלך היא בין מכירת המערכת, להשקעה ב'בית חכם', שזה בעצם תחרות בין תחביבים.. יש כאן חבר'ה שמכרו למשל מערכות כדי לעשות טיול בחו"ל. כך צריך להתייחס לזה. מה עושה לך את זה יותר? מה מרגש אותך יותר? על מה קשה לך יותר לוותר?

אני מאחל לך שתמצא את הדרך לשלב בין השניים, כי מערכת כמו שלך, כלל לא פשוט למכור - במחירים שיצדיקו את המכירה.

אתה כמובן תפסיד לא מעט כסף על המכירה הזו, ומטבע הדברים, מן הסתם יום אחד תחזור לזה. אזי תשקיע יותר כדי להגיע למשהו ברמה דומה/גבוהה, עלות המימון של כמעט כל הלוואה בתנאים סבירים, תהיה זולה יותר.

לכן, אם כבר ההזמנה של רכיבי הבית החכם בוצעה ואין אפשרות לבטלה, או שהחלום הזה מרגש אותך וקוסם לך יותר מאודיו לרכב, תחשוב על הלוואת גישור זמנית.

לחלופין, כפי שהציעו כאן, החלף את רכבך לרכב זול יותר.

בהצלחה!

פורסם

אני כחובב סאונד מושבע מבין את ההטלבטות הרבה גם לי יש מערכת מאוד יוקרתית ומספר פעמים הייתי ממש זקוק לכסף מזומן והציאו לי לקנות ממני את המערכת.

בהתחלה הסכמתי ואחרי זה הרגשתי שאני לא יכול למכור אותה בגלל החיבור שלי הלאה (במיוחד כשאתה עושה בעצמך את כל הבניות) מצאתי דרכים אחרות כדי להכניס כסף.

פורסם

אני לא חושב שהשרשור הזה הוא במקום מבחינתך.

זה שיקול שלך ואל תיתן לכל הדעות של אנשים שמתלהבים ממותגיםאיכותיים כמו שיש לך להשפיע.

תעשה את השיקולים שלך , מה יותר חשוב לך כרגע ומה אתה רוצה שיהיה לך בבית למשפחה שלך ולך.

פורסם

אני הייתי לוקח הלוואה, היום רבית על הרצפה, ומשלם תוך כמה חודשים.

לגבי מכירת מערכת, לא ממליץ, אתה תמכור בפחות ממשה קניתה, וכשה אתה מוכר אתה אומר לאצמך "אני מפסיד כן כסף", וכשה אתה לוקח הלוואה אתה משלם על שימוש בכסך (כמו השכרה), ולא מפסיד כן כסף. השאלה היא אם יש לך צורך במערכת? או אם בעתיד אתה כן תרצה להרכיב עוד מערכת? ואם כן אז לא שווה למכור, הפסד מול אפס.

לגבי רכב זה משו אחר, לרכב יש ירידת ערך, והוא עשוי לרדת במחיר בודאות, אז גם אם תמכור, ולאחר כמה זמן תקנה אותו רכב, אתה תקנה אותו במחיר נמוך יותר, לכן כן אפס מול אפס (הלוואה)

רכב מול מערכת זה הפסד מול אפס.

אז או הלוואה או רכב :wink:

זה דעתי.

פורסם

אני תוהה מול המסך עם פה פעור שבוז .... סתםםם

כל אחד מכם גם היה תוהה מה לעשות ולכולם קשה למכור את המערכת.

חשוב להזכיר שאני עדיין בן 26 ואין לי הרבה על מה להסתמך (כסף). הלוואות לקחתי! עזרה ממשפחה לקחתי ! פיקדון השתמשתי! חסכונות הוצאתי. וכו'...

הקטע הוא לא בבית חכם בלבד, חוץ מזה שזה תחביב זה גם תחום עבודה שנכנסתי אליו לא מזמן. יש לי עוד לסיים את הבית ריהוט חשמל צבע ריצוף רעפים לבנים.. וסכום שמסתכם בלא פחות מ- 200K אם אהיה צנוע בגימורים.

אז העניין:

מכירת מערכת לא תעזור הרבה אבל גם תעזור. כל העניין שממש ממש ממש קשה לי לחשוב אפילו על מכירה.

כמובן עדיפות ראשונה זה בית משלך , אחר שיגיד שמערכת בעדיפות ראשונה אז הוא באמת פסיכי וציך גמילה דחוף מעולם אודיו, רגע.... אחושילין לא אמכור את המערכת. !!

ההצעות שלכם כמובן עזרו מול ההצעות מצד המשפחה (למכור את המערכת, כמובן). לקראת החורף אני מוכר את המאזדה וכבר השתלטתי על הרכב של אחי "רנו קליו (92) 1100 סמ"ק" . יהיה מעניין איך תישמע המערכת שלי ברנו :)

פורסם

לפחות אתה תיפול בקטגוריה של מישהו שהמערכת שלו יותר יקרה מהרכב

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני תוהה מול המסך עם פה פעור שבוז .... סתםםם

כל אחד מכם גם היה תוהה מה לעשות ולכולם קשה למכור את המערכת.

חשוב להזכיר שאני עדיין בן 26 ואין לי הרבה על מה להסתמך (כסף). הלוואות לקחתי! עזרה ממשפחה לקחתי ! פיקדון השתמשתי! חסכונות הוצאתי. וכו'...

הקטע הוא לא בבית חכם בלבד, חוץ מזה שזה תחביב זה גם תחום עבודה שנכנסתי אליו לא מזמן. יש לי עוד לסיים את הבית ריהוט חשמל צבע ריצוף רעפים לבנים.. וסכום שמסתכם בלא פחות מ- 200K אם אהיה צנוע בגימורים.

אז העניין:

מכירת מערכת לא תעזור הרבה אבל גם תעזור. כל העניין שממש ממש ממש קשה לי לחשוב אפילו על מכירה.

כמובן עדיפות ראשונה זה בית משלך , אחר שיגיד שמערכת בעדיפות ראשונה אז הוא באמת פסיכי וציך גמילה דחוף מעולם אודיו, רגע.... אחושילין לא אמכור את המערכת. !!

ההצעות שלכם כמובן עזרו מול ההצעות מצד המשפחה (למכור את המערכת, כמובן). לקראת החורף אני מוכר את המאזדה וכבר השתלטתי על הרכב של אחי "רנו קליו (92) 1100 סמ"ק" . יהיה מעניין איך תישמע המערכת שלי ברנו :)

תקשיב, אני גם בן 26, גר לבד עם אישתי וילדה שלנו בת חודש ו.., בדירה שכורה, מה אני אגיד?

אין לי אפילו קרקע :|, על מה לבנות את הבית

עובד במשרה מלא וגם לומד במסלול בוקר, משלם 27 אלף כול שנה למכללה...

וגם בחובות והלוואות...

הכול ענין של זמן :wink:

פורסם

נאדר, הקליאו תצליח לסחוב עם המגבר שלך?:) תעשה חשבון פשוט. נאמר המערכת השלמה עלתה לך 50אש"ח (רק לתיאוריה) אם תמכור בארץ, 30 אחוז מהמחיר הזה הלך, וגם זה עד שבאמת תמצא מי שיקנה כאלה רכיבים. תמכור באיבאיי או חו"ל? אפחד לא יתחשב במיסים ומשלוחים ששילמת, זה אומר שתיאלץ למכור את המערכת בתעריף יד שניה של חו"ל. למכור את הרכב, זו ההצעה הכי הגיונית מבחינה כספית, כי אתה יכול לקנות את אותו הרכב (לדוגמא) בהרבה פחות כסף. אלה רק שני האגורות שלי:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מהההתלבטות?

תמכור את הרכב. (הוא זוועה) וכאשר תהיה שוב על הרגליים. תחזור לפאסאט. מה ההתלבטות@

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...