Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ סברה (לאט אבל בטוח)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שנה טובה ותודה לכל המגיבים. עוד תמונות יעלו אחרי הריפוד כי הרכב לא פוטוגני בסביבת הנהג כרגע עוד שבועיים בערך נצלם מבפנים. בקשר לנהג אני לא פדנט כשניפגש אתה עם הרכב שלך ואני עם זה נתחלף לסיבוב בכיף.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אמנם לא רואים את הסוף עדיין אבל יש עוד התקדמות. לבוש פנים מורכב באדיבות "נועם בריפודים". שופופו !!!

אני צריך צירים לדלת האחורית של הבאגז' מניקל כמו של אם גי או אולי רכב אחר דומה. יש מצב להשיג כאן או לחפש בחו"ל ?

DSC00323.jpg

DSC00324.jpg

פורסם

אתה צריך צירים של טריומף ,הם הצירים המקוריים למכסה האחורי אתה יכול למצוא אותם באתר של www.moss-europ.co.uk ומספר החלק הוא:604917/8 "hings boot pair " תקיש את המספר בחיפוש של האתר ,המחירים נתונים למ"ומ אני הורדתי אותם ל25 פאונד לסט של שניים, אל תחסוך ותקנה חדש הדברים הקטנים עושים את הרכב

רוב החלקים שאתה צריך לסברה הם של פורד או טריומף ואתה יכול למצוא הרבה חלקים גם קוסמטים וגם מכניים באתר כמו למשל מסרק הגה משופר עם מומנט סיבוב כמו ברכבים החדשים ועוד המון שיפורים....

אני מזמין אותך להכנס לשרשור שלי של שיפוץ הטריומף ,קניתי המון חלקים ואני אשמח לעזור

בהצלחה רכב מדהים.... ונדיר בעולם!!! לידיעתך יש איזה שייח סעודי שמחזיק בסברה ויש לה ערך גבוהה מאוד למרות שהיא סוסיתא משלנו

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם
שלום,

הסברה שהשתתפה בראלי אקרופוליס הייתה שייכת בזמנו, ליו"ר איגוד השמאים. לפני מס' שנים ראיינתי אותו כחלק מהתחקיר לצורך כתיבת הספר: "מסע מוטורי בארץ הקודש". בין היתר קבלתי זכויות לפרסום תמונת הסברה שהשתתפה בראלי אקרופוליס (הסברה לא הגיע לגמר עקב תקלות במערכת החשמל).

אם תציין את מס השילדה ורישוי, תהייה בידי אשור זיהוי מדוייק.

מריוס

בשנת 1958 הייתי ביוון באתונה ולמרגלות אקרופוליס הוזנקו המכוניות לראלי. ביניהן הייתה הסברה המדוברת, אפשפש בין התמונות שצילמתי בזמנו (היה מרגש לראות זינוק של ראלי,כשבארץ לא חלמו על פעילות כזו) ואנסה לאתר התמונה שצילמתי אז, תמונה קטנה ואני מסופק באם הראה אתמס' הרישוי, אבל משוכנע אני שהיא הייתה בחברה טובה.

מצא

מצא משה

פורסם

וואלה איזה יופי! אני זוכר שכשהייתי ילד פינטזתי על הרכב הזה (אז הייתי בן 15-16) ואפילו לא ידעתי ידעתי שזאת סברה כשראיתי אותה חונה שם במגרש. פלפחות פעם בשבוע הייתי נוסע עם אבי ואחי לת"א וכל פעם היתי אומר לאחי שכשאני יוציא רשיון נהיגה אני יקנה את הרכב הזה ואז בגיל 18.5 כשהוצאתי רשיון נהיגה כבר לא חשבתי על הרכב הזה בכלל אלה על רכב חדש וכמה שיותר מודרני , רק בגיל 25 ה"שיגעון" לרכבי אספנות חזר אלי ואז הסברה כבר לא הייתה שם במגרש.

אני ממש שמח ומאושר שהרכב הגיע לאדם שמגיע לו רכב כזה ושהביא את הרכב למצב תצוגה.

כל הכבוד לך על השיפוץ הבאת בטוח שיכל להיות ובהצלחה בהמשך.

ד"א אשמח מאוד לשבת לידך בסברה בזמן נהיגה ( לנהוג עליה בטוח לא תיתן לי) ובכך להגשים לפחות כמה אחוזים מהפנטזייה שהייית לי בגיל 15.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

• תוכן חדש...