Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקשיב אנחנו כנראה לא מדברים על אותה המצלמה.

כאשר אתה עובר את גשר ראשון לכיון צפון, יש מצלמה אחת, שהיא עובדת בסימן שאלה, כעבור ק"מ יש עוד מצלמה שהיא בוודאות דחליל.

יכול להיות שאנחנו לא מדברים על אותה אחת , אני מתכוון למצלמה שלאחר הפנייה מראשון לכיוון רמלה ..

נ.ב מה דעתכם יעלה בגורלו של אחד שיחליט לעשות מעשה קונדס ולהצטלם בכוונת תחילה ללא לוחיות רישוי , ואני ידוע שזאת בדיחה גרוע , זאת סתם פנטזיה..

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה כבר יכול להיות ? אם אין לו לוחית רישוי יהיה מאוד קשה לאתר אותו, עד בלתי אפשרי.

אגב, זה לא מעשה קונדס, יש אנשים שנוסעים עם כל מיני דברים שגורמים ללוחית הרישוי להיות לא קריאה בתמונות, בדיוק מהסיבה הזו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בעקרון נסיעה ללא לוחית זה הורדה מהכביש +500 שקל קנס.

אם תופסים אותך נוסע ללא לוחית במהירות מטורפת אני חושב שזה עונש הרבה יותר גרוע.

בכל מקרה במדינתנו הקטנטונת לא הייתי עושה שטויות כאלה במיוחד לא באזור ראשון כשמתנ"א יושבים בבית דגן וכל האזור שורץ ניידות תנועה מכל הכיוונים.

פורסם

מחזק את דבריו של קודמי, בתור מי שהיה עושה את זה בדרך קבע (עם אופנוע), לא פעם ולא פעמיים סימנו לי לעצור, ביחוד כאשר נסעתי ללא לוחית בכלל (זה ישר חשד פח"ע), כאשר נוסעים עם לוחית לא קריאה זה עוד חצי נחמה.

פורסם

יש בדברים שלכם הרבה, ולא חשבתי שמישהו באמת ניסע את זה או חשב על זה חוץ מימני ומהחברים שלי..:roll:

פורסם

תגיד, אתה מכיר את המשפט "מה שאתה עכשיו לומד אני כבר שכחתי" ?

אז זהו, תפנים את זה, יש כאן בפורום אנשים שניסו הרבה מאוד דברים שאתה עוד לא התחלת לחשוב עליהם, בין היתר כל המשחקים עם הלוחית רישוי.

יש מכשיר מיוחד שיש לו עינית במסגרת לוחית, מרכיבים את זה על הלוחית האחורית, זה מחזיר פלאש למצלמה וככה הלוחית לא ניראת (נוצר סינוור).

יש מכשיר אחר שזה מסגרת ללוחית רישוי עם פלטה כפולה, אחורית ותריס קדמי שנסגר בלחיצת כפתור והכל נהפך שחור.

יש עוד פטנטים ביתיים, תכשירי סיליקון, ספרות שמיוצרות מחומר מיוחד ועוד ועוד.

פורסם
מה דעתכם יעלה בגורלו של אחד שיחליט לעשות מעשה קונדס

אגב, זה לא מעשה קונדס

הקונדס מאשר.

בשביל "מעשה קונדס" אמיתי,

צריך הרבה יותר מנסיעה בלי לוחית... :-P

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יש מכשיר אחר שזה מסגרת ללוחית רישוי עם פלטה כפולה, אחורית ותריס קדמי שנסגר בלחיצת כפתור והכל נהפך שחור.

דברים כאלה חשבתי יש רק בסרטים :lol: ( כמו בטרוילגיה הצרפתית TAXI 1,2,3,4 אם ראית..)

הקונדס מאשר.

בשביל "מעשה קונדס" אמיתי,

צריך הרבה יותר מנסיעה בלי לוחית... :-P

אז מה בדיוק בשביל "מעשה קונדס" אמיתי בשבילך לנהוג בלי בלמים?!:lol:

פורסם

מעשי קונדס לא נכתבים בפומבי - זה בטוח.

אגב, המתקן שאור.ס מדבר עליו קיים בוודאות בארץ,

יש לי 2 חברים שיש להם אותו - קדימה ואחורה.

זה מין תריס שסוגר על הלוחית לגמרי והופך אותה שחורה לחלוטין.

פטנט די מאגניב שכמעט ולא ניתן לגלותו אלא אם ממש מחפשים...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קונדסון, אני יודע שזה קיים בארץ, אבל אף פעם לא ראיתי את זה על רכב ופועל בלייב, אני ממש רוצה לראות את זה, כי מישהו אמר שהתריס לא נסגר מספיק מהיר (במידה והסגירה מתבצעת בעת הבחנה בשוטר, זה משאיר לו מספיק זמן לרשום את מספר הרכב)

פורסם

עזבו אתכם שטויות , פתאום הצטבר לכלוך , נהיה קצר או כל דבר והתירס לא נסגר לפניי מצלמה , אכלתם אותה ..

נ.ב שמעתי , וראיתי אצל החבר שלי המתקין בפאלפון מין מדבקות כאלה שעולות בסביבות ה150 ש"ח על הלוחיות רישוי שמחזירות פלאש כאשר מצלמים אותן , ואתה רואה לוחית לבנה משהו ממש נחמד , מה דעתכם על זה , שמעת ראיתם!?

פורסם

שמעתי ראיתי והזכרתי את זה בין הפטנטים.

זה אולי הדבר שהכי פחות בולט לעין אם המדבקות הודבקו כראוי :)

פורסם

השאלה היא מה קורה ביום כשאין פלש.. :?:

ותגיד זה נכון שיש דבר חדשני בשם , דבור או דבורה שנמצא אצל ניידות משטרה על הגג ויכול לצלם רכבים ממרחק של קילומטר ללא שום פלאש וללא שום דרך שבא הנהג יגלה זאת חוץ מדוח כמובן..

פורסם

בטח, הדבור מצלם את הרכב החשוד עוד לפני שהוא הגיע לטווח ראיה. לצורך העניין הוא משתמש בתמונות לווין המגיעות ישירות מסוכניות הביון האמריקאיות.

הדבורה, לעומתו, לא כוללת מצלמה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בטח, הדבור מצלם את הרכב החשוד עוד לפני שהוא הגיע לטווח ראיה. לצורך העניין הוא משתמש בתמונות לווין המגיעות ישירות מסוכניות הביון האמריקאיות.

זה שאני לא הכי מבין בזה לא אומר שאני לא מבין שאתה ציני כרגע , במקום להסתלבט תסביר איך זה עובד כדי שגם אני ידע ויוכל להסתלבט על אחרים.. =]

• תוכן חדש...