Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי יונדאי גטס נסיתי לצאת מהחניה וכשאני יצאת שפשפתי את האוטו שלי באוטו אחר... הצבע של האוטו השתפשף מה אני יכול לעשות?

פורסם

דבר ראשון שהייתי עושה זה לוקח פתק רושם עליו שאני מצטער ואני הבחור ששפשף את הרכב שלכם + מספר טלפון ליצירת קשר.

זה הדבר הנכון , מנומס וחוקי לעשות בכל מקום תרבותי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לאוטו שלו למזלי לא קרה כלום.

את זה אתה קבעת או בעל הרכב קבע?

מכיוון שזה בדיוק המשפט שאמר בעל ה-BMW שנכנס בי אפילו מבלי לצאת מהרכב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם הצבע שלו עבר לשלך - כנראה שכן קרה לו משהו.

בדיוק אנשים כאלו מרגיזים אותי ולכן האוטו 2008 שלנו עם 2 שפשופים וללא פרטים.

כי "לא קרה לאוטו כלום" אה?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ההגדרה של "לא קרה כלום" משתנה מאדם לאדם,

ובד"כ כשזה לא אוטו שלך התגובה הטבעית היא - "זה שום דבר מה קרה לך בשביל מה לערב ביטוח",

וכשזה כן האוטו שלך - "יא מטורף הכנסת לי את כל הדלת פנימה ועיקמת לי את מכסה המנוע!!!"

תשאיר פרטים ותן לבעל הרכב להחליט אם זה שום דבר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם הצבע שלך לא ירד, אז אפשר להוריד אם פוליש עדין..

היום אף אחד לא משאיר את הפרטים שלו גם אם מדובר במשהו יותר רציני משריטה... במקום לברוח אחרי "שלא בכוונה" שרטטה למישהו את הרכב או שתלמד לצאת מחנייה בלי לשרוט רכבים(יש יותר ממספיק עמודי בטון למיניהן, תתרגל שם) או תחנה במקום שאתה יודע שלא תהיה לך בעיה לצאת ממנו בלי לפגוע בשום דבר...

ותדע לך שאין דבר כזה "לא קרה כלום", גם אם מדובר בשריטה קטנטנה, שפשפת רכב חונה וברחת? זו היא עברה פלילית (השחתת רכוש)...

זה מאוד מעצבן , לי שפשפו את הטמבון 4 פעמים בחודש האחרון ורק בגלל שמישהו נכנס לחניון צפוף ומחנה בצורה של "אין לי כוח ליישר" ואחרי זה לא יודע איך לצאת מזה... :bad-word:

אם אני אתפוס מישהו כזה עכשיו, אני כנראה אכנס לכלה אחרי שאני אסיים אתו, אבל הוא לא יוכל לנהוג יותר בשום דבר,גם לא בכסה גלגלים, כי האוטו כרגע אחרי צבע כללי ונראה כמו חדש והיו לי יותר מדי מקרים של "לא קרה כלום" בעבר ..

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

• תוכן חדש...