Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב 1.6 ידני בתקציב של 30 - 25

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב שלי בסביבות 30 - 25 .

חשוב לי שהרכב יהיה חזק, ידני ולא קורע בדלק.

אשמח אם תוכלו להציע לי מכונויות העומדות בסטנדרטים אלו .

תודה לעוזרים. :-)

פורסם

אני הייתי ממליץ על מיצובישי קולט, כבעל של אחת כזו אני יכול להגיד לך שאתה מקבל 100% ניצול של הכסף והנאה מרכב חוץ מפאק אחד יחיד והוא שאי אפשר לקבל רכב מעל שנת 96-97 כי המחירון של הקולטים הוא גבוה מאד ביחס מכוניות אחרות (משפחתיות מיני) מאותו סוג.

הרכב ממש זריז, אחלה תאוצה יש לו (בסביבות ה9 שניות ל100 שזה ממש נחמד), האוטו ממש לא אוטו ספורט!

הוא גם ממש מאובזר ויש לו אחלה לוק לדעתי.

מחלות : מנוע צעדים הולך שם (סיפור של 400 שקל החלפה) וסך הכל למצוא אחת שמורה (כמה שקשה).

**תמיד אפשר למצוא רכב עם מנוע 1.4 או 1.6 משנת 99-2000 אבל זה לא יתקרב לחצי מהאיכות של הקולט (לא הסתם מחירון של רכב שנת 95-97 עולה כמו 2000).

אוהד.

פורסם

אני ממליץ לך על רנו מגאן מנוע 1.6 ידני.

מנוע מוצלח מאוד 110 כ"ס, רכב נוח בצורה בלתי רגילה, יחסית חיסכוני וגם בטיחותי לתקופתו.

להבדיל מקולט ( שהוא רכב טוב מאוד ), מחיר מחירון של מגאן יחסית נמוך ולכן הרכב נותן תמורה טובה לכסף.

בנוסף, יותר קל למצוא מגאן שלא קרעו לו את הצורה מאשר מיצובישי קולט.

עוד דבר -ההפרש בביטוח מקיף בין קולט למגאן גדול מאוד (לקולט יקר יותר).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני הייתי ממליץ על מיצובישי קולט, כבעל של אחת כזו אני יכול להגיד לך שאתה מקבל 100% ניצול של הכסף והנאה מרכב חוץ מפאק אחד יחיד והוא שאי אפשר לקבל רכב מעל שנת 96-97 כי המחירון של הקולטים הוא גבוה מאד ביחס מכוניות אחרות (משפחתיות מיני) מאותו סוג.

הרכב ממש זריז, אחלה תאוצה יש לו (בסביבות ה9 שניות ל100 שזה ממש נחמד), האוטו ממש לא אוטו ספורט!

הוא גם ממש מאובזר ויש לו אחלה לוק לדעתי.

מחלות : מנוע צעדים הולך שם (סיפור של 400 שקל החלפה) וסך הכל למצוא אחת שמורה (כמה שקשה).

**תמיד אפשר למצוא רכב עם מנוע 1.4 או 1.6 משנת 99-2000 אבל זה לא יתקרב לחצי מהאיכות של הקולט (לא הסתם מחירון של רכב שנת 95-97 עולה כמו 2000).

אוהד.

ואלה באמת הייתי בכיוון של הקולט עד ששמעתי שהיא סוחטת דלק. (אם אתה מבטיח לי שזה סתם שמועות אני קונה אותה)

ועוד שאלה - איזה יותר חזקה מבין שני הדגמים?

פורסם

תראה, כל אוטו ואיך שטיפלו בו,

הרכב שלי מטופל שמור ומלוקק מאד, מבדיקה שעשיתי הרכב שלי (רק ידני) עושה 1:13.4 בנסיעה ש90% ממנה בעיר (יוצא לי אחת לשבוע לעשות בין עירוני).

עוד דוגמא, תידלקתי במחיר של 100 שקל (בתקופה שהדלק עלה 6 שקל) ויצאתי אני וחבר מחיפה ועשינו: חיפה-יקנעם-רחובות- ראשל"צ-ת"א וחיפה, כל זה ב100 שקל, מרחק כולל של 370 ק"מ.

בנוסף, אני לא חושב שאתה תמצא רכב עם הגה כח\מראות חשמל\חלונות חשמל\כיסא מתכוונן וזוכר את המצב האחרון שהיה בו (יש כזה כפתור בכיסא לזכור מצב אחרון) מזגן והזרקה רב נקודתית (בטח שכחתי עוד משהו) וגם מוציא (במקור) 113 כ"ס שבלי להגזים.

בהצלחה,

אוהד.

פורסם

על איזו קטגוריה של מכוניות אנחנו מדברים? (משפחתי, קטנה, טנדר, ג'יפ וכד')

hushu, מה זה חזק מבחינתך? מנוע 2 ליטר עם 150 סוסים, גיר ידני ו-9 שניות מ-0 ל-100, זה חזק?

גילוי נאות, כרגע עומדת למכירה מכונית מאוד מאובזרת עם פרמטרים כאלה שאני פרסמתי מודעה שלה בפורום (אני לא המוכר) במחיר 18K - לנצ'יה תמה 16V :roll:.

ממליץ גם להסתכל על מכוניות כמו הונדה סיויק, יש לה מנוע 1.6 120 סוסים או VTEC עם 125/6 סוסים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
על איזו קטגוריה של מכוניות אנחנו מדברים? (משפחתי, קטנה, טנדר, ג'יפ וכד')

hushu, מה זה חזק מבחינתך? מנוע 2 ליטר עם 150 סוסים, גיר ידני ו-9 שניות מ-0 ל-100, זה חזק?

גילוי נאות, כרגע עומדת למכירה מכונית מאוד מאובזרת עם פרמטרים כאלה שאני פרסמתי מודעה שלה בפורום (אני לא המוכר) במחיר 18K - לנצ'יה תמה 16V :roll:.

ממליץ גם להסתכל על מכוניות כמו הונדה סיויק, יש לה מנוע 1.6 120 סוסים או VTEC עם 125/6 סוסים.

אני בכיוון של רכב קטן (חשוב שיהיה רק עם שתי דלתות) עם מנוע 1.6 שלא ירד מתחת ל 100 כ"ס.

הבנתי שעל מנועים גדולים יותר הביטוח יותר יקר ולכן אני לא רוצה מעל 1.6.

בקשר לסיוויק אחלה של אוטו אבל קשה למצוא סיוויק ידנית שלא קרעו לה ת'צורה.

פורסם

אתה מתכוון לעשות ביטוח מקיף?

קשה באותם שנים למצוא רכב מעניין קופה (2 דלתות) או הצ'בק (3 דלתות). יש, אבל בד"כ יקר מתקציב שלך.

מכאן, אופצייה טובה יכולה ליות אלפא 145 1.6.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בנוסף, אני לא חושב שאתה תמצא רכב עם הגה כח\מראות חשמל\חלונות חשמל\כיסא מתכוונן וזוכר את המצב האחרון שהיה בו (יש כזה כפתור בכיסא לזכור מצב אחרון) מזגן והזרקה רב נקודתית (בטח שכחתי עוד משהו) וגם מוציא (במקור) 113 כ"ס שבלי .

את כל מה שרשמת היה בלנצ'יה שלי ז"ל , ועוד הרבה מעבר לרשימה הזאת.

רק מה, היא שווה במחירון חצי מהקולט.

למה ?

כי עם ישראל מטומטם.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

ראוי לציין, שבלנציה תמה רשימת האבזור עשירה יותר מזה וגם בדגם שאני מדבר אליו, בקונסולה מרכזית ודלתות יש עץ אמיתי.

• תוכן חדש...