Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדש פה... ואין לי מושג באודיו לרכב... יש לי בבית מערכת מדהימה של JBL שמחוברת למחשב ושומעים בווליום אדיר באיכות מדהימה... עכשיו אני רוצה סאונד דומה ברכב... ואני לא מכיר חברות ולא יודע מה צריך.. חלק אומרים רמקולים, סאב, מגבר חלק אומרים בלי סאב חלק בלי מגבר... ממש כאב ראש :shock:

בקיצור... האוטו הוא יודאי אקסנט... ואין לי מושג מה לקנות... תקציב הוא בערך 3000 שקל... זה מספיק? :?:

***אנא קרא את כללי הפורום והקפד על כתיבה תקנית. להבא ת'רד כזה ינעל ותקבל התראה***

פורסם

מה אתה מחפש מערכת שלמה שתיכלוול.סאב+קומפונט+קידמים+ר"ד +מגבר

או

בסאב+קומפונט טוב.+מגבר ור"ק בלי אחרוים..

איזה סוג מוזיקה אתה שומע.?

פורסם

תלוי מה אתה מחפש.

אם אתה מחפש מערכת שתשמע בה את אריק איינשטיין ברדיו אז אפילו 700 שח יספיקו.

אם אתה מחפש איכות ואתה יכול להתפשר על ווליום או אם אתה יכול להתפשר על איכות בשביל ווליום.

בכל אופן הזול זה היקר והיקר זה הזול.

אם תקנה עכשיו מערכת שלמה שכוללת הד יוניט (רדיו דיסק) מגבר (חובה) קומפוננט (חובה) סאב (רצוי ביותר) רמקולים אחוריים9*6 (אפשר לוותר אבל אני אישית אוהבת.) אז 3000 שח יגרמו לך לקנות את כל החלקים האלה באיכות לא טובה.

מה שאני עשיתי (חוץ ממינוס מטורף בבנק) כל פעם קניתי משהו אחד פצצה.

אבל הכי מומלץ בפעם אחת לקנות הכל פצצה ולפרוס את זה למיליון תשלומים.

אם תשקיע 6000 שח ותפרוס לתשלומים תוכל לקנות הד יוניט של קלריון באיכות מעולה (סביב ה1800 שח) קומפוננט הרץ היי אנרג'י (סביב ה2000שח ושווה כל שקל!!!) מגבר 4 ערוצים בינוני אבל יספיק לבינתיים (סביב ה1200 שח)

וסאב קטן וחמוד אפילו של פולק שלא תופס יותר מידי מקום בבגז' (700 שח).

אבל תמיד אפשר לשפר עוד ולקנות יותר טוב ולאטום את הרכב ועוד זוג קומפוננט ועוד זה ועוד פה ועוד שם.

הכי טוב, תלך למתקין תגיד לו את התקציב, ותן לו לבנות לך את המערכת הכי טובה שהוא יכול, תגיד לו גם מה אתה מחפש ואיזה סיגנון מוסיקה אתה אוהב לשמוע.

יש פה שירשור המלצות על מתקינים, תתחיל שם.

בהצלחה

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

טוב שהעלו את נושא האיטום

אחרי ההתרשמות שלי - אין סט שאתקין מעתה ללא איטום

ההבדל בהחלט גדול ומאפשר לדרייברים לנגן בצורה האופטימלית והנצילה ביותר

אני יכול בקלות להגיד שבמקרים רבים סט פשוט ישמע טוב יותר מסט ברמה גבוהה יותר ללא איטום

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אם נראה לך שאני ישב בשקט בזמן שמישהו מדבר ככה על אריק איינשטיין אז יש לך טעות!! מערכת טובה היא לא רק לדיסקים אודיופילים, אני למשל, כשאני מסיים את המערכת, הדיסק השלישי בערך שאני מנגן זה מתי כספי, לא דיסק אודיופילי, אבל גם בדיסקים כאלה אפשר להעריך מערכת טובה.

בשיפוצים

פורסם

אל תשכח שחוץ מלהשקיע ברכיבים טובים צריך גם להשאיר כסף לחיוות הולם :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

צודק ב100%

חיוט הולם עולה בסביבות ה1500שח +-

וחיוט רע יכול לגרום למערכת ב50,000 שח להשמע רע!

הפאביה נמכרה.:-(

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חבר'ה ממש מצטער על ההקפצה הזאת. פשוט לא הייתי פה הרבה זמן, חיפשתי רמקולים מערכות וכאלה...

תראו, אין לי את ה6000 למערכת סאונד לאוטו, זה גם נשמע לי מטורף המחיר.

בטוח ש3000 לא יספיקו לכל העניין? 6000 נשמע לי מוגזם מאוד! ד"א האוטו הוא יונדאי אקסנט, זה חשוב? זאת אומרת איך אני מתאים את הרמקולים הסאב המגבר וכל זה לאוטו? איזה חברות מומלצות? אם אני רוצה מערכת שלמה של JBL חזקה ואיכותית זה יעלה לי 6000?

פורסם

דווקא בקטע של ההמלצה להיי אנרג'י אני אחלוק

יש מתחרה חדש והרבה יותר טוב באותו מחיר - CDT AUDIO

רק לשמוע ולהבין :-)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

חברה אני חייב קצת כיוון בנושא. אני רוצה לשמוע חזק (חזק) וכמה שאפשר לשמור על האיכות בתקציב הזה.

עכשיו אני לא יודע מה בדיוק לקנות, פאנל, רמקולים אחוריים, רמקולים קדמיים, סאב? מגבר? אני באמת לא יודע מה אני צריך וכמה אני יכול לקנות בתקציב הזה. אני לא מבין בחברות ולא בדגמים. פה איפה שאני גר, כל אחד שקונה קונה הכל של פיונר מהתחלה עד הסוף, מפציץ בווליום מפחיד, מרוב שהבאס חזק הוא ממש לא נקי וכל האוטו רועד, והאיכות לא משהו בכלל. זה לא מה שאני רוצה :S אני רוצה עוצמות חזקות אבל באס עמוק וחד ושלא יפגע לי במיד ובטראבל... מה עושים? מה אני קונה?

עוד משהו, יש לי יונדאי אקסנט מודל 97, לא יודע אם זה חשוב, אני רק מציין את הנתונים.

• תוכן חדש...