Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רוצה להישמע מניאק,אבל לא חסר זקנים ש"תופסים טרמפ" על זה שהם זקנים,

ומתחילים לתרץ (אני חולה,אני בקושי הולך,יש לי כלייה אחת וכו').

ראבכ,אתה חולה? אל תנהג !!!

אני צריך לשלם על הנזקים העתידיים שאתה עלול לעשות??

מבין את הרחמנות,יש מצב רציני שגם אני הייתי נוהג כמוך,אבל מצד שני,

אם תתחיל לוותר לכל זקן-זה לא ייגמר.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואני ארחיב עוד יותר מזה - ביום שאבא שלי לדוגמא , שכיום בן 57 שיבדל לחיים ארוכים , לא יוכל לנהוג הוא יוריד את עצמו מהכביש ואם הוא לא , אני אדרוש ממנו א תזה .

אתה יודע למה ? כי הבריאות שלו חשובה לי יותר מכל אחד אחר ואני לא מעוניין שהוא ימצא את עצמו בתוך עמוד \ רכב אחר וייפגע חס וחלילה וכל זה כתוצאה מחוסר היכולת שלו לנהוג.

תפסיק להגזים :screwy: ,זה ידוע ורשמתי שיש מבוגרים שאכן מהווים בעיה על הכביש לגבי אבא שלך אני בטוח שאתה דואג לו אבל מי אתה שתחליט בשבילו אם הוא כשיר או לא ברגע שהוא ישפשף רכב חונה ? הרבה אנשים פוגעים ברכבים חונים זה לא אומר שהם לא יכולים לנהוג.

שיקר לא שיקר ,אדם מבוגר ונזק לא רציני, כל הכבוד לפותח השירשור שהבליג והמשיך הלאה.

פורסם
יצאתם מפרופורציה לחלוטין.:shock:.

סה"כ מדובר על כמה שריטות בטמבון , איך מזה הגעתם לדריסה של ילד?!

אני אסביר לך איך הגענו לדריסה:

הוא לא שם לב שהוא שורט לבחור את הטמבון. הוא רצה להכנס לחניה, ומשום שהוא לא שולט ברכב כלכך טוב, או משום שהוא קצת אפתי, או כל סיבה אחרת שאין לנו הכלים לדעת - הוא לא שם לב לנזק שהוא עושה לטמבון של הבחור.

לחילופין, ייתכן שהוא כן שם לב וזה לא עניין אותו.

כל אחת משתי הבעיות, כשמערבים מכונה ששוקלת קצת מעל לטון ויכולה להגיע ל100 קמ"ש (הרבה יותר, אבל נניח שזו מהירות סבירה לזקן) - הופכת להיות בעיה מסכנת חיים ורכוש.

ואם הוא לא שם לב שהוא סוטה בנתיב בדרך מהירה? או אולי זה לא מעניין אותו?

כנ"ל אם הוא משלב לאחורי ויש ילדים מאחוריו.

כשאתה נוהג במכונה שיכולה להרוג בקלות מפחידה, אין לך את המותרות של לא לשים לב או שלא יהיה לך איכפת ואתה לא יכול, בשום אופן, לתרץ בחוסר תשומת לב, או מחלה או עייפות, או זקנה.

האם היית שם את אותו איש מבוגר כמפעיל מסור במפעל?

כי רכב הוא לא פחות מסוכן, ויש מי שיאמרו ובצדק: יותר מסוכן, הרבה יותר מסוכן.

תהיו אנשים טובים.

אין קשר ללהיות אנשים טובים, וזו הטעות בהבנת המקרה -

להיות טוב או לא, זה לא "לוותר".

להיות טוב או לא, זה לא "לא להעמיד אותו במקומו".

להיות טוב זה לנהוג אליו באדיבות והגינות.

יש כמה מנוולים, שהיו מכים אותו. אחרים היו דוקרים אותו. הם אנשים רעים שצריך לכלוא, לכל הפחות.

אבל לדרוש ממנו דין וחשבון על הנזק שהוא גרם לכל הפחות, וכן תלונה שתביא להורדתו מהכביש - זה לא להיות אנשים רעים ואין שום קשר לכך.

יש להפריד בין הרחמנות, האהבה והשלום העולמי לבין מתן אישור לאיש לבצע כרצונו.

לי יש מחלה כרונית במעיים.

לעתים, אלו כאבי תופת. כאבים אדירים, משהו מזעזע.

כשזה ככה (וכשזה ככה, אם אני מחוץ למיטה זה כדי לקחת את עצמי לאשפוז) אני לא נוהג. אני מבקש מהחברה שלי לנהוג, מאמא שלי לנהוג, אני לוקח מונית - הכל, אבל לא נוהג. אתה חושב שאם מרוב כאבים לא אשים לב ואפגע במישהו בכביש, מישהו ירחם עליי כי כאב לי וכי אני בדרך לאישפוז?

אתה חושב שזה יהיה תירוץ שאוכל לתת לעצמי ולישון בשקט בלילה אם אפגע במישהו?

ואני נוהג מצוין, (באופן יחסי, כן?), מסתכל רחוק, שומר מרחק, מגיב מהר - אבל אני לא לוקח סיכון וכשכואב לי, מישהו אחר נוהג. כי אני מכיר בזה שאני לא במצב לנהוג.

בעצם, למה ללכת כלכך רחוק?

האם כשאתה שותה, אתה נותן לעצמך לנהוג? שתית כוס וחצי בירה. אתה קצת מסובב. אתה נוהג?

למה אתה חושב שזה לא חוקי לשתות ולנהוג?

אתה חושב שתגובות של איש זקן:

איטיות תגובה, איטיות קבלת החלטות, חוסר אוריינטאציה במידת מה, חוסר ריכוז ובלבול - כל זה רחוק משתיית אלכוהול?

האם אתה מצרף לכל זה את השפעות התרופות ש"איש חולה" לוקח?

חשוב להפריד בין להיות איש טוב לבין העמדת איש במקומו.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

ששימו שלטים "נהג זקן"

וברצינות כל אחד שעולה על הכביש חייב להבין שהוא לוקח אחריות למה שהוא עושה ואם אין באפשרותו לשלם על נזקים שהוא עתיד לעשות בטעות שלא יעלה על הכביש.

בכל מקרה את הכסף אתה תקח מהביטוח שלו ולא מהפנסיה שלו אם זה מה שאתה דואג.

S2000

פורסם

פעלת נכון, אין מה לעשות, באמת.

ואם לא היית לך אזעקת ביפר, והיית יורד ומגלה את השריטה ומקלל את כל העולם וההישראלים.

ככה לפחות ראית מי זה, הבנת שבאמת אין מה לעשות חוץ מלקבל את הדין וזהו.

אני מאמין שהכללטובה ואין סתם בחיים, יום אחד עוד תראה את האדם הזה אנימאמין.

ככה זה קרה לי עם אוטו אדם מבוגר שקניתי ממנו את הפג'ו 305, עד היום אחרי שנתיים אני רואה אותו בסופר או במקום אחר הוללך ברחוב ומסיע אותו הביתה...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אולי לא היית צריך לוותר לו לגמרי.

במקום הכסף היית צריך לדרוש ממנו שימצא לך את סלט טונה המיוחל :wink:.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצטרף ל"מנייקים"

הזק הזה בילשט אותך, ואני חושב שכדי שתעשה לו אמבוש קטן בפעם הבאה שהוא מגיע לקאנטרי.

אם לא ימסור פרטים - היישר למשטלת ישראל עם מס' הרכב - פגע וברח.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

רק עכשיו נכנסתי הביתה מאז שכתבתי את ההודעה ותודה לכל מי שענה,

vladclar- הרגת אותי עם הטונה, אם אני באמת לא ימצא את הטונה אני בסוף יפנה לזקן שלפחות ייפצה אותי.

מטרת השרשור שפתחתי היא לא לקבל תגובות איך פעלתי ומה כן\לא עשיתי כי אני בעצמי לא יכול לשפוט אם עשיתי מעשה נכון או לא, מה שרציתי בעצם לעשות זה להביא את המצב (כי זה מצב ריאלי) ולדעת מה אחרים היו עושים או "איך מקובל לעשות" וגם מה עושים במקרה כזה בשביל לקבל פיצויי.

אני פשוט פעלתי באותו רגע לפי איך שזה היה נראה לי, וזה היה לוותר לו גם אם הוא לא כל כך חולה או חי על קצבה כלשהי למרות שבתאכלס, מי שיש לו כסף להחזיק רכב עממי יחסית (דלק\ביטוחים ומה שמסביב) וגם מנוי לקאנטרי מאד פופולרי בחיפה אני בטוח שהוא לא חי על קצבה, וגם - מי אני שיילך ישפוט אותו ויעשה לו מבחנים אם הוא באמת חולה לא חולה או כשיר לנהיגה, לפי איך שהוא נראה באותו רגע שהוא יצא מהרכב הוא היה ממש עייף ולקח לו 10 דקות רק לעמוד ולצאת מהרכב ולהגיע לרכב שלי שחונה בדיוק כמה ס"מ מרחק משלו.

בכל מקרה, אם זה היה מישהו\מישהי יותר צעיר\ה זה היה מסתיים אחרת ובאמת הייתי תובע כל שקל שמגיע לי על הנזק שנעשה ככה שאני לא כל כך מרגיש שיצאתי פראייר למרות הנזק.

אוהד.

פורסם

אני הייתי מוותר לו בכל מקרה.

אבל עצם הדיבור המעצבן הזה של "אני זקן וחלש" לא הופך אותו ללא אשם.

לפחות אם היה מתנצל הייתי מבין אבל ההתחמקות הזאת שלו באמת מכעיסה אותי.

פורסם

יש לו רכב בינוני והוא הולך לקאנטרי זה אומר שלא חסר לו כסף

ואם הוא חולה מה הוא בכלל עושה בקאנטרי

הוא תפס טרמפ על זה שהוא מבוגר והוא יכול לשחק על זה

והיית לפחות תובע את הביטוח...

תאמין לי שלא נראה לי שהיית לוקח לו את הכסף של התרופות או של השכר דירה או של כל דבר אחר

וזה מבאס בייחוד אחרי צביעה של רכב שזאת השקעה אישית ולא איזה השקעה שתכסה את עצמה בעתיד

אבל תמיד חשוב להתנהג בצורה אדיבה.

מסקה: אם באמת איכפת לך מהאוטו תחנה במקום שלא ידפקו לך אותו

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
הוא היה זקן ערירי .. מה לעאזעל עושה כזה זקן ערירי.. אבל את הזקנים העריריים.. נקודה למחשבה.

ערירי- 1. חשוך בנים. 2. גלמוד, בודד (עפ"י הגדרת אבן שושן).

זו לא בושה לאתר במילון מילה שאינך מכיר, מבלי לטבוח בשפה העברית.

נקודה למחשבה.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

אנחנו לא בפורום "הבעה עברית" ולכן אני לא מבין לשם מה התגובה הזאת. אם כל אחד יעיר אחד לשני על שגיאות למיניהם לא נצא מזה.

לפותח השרשור- כל הכבוד! אני הייתי נוהג כמוך. טוב מאוד שעזבת אותו לנפשו, הוא בן אדם מסכן וחלש.

פורסם

אם כל אחד ישקיע שניה לבדוק את ההודעה שלו בעצמו לפני שהוא לוחץ "שלח", יהיה גם הרבה יותר נעים לקרוא.

אבל עזוב, הויכוח מיותר. במקרה הגרוע ביותר, הכותב הרוויח שיעור עברית ע"ח הבית.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם
אנחנו לא בפורום "הבעה עברית" ולכן אני לא מבין לשם מה התגובה הזאת. אם כל אחד יעיר אחד לשני על שגיאות למיניהם לא נצא מזה

"מכל מלמדיי השכלתי"

מהשרשור הזה אפשר פעמיים:

גם לגלות דוגמא וללמוד אצילות נפש מהי

וגם ללמוד טיפה עברית.

ולשאלתך ממש - אם כל אחד יתקן פה את השני, אולי יהיו מלא חובבי רכב שגם העברית שבפיהם טובה יותר.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

יש עוד אנשים טובים תתפלאו לא רק ממכה קטנה.

אני למשל יצאתי ממסיבה בתל אביב חצי שיכור ותכננתי להישאר ברכב עד שההשפעה תפוג, נכנסתי לרכב רציתי לשנות רק מיקום

ברוורס שעשיתי נכנסתי ב BMW חדשה קבריולט עם חבורת ערסים (זה היה מפחידדדד).

יצאתי מהרכב ובעל הרכב עמד וצווח שם "אידיוט רכב של 170 אלף שקל".

שברתי לעצמי את הפנס של הקליאו ועשיתי לו סימנים לבנים על הכנף.

אחרי שראה (כמו פותח השירשור) שאין נזק רציני, אמר לי יפה "פעם הבאה לא לקחת סמים קשים" (בצחוק כמובן).

חייכתי ונסעתי כל עוד נפשי בי .

אני לא רוצה לדעת מה היה קורה אם הוא לא היה גם חצי מסטול . :shock:

מאז אני לא שותה ונוהג אפילו מטר אחד.

• תוכן חדש...