Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ סברה (לאט אבל בטוח)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצא:

אשמח מאוד אם תמצא תמונה שבה ניראה אם יש זיהוי לגבי הרכב הנ"ל למרות שלי זה לא כך משנה רק לדעת אם יש גם ערך נוסטאלגי.

AVI 66:

מי שמכיר אותי יודע שברכבים שלי אני לא פדנט והרבה מחבריי נסעו "ובדקו" את כל הרכבים שלי והביעו דעתם. לגביי הסיבוב אם זה חלום ילדות מי אני שאעצור ממך להגשים אותו. כמובן שצריכים גם אישור "מהבחור עם הזקן" ראובן POR1 (זה שבתמונה ליד הרכב).

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מצא:

אשמח מאוד אם תמצא תמונה שבה ניראה אם יש זיהוי לגבי הרכב הנ"ל למרות שלי זה לא כך משנה רק לדעת אם יש גם ערך נוסטאלגי.

AVI 66:

מי שמכיר אותי יודע שברכבים שלי אני לא פדנט והרבה מחבריי נסעו "ובדקו" את כל הרכבים שלי והביעו דעתם. לגביי הסיבוב אם זה חלום ילדות מי אני שאעצור ממך להגשים אותו. כמובן שצריכים גם אישור "מהבחור עם הזקן" ראובן POR1 (זה שבתמונה ליד הרכב).

תודה רבה! מצפה בכיליון עיניים להשקה של הרכב.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

אין מה לחכות להשקה מי שמכיר אותי יודע שאני נוסע ברכבים שלי גם אם הם לא מושלמים. אין לי את השליטה העצמית הזו אם הרכב במצב נסיעה עם טסט וביטוח אז אני נוסע ולא מחכה שיהיה מושלם בטח גם עם הסברה אני יגיע למפגש ואולי אפילו מחר ליפני שהרכב יהיה גמור ומושלם.

פורסם

כאילו, שכבר לא עשית את זה, גם כשרק קנית ועשית לה "יישור קו" מכני!:wink::lol::twisted: אני מזדהה איתך לגמרי בקטע- אין לי עצבים לטכסים- אם האוטו רק נוסע- באים איתו, ויהי-מה!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
נכון הגעתי עם הרכב למפגש נוקיה עוד שהיא הייתה אדומה ושמתי מאחורה פתק "מתנצל" רכב בשיפוץ.

איזה מנומס... :lol:

העיקר תהנה ממנה

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

ווואוו, תמונות יפות של הסברה.

ישר כוח על השיפוץ!!!

ובנימה אישית אנקדוטה קטנה,

בשנות השמונים (כשהייתי ילד קטן) הייתי מנוי על המגזין ז"ל, "משהו".

כחלק מן החשיפה שנעשתה למועדון החמש, צרפו למגזין דפי קרטון עם דגמי מכוניות להרכבה.

הסבר: לקחו מכונית תלת מימד, השטיחו אותה וציירו סימנים מקווקוים לגזירה עם הוראות הרכבה.

בדפים שלפני, צרפו כתבה מלאה על בעל הרכב, מצב הרכב ביום תחילת השיפוץ ( לרוב במצב חלודה טוטאלי)

(דברים שנראים לנו כיום מובנים מאליהם בפורום הנחמד הזה) ותמונות כיום.

אני בתור חובב רכב מושבע כבר אז, הרכבתי את הדגמים הללו בהנאה מרובה, כולל שיפצורים שהוספתי בעצמי.:-)

הרכב הראשון שהרכבתי היה הסברה ובצבע אדום בוהק!! עד היום אני זוכר את התחושה המופלאה לבנות במו ידיי מכונית ועוד ישראלית.

שם גם נחשפתי לראשונה להיסטוריה המופלאה של המכונית הזו והסיפור העצוב שלה.:-( תמיד הייתה לי תקווה בתור ילד שיתחילו לייצר אותה שוב אך תקוותי נגוזה ככל ש ....

נחשפתי גם למועדון החמש ואפילו אני זוכר שציינו שם את שמו של בני הספל .

בהמשך ובאדיבותו של המגזין, הרכבתי מודלים של פיאט בלילה שנת 1935, שברולט משנות השלושים שתסלחו לי שאני לא זוכר את שמה....

זו עם המושב האחורי הנפתח מהבגאז' וכו'.

תקופה קצרה אחרי כשתפסתי את הרעיון, אף הכנתי מודלים כאלו בפיתוח עצמי, כמו המוסטנג דור ראשון וטנדר של שברולט.

וואי איזה נוסטלגיה...:lol::multi:

נתן

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

הקפצה -רק עכשיו ראיתי...

ראובן אח יקר ורשע, איך לא סיפרת לי שהאוטו כמעט גמור??

אתה יודע שאוטו כזה מתחנן לאיזה בלונדינית חמודה (סתם הצעה אישתי?) ליד נהג מסוקס (אני -ברור)?

אני מקווה לקפוץ השבוע ולראות.

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

לאחר שהרכב נח כ שנה וחצי ברצוני להגיע למפגש הגדול ב 5\17.

יש צורך לרענן את משאבת הברקס המרכזית האם לשפץ שוב כי המשאבה שופצה ליפניי כשלוש שנים או לחפש חדשה?

• תוכן חדש...