Jump to content

scorpion17

  • הודעות

    14
  • כאן מאז:

הנקודות של scorpion17

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. יש לי רעש כזה כמו של טרקטור איך אני יכול לפתוח את המזגן הזה ? זה דרך מחסה מנוע?
  2. אני שומע רעש פשוט, לא שריקה, רעש תמידי במהלך הפעלת המזגן. מה הגורמים שיכולים לקרות לכך?
  3. שבת שלום, יש ברשותי יונדאי גטס 1.6 כשאני מפעיל את המזגן באוטו , המזגן מתחיל להרעיש לפי מה שאני שומע זה מהמנוע של המזגן לפי דעתי. כשאני מגבי את עוצמת המזגן הרעש נהיה חזק יותר. איך מסדרים את הבעיה הזאת? תודה.
  4. לאוטו שלו למזלי לא קרה כלום.
  5. כזה אני רואה שפשוף לבן שהצבע שלי כחול מטאל.
  6. שלום, כשאני חונה ומנסה לחנות מאחורי רכב כשאני חונה ברוורס אני לא מצליח לראות את המרווח בין הרכב שלי למכונית שמאחורי ואז אני מפחד להכנס בו. איך אני יכול לראות את המרווח ברמה הגבוהה ביותר? כי אני לא מוצא שדה ראיה ברוורס כמו שצריך. מה לעשות? (נהג חדש)
  7. שלום, יש לי יונדאי גטס נסיתי לצאת מהחניה וכשאני יצאת שפשפתי את האוטו שלי באוטו אחר... הצבע של האוטו השתפשף מה אני יכול לעשות?
  8. שלום, קניתי רכב יד 2 ויש בו סריטות, שפשופים בצבע וקצת בעיות בפח.. איך אני מתקן את זה? גם נשארו סימנים של ציפורים על האוטו איך אני מוריד את זה?
  9. מסקרן אותי לדעת מה ההבדל בין גלגלי מגנזיום לגלגלים רגילים? חפשתי כבר לגבי זה ומצאתי רק מה זה מגנזיום בכללי... תודה.
  10. האם יש עוד פרטים שאני צריך לדעת לפני הקניה? תודה.
  11. תוסיפו עוד הערות שאני אדע יותר פרטים ?... תודה.
  12. עוד תגובות? אני רוצה לדעת את דעתכם..
  13. אני ישמח אם תעזרו לי בדעתכם על הליקויים המוצגים והעלויות תיקון שלהם. תודה.
×
×
  • תוכן חדש...