Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום אימא שלי החליטה לשלם את הביטוח השנתי לרכב (מקיף + חובה וגם ביטוח שמשות וטייפ). הרכב הוא סיאט איביזה 2004, מנוע 1400CC, ידני, חמש דלתות. STELLA.

עכשיו, כדי שנהיה רגועים (אני לפחות..) היא התקשרה לחברה מסויימת, אני לא רוצה לפרסם את השם, המוקדן אמר לה בעצמו שהביטוח לאוטו מאוד יקר. הם דרשו

5400 על המקיף,

1800 על החובה.

והם גם דורשים איתוראן... שהתקנתו עולה כסף...

לשם השוואה, הסוכן שלנו רצה 3500 מקיף, ו1900 חובה. ועוד 300 שקל חלונות ורדיו.

הוא אינו דורש איתוראן.באוטו יש אזעקה וקודן (לפי הבנתי רק צריך קודן לביטוח..)

בכל מקרה, רציתי לדעת למה הביטוח כ"כ גבוה.... הנהגים באוטו שלנו הם רק אני ואחי. ושנינו מעל גיל 24..

הבחור גם שאל את אימי האם האוטו הוא אוטו ספורט...

בעצמו אמר שהביטוח לרכב הזה מאוד יקר.

אז רציתי לנסות ולברר למה המחירים כאלה גבוהים (והוכחה, המחירים של הסוכן הרגיל שלנו)

:roll:

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בכל חברה המחירים יכולים להיות שונים מאוד. יכול מאוד להיות מצב שבו בחברה אחת העלות היא כ-3000 שקלים ובחברה אחרת אפילו כפול. פשוט צריך למצוא את ההצעה הזולה ביותר בחברה שאתה סומך עליה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אבל חשוב מאוד לעשות סקר שוק, זו היא בעיקר המסקנה שלי מחברות הביטוח. ההפרש בין חברות למקיף יכול להיות פי 2 ויותר. אלו שלא מעוניינות לבטח רכבים מסויימים בגלל גנבה, או בגלל כל סיבה אחרת, יתנו מחיר מאוד גבוהה. אחרות סתם יקרות. ברכב הקודם שלי ההצעות שקיבלתי היו בין 13K למקיף ליקרה ביותר, ו 4400 למקיף לזולה ביותר. הפרש מ-א-ו-ד משמעותי. ועוד ההצעה הזולה לא רצתה שאני יפעיל את האיתורן ברכב, הספיק האימובילזר המקורי והאזעקה.

כמו כן יש רכבים יקרים לביטוח וזולים. לדוגמא הונדה מאוד יקרה לביטוח. גם מאזדה,

הביטוח שלנו על רנו מגאן 04 הוא 3200 שקל לדוגמא, למקיף. זול מאוד! בעוד חבר של אבא שלי לרכש את המאזדה 3 קיבל הצעה של קרוב ל 6K למקיף.

זה מזכיר לי שAIG דרשו מג'רמי להתקין קודן! על ה309 שלו. פשוט :? .

בקיצור לא להתעצל ולעשות סקר שוק, ההבדלים גדולים מאוד. לגבי האיתוראן יש גם לזכור אתה עלות החודשית שלו שמוסיפה לא מעט שקלים בחישוב שנתי.

פורסם

לפעמים תעריפים מגוחכים היא הדרך של חברת הביטוח להגיד שהיא פשוט לא מעוניינת...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפעמים תעריפים מגוחכים היא הדרך של חברת הביטוח להגיד שהיא פשוט לא מעוניינת...

ע"ע ה-205 שלי שקיבלה סירוב ב-AIG ובישיר דווקא הציעו לי.. 8000+ ש"ח לחובה+מקיף :lol: חצי ממחיר הרכב...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

הביטוח כבר שולם, וסה"כ אנחנו די מרוצים מהביטוח.. (שלא נצטרך... )

רק רציתי להביא את זה לידיעת מישהו (שאולי לא ידע...)

תודה על התשובות!

:-)

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...