Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא שווה אחי. ובקשר למה שהוא אמר- לאדה לא הצליחה בארץ
לא רק לאדות יש הרבה מכוניות רוסיות ש לא הרבה אנשים מכירים יש גם מכוניות קלאסיות אני יעלה עוד מעט תמונות להמחשה
פורסם

וולגה חדשה שמבוססת על קרייזלר יכולה להיות אופצייה מעניינת אם המחיר יהיה נמוך. אבל וולגה ישנה (3110 שמבוססת על GAZ24 משנות ה-70) להיט לא יהיה.

איכות הרכבה עדיין רק מנסה להתקרב לדגמים קוריאניים פשוטים. לאדה פריורה זה עדיין כלי רחוק מאוד מאקסנט של יונדאי וברמה רק של דצי'ה לוגן הרומנית.

אילו דגמים חשבת להביא?

מכוניות קלאסיות, אספנות - זה סיפור אחר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

UAZיק זה אופצייה מעניינת. יש לו יכולות שטח רציניות ביותר, כולל כמובן הילוך כוח. בכבישים הוא כמובן לא משהו, הבלמים חלשים לפי ביקורות, אבל עבירות בשטח ועמידות ברמה גבוהה מאוד.

UAZ פטריוט זה מה שהחליף אותו עבור השוק האזרחי, את UAZיק המקורי בעיקר קונה צבא.

גם מיניבוס UAZיק אופצייה מעניינת. עבירות טובה ועוד מיניבוס.

אבל אבולוצייה של GAZ 24, לפי דעתי לא ממש לעניין. מכונית שברוסיה הצביע על סגמנט EXECUTIVE/LUXURY בזמנו, היום ברקע מכוניות אחרות ניראית רע מאוד. הנעה אחורית עם בקקס כמו לטנדר, מתלי עלים מאחור ועוד ניפלאות הטכנולוגייה של שנות ה-60'. אני מסכים שאחרי רסטיילינג עצבני, GAZ 24 קיבלה פרצוף נחמד כמו לVOLGA 3111 שייצורה הופסק (רכב מסובך מידי ועדיין רחוק מ-EXECUTIVE אמיתי), אבל מהצד זה עדיין אותו GAZ 24. בזמנים סוציאליסטיים, אני זוכר שהייתי מסתכל על מכונית הזאת כמו על מכונית סופר יוקרה, היו נוסעים עליהן שרים, מנהלי מפעלים גדולים וכד'. הייתה גם ז'יגולי סופר לוקס עם - עוד וריאצייה בנושא פיאט 124.

על רקע של מכוניות אחרות, מכוניות רוסיות איבדו את הזוהר שלהן ומכוניות חדשות שלהם יכולות רק למלא מקום של מכונית חדשה זולה שנקנתה כי לא היה כסף למשהו יותר קציני. אבל, לאותו שוק פונות מכוניות כמו רנו (דצ'יה) לוגן ודומות.

בקיצר, מכוניות גרמניות שיוצרו לפני 20 שנה, עדיין לרוב מתקדמות יותר ממה שמייצרים ברוסייה היום. למאט כמובן מפעלים שמייצרים מכוניות ממותגים של מדינות אחרות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

המכונית הרוסית המודרנית (בדגמים היקרים יותר) לא פחות מתקדמת ממכונית קוריאנית שלא לדבר על סינית !...

לא צריך גם לשכוח שרכב שמתוכנן ליצוא עובר בדיקת איכות קפדנית יותר מהרכב שיוצא לשוק המקומי ברוסיה.

אבל הבעיה בארץ שאנשים קונים אוטו "כמו של לשכן", ובכלל כל שוק המכוניות פה מבוסס על סתיגמות

וכל מיני שמועות ...

אחרי הכישלון של לאדה בתחילת שנות התשעים יהיה מאוד קשה לשווק פה מותג רוסי ,גם עם מדובר בוולגה למשל (וחבל שזה המצב

כי עוד מעט כולנו ניסע ביונדאי אוטומט ליסינג לשעבר :( )

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

לא ממזמן הייתי ברוסיה וישבתי במס' מכוניות רוסיות.

ההתרשמות שלי:

מכוניות נוחות ומתחשבות בהוחות הנהג.

גירים ומנועים כלל לא אמינים.

לא נראות בטוחות מאוד.

לא שווה לייבא.

זה פשוט נראה כאילו הרוסים הרימו את הידיים ב90% מיצור המכוניות בגלל שכ95% מהאוכלוסיה נוסעים על גרמניות.

• תוכן חדש...