Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי טופ גיר- 170 מייל בשעה (270 קמ"ש) אתה מוזמן לנסות.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

WOW מה אתה רציני?! חשבתי שבהרבה פחות , איך הן מצליחות לצלם ב190/170 ?!

יש למישהו מושג איך זה עובד? זה מעניין..

פורסם

נראה לך הגיוני שלא יתפסו על 190?? שזה אומר, שכל אחד שקונה רכב חדש, קצת יותר ספורטיבי מהממוצע, היה יכול להתפרע בלי להתפס!?

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

מצלמות ב-190 וגם ב-230. שכן שלי - רוכב אופנוע כבד - קיבל דוח הבייתה על נהיגה במהירות 182 קמ"ש באחד הכבישים המהירים בארץ!

ואם כבר פירטתם על מיקומי המצלמות אז לידיעתכם, 2 המצלמות הקבועות שממוקמות בכביש 4 בין מחלף ראשל"צ למחלף השבעה, לא פועלות בכלל.:-)

Xbox12341

פורסם
טרי טרי: לכיוון דרום, אחת המצלמות לפני יבנה (לא זוכר איזו) פעילה.

טרי טרי זה אומר שנתפסת או מישהו שאתה מכיר נתפס?

נראה לך הגיוני שלא יתפסו על 190?? שזה אומר, שכל אחד שקונה רכב חדש, קצת יותר ספורטיבי מהממוצע, היה יכול להתפרע בלי להתפס!?

קצת ספורטיבי מהממוצע , לא קצת הגזמת ?! בכל זאת 190 לכביש רגיל זה לא קצת.

ואתה שוכח לקחת בחשבון נתון אחד ממש חשוב , כמה זמן תוכל להישאר על 190?

בכל רגע אלול להיות גורם שיפריע לך , פניה ,רכב או כל דבר אחר שבללו תצרך להאט ולרדת מ190, סיכוי קלוש שתספיק לרדת למהירות המותרת אם תהיה מצלמה בקרבה.. וככה גם הם היו נתפסים .

פורסם
מאשדוד לת"א רק צפונית לגשר ראשון פעילה. מותר 100 קמ"ש.

מת"א לאשדוד רק אחת המצלמות שלפני מחלף יבנה פעילה. כנ"ל 100 קמ"ש.

איך תדע?

או גלאי או קובץ מכמונות למכשיר GPS.

לא קשור הקובץ הזה מוזן ע''י אנשים שיודעים בדיוק כמוך

זה יכול להשתנות כל יום בהתאם למשטרה

גלאי (ראדר) ודומיו יכולים לעזור כל שאר הדברים סתם שטויות

אבל היום הכי טוב ליסוע לאט גם ככה הדלק יקר

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

היי, המצלמה שממוקמת צפונית לגשר ראשון, לא פעילה בתקופה של לפני חצי שנה ועד לסוף חודש יוני, אני הייתי עובר שם קבוע את המצלמה על 160-180 קמ"ש ועולם לא היה פלאש.

המצלמה שממוקמת לפני הירידה לכיון רמלה, היא דחליל בכלל.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לגבי המצלמה שלכיוון רמלה אני לא כך כך בטוח שזה נכון כי אני זוכר שראיתי פלאש שם.

פורסם
היי, המצלמה שממוקמת צפונית לגשר ראשון, לא פעילה בתקופה של לפני חצי שנה ועד לסוף חודש יוני, אני הייתי עובר שם קבוע את המצלמה על 160-180 קמ"ש ועולם לא היה פלאש.

המצלמה שממוקמת לפני הירידה לכיון רמלה, היא דחליל בכלל.

אתה טועה ידידי! כנראה שהיא מצלמת בשעות מסויימות. אני ראיתי אותה עובדת. (מדבר על זו צפונית לגשר ראשון)

פורסם

אביעד, השאלה היא מתי ראית.

אני יודע לפני שנה היא עבדה, בתקופה שאני רשמתי (בין 16/3/08 ועד 15/6/08 ), הייתי עובר את המצלמה הזו באופן קבוע, ערב ערב, בחיים לא קיבלתי פלאש.

וכן, המצלמות האלו מצלמות אופנועים, כי במצלמה של כביש גהה, אחרי ק.אריה לכיון מורשה, קיבלתי פלאש באותן המהרויות.

המצלמה לפני רמלה היא דחליל, בדוק ב1000% אתה מוזמן לעצור לידה ולבחון את זה מקרוב, אני עובר בכביש הזה 6 שנים ע"ב כמעט יומי.

פורסם
אביעד, השאלה היא מתי ראית.

המצלמה לפני רמלה היא דחליל, בדוק ב1000% אתה מוזמן לעצור לידה ולבחון את זה מקרוב, אני עובר בכביש הזה 6 שנים ע"ב כמעט יומי.

אתה טועה , לא מזמן עברתי ואחרי 300 מטר כאשר איזה מישהו עקף אותי לפחות במהירות גבוה הגיע הפלאש

פורסם

תקשיב אנחנו כנראה לא מדברים על אותה המצלמה.

כאשר אתה עובר את גשר ראשון לכיון צפון, יש מצלמה אחת, שהיא עובדת בסימן שאלה, כעבור ק"מ יש עוד מצלמה שהיא בוודאות דחליל.

• תוכן חדש...