Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית הונדה סיוויק 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה..

אנחנו מקבלים אוטו מליסינג וניתנה לנו אפשרות לבחור בין המיצובישי לנסר החדשה להונדה סיויק.

דבר ראשום עלך מה אתם ממליצים?

לדעתי זה לקחת את הסיוויק אבל חשבתי בכל זאת להתייעץ..

דבר שני אנחנו יכולים לקבל את האוטו בכל צבע, אני ממש רוצה בצבע שחור אבל ההורים שלי חושבים שצבע שחור למכונית זה של "עבריינים" וכו'..

איך אפשר לשכנע אותם ששחור זה יותר יפה מאשר כסוף?

ראיתי את המכוניות בשתי הצבעים ובצבע השחור יש על האוטו הרבה יותר רושם!!

אם לא שחור איזה צבע אחר כדאי? כי כסוף זה רגיל כזה ואם אפשר כבר לבחור צבע אז כסוף לא נראה לי הבחירה האולטימטיבית..

תודה.

8)oren malka 8)

פורסם

ההונדה סיוויק החדשה מכונית מצוינת מאוד..חסכונית,מעוצבת,מרווחת,ביצועי טובים! עסקת חבילה מה שניקרא..הבעיה (לדעתי) היא לא הכי נוחה אבל לא ניראה לי שהלנסר יותר טובה בנוחות.

ולגבי הצבע תנסה אפור כהה ולא בהיר זה צבע שנורא מתאים לסיוויק וגם לא ניראה פשוט או "עברייני" לפי מה שההורים שלך אומרים.

(תחפש בגוגל איזה צבע הכי נירה לך)

פורסם

לדעתי אי אפשר להשוות, ההונדה עדיפה על הלאנסר בהרבה קטגוריות.

חוצמזה שגם המנוע הוא 1.8 דבר שאין הרבה בליסינג, אלא מכוניות יותר פשוטות עם מנוע 1.6 כמו לאנסר או מאזדה וכאלה.

Polo 2012

פורסם

איזו לנסר?

הקודמת, עם מנוע 1600 סמ"ק?

או החדשה, עם מנוע 1800 סמ"ק ו 143 כ"ס?

אם זאת לנסר החדשה - שווה לבצע נסיעת מבחן ולבדוק עם איזה איבזור אפשר לקבל את הלנסר מליסינג.

לנסר החדשה מכונית הרבה יותר מוצלחת מלנסר הקודמת.

אם הייתי צריך רכב למשפחה, הייתי מעדיף את מיצובישי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תלוי אם מדובר בליסינג תיפעולי או ליסינג ממוני. בתיפעולי אכן ישנה תחרות שווה בין הרכבים (כוונתי כמובן ללנסר החדשה). ישנם היתרונות והחיסרונות לשניהם. במימוני לדעתי הונדה עדיפה כי היא יותר חיסכונית.

פורסם

הסיוויק מעולה, יש לנו את ה 2007, נהנה מכל שניה עליה :)

בנוגע לצבע, לנו יש כסף, והיא לדעתי סבבה.

אבל אם אתה לא אוהב, תבדוק אולי את הכחולים, אני אישית אהבתי את הכחול הבהיר יותר ( יש כחול חזק מטאלי וגם כחול בהיר יותר ), כמו שיש באתר:

http://www.honda.co.il/Index.asp?CategoryID=256&ArticleID=839

על הכביש זה ניראה קצת יותר טוב מהתמונות...

אבא שלי אהב יותר את הכחול המטאלי החזק, אני מאמין שאם לפני חודשיים הייתי לוחץ עליו שיקנה סיוויק, היום כבר הייתה לי אחת ( וכרגע אין לי כלום \: )

ובנסיון לשכנוע, אני מאמין שזה יהיה קשה.

פורסם

אם אתה מדבר על הלנסר החדש{143 כ"ס} אז הסיוויק נופלת ממנה בנוחות באיכות בהתנהגות כביש והכי חשוב בבטיחות!!! והמיצובישי יותר חדישה ויפה.הסיויק יפנית ממוצעת עם בטיחות נמוכה יחסית ולא נוחה.

פורסם

דווקא מבחינה טכנולוגית הונדה יותר מתקדמת. מה שכן - למיצובישי יש יותר כריות אוויר. האים זה יתרון? אני למשל בכוונה מחפש רכב ללא כריות אוויר מאחור. היתרון של מיצובישי - בגז' יותר גדול. החיסרון - פנים יותר זול... ישנם פרמטרים רבים שניתן להשוות, ובכל אחד מהם פעם ידו של זה ופעם של זה יהיה על העליונה

פורסם
אם אתה מדבר על הלנסר החדש{143 כ"ס} אז הסיוויק נופלת ממנה בנוחות באיכות בהתנהגות כביש והכי חשוב בבטיחות!!! והמיצובישי יותר חדישה ויפה.הסיויק יפנית ממוצעת עם בטיחות נמוכה יחסית ולא נוחה.

מיוצרת בתורקיה.

אבל,סיויק במקום הראשון בארצות הברית בדירוג של מכוניות קטנות:

http://usnews.rankingsandreviews.com/cars-trucks/rankings/Affordable-Small-Cars/

לנסר החדשה רק במקום ה 15, אבל משום מה נתנו לה ציון נמוך מאוד על מהימנות (אין לי מושג על סמך מה - רכב חדש).

ציון נמוך (4) קיבלו גם סוזוקי SX4 ופולקסוואגן ג'טה

???

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
דווקא מבחינה טכנולוגית הונדה יותר מתקדמת. מה שכן - למיצובישי יש יותר כריות אוויר. האים זה יתרון? אני למשל בכוונה מחפש רכב ללא כריות אוויר מאחור. היתרון של מיצובישי - בגז' יותר גדול. החיסרון - פנים יותר זול... ישנם פרמטרים רבים שניתן להשוות' date=' ובכל אחד מהם פעם ידו של זה ופעם של זה יהיה על העליונה[/quote']

במה ההונדה סיויק מתקדמת יותר מהלנסר החדשה? אשמח לדוגמאות, אני אשמח לתת מספר דוגמאות למה המיצובישי היא המכונית המודרנית יותר (רמז תבדוק מערך מיתלים, מבנה מנוע, גיר).

אשמח גם להבין מדוע אתה מחפש ללא כריות אויר אחוריות?

לפותח השירשור, לא נראה לי שיש כאן הרבה אנשים שנסעו על שני הרכבים ובמקום לנחש (כמו זה שמנחש מראש על נוחות הלנסר) עדיף שתיסע על שני הרכבים ותסיק לבד על המכונית המועדפת.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

ד"ר, למה אתה מחפש רכב ללא כריות אויר מאחור (אני מניח שמדובר בכריות וילון)? למה לוותר על בטיחות בכוונה?

פורסם

הסיויק היא מצויינת מניסיון אישי, הלאנסר מה שלא אהבתי מרושם אישי זה איכות החומרים שנראת זולה

מבפנים, אבל הביצועים והעיצוב דיי טובים, המלצה לקחת נסיעות מבחן ולהחליט לבד.

פורסם
הסיוויק מצוינת מניסיון, מקריאת מבחני השוואה המסקנה שלהם שהסיוויק טובה יותר.

אף אחד לא אמר שהסיויק לא רכב טוב, פשוט יש ד"ר מסוים שטוען שהסיויק 1,8 אוט' עדיפה טכנולוגית על הלנסר 1,8 אוט' אשמח לדעת מדוע, שאני בדקתי את מפרט שני הרכבים, הלנסר הייתה בעלת המפרט המודרני יותר.

זה עוד מבלי לדבר על החיסרון של הסיויק בתחום הבטיחות (4 כריות אויר), למרות שגם כן מצא הד"ר את החיסרון לייתרון, אני אשמח לדעת מדוע.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תוכן חדש...