Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתערוכת אוטומוטור האחרונה היו כמה חברה שתנדבו לשמור על הרכבים בתצוגה (כדי שמבקרים לא יעברו את החיבלול)

ואחד מהם (לא זוכר מי) כתב את כל התגובות הנבחרות של הקהל.

אם אתה קורא את השירשור אז תעלה לנו כמה פנינים.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

את עיקר התגובות אני מקבל מבעלי וולבו חדשות יותר, ולרוב הם די שמחים לראות את המותג האהוב עליהם נוסע היטב גם אחרי 36 שנה.

ויש גם את התגובות המצחיקות,כמובן.

למה אתה נוסע עם חלונות סגורים? כי אני מזוכיסט אולי? (את אמת, יש לי מזגן..)

לא הגיע הזמן להתקדם למשהו צעיר יותר? לא, אם כבר למשהו מבוגר יותר :-)

אבל השיא היה שייך לבחור צעיר וחביב שאמר לי "בוא הנה אח שלי, אתה תקוע חזק בסבנטיז"

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

במחשבה שנייה, אתה פשוט צודק !

אני עדיין מקליט שירים של להקת אבבא מהרדיו.

אני עוד שומע ב AM מונו.

יש לי שעון דוקסה.

אני מכניס נייר ודפי קופי מתחת למקלדת.

יש לי אנטי מחיקון.

הארנק שלי מלא הרצלים.

בגין מלך ישראל.

אני לא מבין למה המיקלדת לא עושה רעש, ואין צילצול כשניגמר הדף.

מי יודע, אולי עוד 10 שנים אני יגיע לשנות ה80' ונקבל מאבא קומודור 64 :-)

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כמוני כמוך רובי היקר, רק בל ונשכח עובדה מאוד מעניינת שכדאי להתחשב בה אנשים יקרים!!!!:-D

לאור העובדה שהפיאט קופה הוא רכב מיוחד זה חצי נחמה אך כשהיא מגיעה בצבע אדום בוהק משתנים החוקים

מי מכאן הם אלו שרכבם לא "נסתר" בין הרכבים כאשר הוא נוסע באיילון לדוג' ואני מדבר בעיקר על צבעים כגון: אדום וצהוב

אני האמנם נוסע עם הרכב פעם בשבוע לעיתים פעם בשבועיים אך לא פעם ופעמיים שמעתי את אותן התגובות כגון:

א. וואוו איזה רכב, פרארי בארץ?

ב. הייתי מת לדעת, זה רכב של 10 שנ'?

ג. תגיד, עוד קיימות כאלו בארץ, אני מת לקנות אחת...

ד. אני נותן לך XX,XXX אתה מוכר?

ה. לרוב מפי נערות - "אני חייבת לנסוע איתך פעם אחת להרגיש כמו במיאמי?:roll:

ו. עם העשן שאתה משאיר עם רכב כזה עוד תגיע לאילת בחצי מהזמן..

ו.. המוזר מכל מפי נערה בת 20 לערך - אני מתה להתחתן ברכב כזה ונסוע בו בחתונתי!!!!

Mini Ferrari - Red Fiat Coupe 16VT :twisted:

פורסם

פניות של שוטרים שעוצרםי אותי:

1. "אם אתה לא רוצה שיעצרו אותך כל 10 מטר.....(בתחינה) תן לי את האוטו "

2. "טוב אם אתה נכנס לתוך האוטו הזה ....כנראה שהאוטו שלך ...סע לשלום"

3.

שוטר "מה זה אלפא?"(תוך כדי שהוא מחזיר לי את רשיון הנהיגה,שכן אי אפשר לעצור אותי בלי לבדוק רשיונות).

אני: "לא"

שוטר:"מה זה פיאט?"

אני:"לא"

שוטר "מזה?"

אני" מה לא ראית את סוג הרכב ברשיון?"

שוטר:"לא".

אני:"סאאב"

סיפורים של אזרחים לא חסר

מכלה שהיתה חייבת להתצלם באוטו עד לאנשים שצועקים את דעתם כגון:

"מזה מכונית על שלט?"

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

כשקניתי בזמנו את הרכב , עצר אותי שוטר לביקורת, שביקש להצטלם עם הרכב כי מעולם הוא לא ראה מאזדה שהתכווצה בכביסה...:shock:

יש לציין שהצטלמנו יחד עם הרכב. הזוי לחלוטין

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
כשקניתי בזמנו את הרכב , עצר אותי שוטר לביקורת, שביקש להצטלם עם הרכב כי מעולם הוא לא ראה מאזדה שהתכווצה בכביסה...:shock:

יש לציין שהצטלמנו יחד עם הרכב. הזוי לחלוטין

וואלה?

ניראה לי שממש השוטרים כאן הם בשר ודם...ויש גם כאלה שאוהבים מכוניות מפליא...רק שלא ינצלו את הסמכות שלהם לרעה!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

שושנצ'יק - אתה לא מנאייק, אז אותך אנחנו אוהבים אבל ששששש! אל תגלה לאף אחד.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

- מה זה, אוטו טורבו?

- למה האוטו שלך ריק?

- אחי, תגיד זה אוטו שמתחרים איתו?

- האוטו שלך לא יציב, הוא מאבד שליטה !

- אתה בסדר ? כמעט התהפכת !!

- (אחרי כמה כיכרות על הצד הנכון), אחי, נכון שזה הנעה אחורית ?

- "" למה אתה מתחרע על האמברקס ? :lol:

- אני מתקשר למשטרה !

טוב, כדאי שאפסיק.

אביחי

פורסם

רן, אני חושב שהם לא עושים את מתוך הכונה לנצל את הסמכות שלהם, אלא שהם פשוט בשר ודם ורוצים להנות גם מרכבים יפים.

אני שואל את השוטרים שעוצרים אותי, אם רצית רק לראות את הרכב , למה בדקת רשיונות?

והשורה התחתונה היא שהם פשוט לא מאמינים שאנשים יעצרו סתם כך לשוחח על רכבים.

(ואני לא מדבר על שוטר אחד או שניים).

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

בעשרים השנים האחרונות עצרו אותי שוטרים כדי "לבדוק" את הרשיונות ברכבי אספנות וכל אחד היה שונה.

שוטר עצר אותי ליד הבית ב 3 בבוקר כשחזרתי משמירה במשא"ז וביקש רשיונות ותוך כדי הבדיקה הודה שהוא ראה את הרכב הרבה פעמים והוא והחבר שלא לא ידעו מה זה ןרק בגלל זה עצרו אותי.

פעם אחרת, באיזור תעשיה במפרץ חיפה, עצרה אותי שוטרת לבדיקת רשיונות, האמת שהיא בדקה אחד אחד. אני שואל אותה "למה" והיא אומרת לי יש הרבה רכבים גנובים. תוך כדי שאני אומר לה כמה רכבים כאלה ראית היום עובר מאחוריה גרר שעליו יושבת שברולט 57 אדומה כמו שלי. היא לא ראתה...

שוטר אחר עמד לידי בכביש ושאל אם אני מסכים לעצור כדי שהוא יראה. עצרתי בשמחה. לפחות הוא לא ניצל את הסמכות.

שוטר נוסף עצר אותי בכביש בית אורן לאחר שעקב אחרי מכביש החוף ועד אמצע הדרך כשהוא "דבוק" לתחת שלי. בקטע של התרחבות ירדתי לשולים ועצרתי והוא חסם אותי "שלא אברח". הוא יצא וביקש רשיונות שאלתי למה והוא אמר ,"יש הרבה מכוניות אספנות שנהגיהן חושבים שבשבת אפשר לנסוע בלי רשיון תקף וביטוח"...

שוטר אחר עצר את הרכב וכשראה את אשתי צעק" יו אני לא מאמין זו המורה שלי" ומיד הודה שעצר אותנו כי ראה רכב מיוחד.

שוטרת אחרת עצרה אותי בנהריה כשחזרנו לפני שנים מאירוע המועדון בקרית שמונה. היא עצרה אותי סתם ורק כשראתה את הרשיון היא אמרה בהתרגשות שזה הרכב הישן ביותר שעצרה. היא שחררה אותי רק אחרי שהתקשרה למוקד לשאול אם מותר לרכב כזה ישן ליסוע...

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...