Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הרכב לא מניע לי לאחר כניסת המאווררים לפעולה

4

בעלי מיקצוע בדקו את הרכב ומיסתבר שברגע שהונטה (המאווררים ) ניכנסים לפעולה הטעינה יורדת ומרוקנת את המצבר

2 אמרו לי שזה מצבר ו 2 אמרו לי שזה אלטרנטור מדובר על פיג'ו 106 יש לציים שהמאוורר ממשיך לעבוד גם לאחר שהרכב סגור דבר שהוא טבעי ברכבי פיגו

מה זה יכול להיות מ ההסיבה שהמאורר שניכנס לפעולה מרוקן את המצבר

אשמח לקבל עזרה למה אין לי מושג מה זה יכול להיות

• ספונסר פורום
פורסם

יש לבדוק בעזרת אמפר מטר השראתי את צריכת הזרם של המאוורר,אם תקין,כנראה הבעיה באלטרנטור שאינו מצליח לעמוד בעומס הצרכנים.

אורן

פורסם

תבדוק את כמות המים במצבר, יתכן שאין מספיק ולכן המצבר חלש.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

יש לבדוק שהמצבר תקין. אם אינו תקין, להחליפו, אז להמשיך בבדיקת טעינה וזליגה. לעניין בדיקת טעינה, יש לבדוק גם אפשרות לבעיית נפילות מתח בין המצבר לבין האלטרנטור, באם כל זאת תקין, ובכל מקרה, יש לבדוק אפשרות זליגת זרם.

בדיקה מקצועית שאורכת מס' דקות בלבד, עם תוצאות חד משמעיות. רק להגיע לחשמלאי הנכון, כי מוזר ש4 לא היו אחידים בדעתם לעניין תקלה בסיסית ולא מסובכת.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

קודם כל תודה לכולם כי כמו שאמר דני הבעיה פשוטה ועדיין אי לי פתרון גם לאחר ש 4 חשמלאים בדקו את הרכב

דבר שני בדקתי צריכת חשמל אין בריחת חשמל והכול תקין אין זליגת זרם

חיברתי מצבר חדש ועדיין שהמאווררים ניכנסו לפעולה הטעינה ירדה ככה שזה לא מצבר

נפילת מתח בין מצבר לאלטרנטור לא ניראה לי שניבדק

המוזר שחשמלאי אחד אמר לי שהטעינה תקינה ואחד אמר לי שהיא לא תקינה לפי מה שראיתי במדד הדיגטלי בלי ונטה 13 עם ונטה יורד ל 12 אפילו 11

כאילו שהונטות עובדת הטעינה יורדת משמעותית

אשמח לשמוע על בעל מיקצוע שיכול לתת לי את התשובה נקודתית אני רוצה לסדר את הבעיה אך לא מתאים לי כרגע להחליף חלקים בלי פיתרון

תודה מעוז

• תוכן חדש...