Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

במהלך העבודה היום (באחד מהקאנטרים הגדולים בחיפה) צפצפה האזעקת ביפר בכיס, ראיתי "מכה חלשה", עזבתי את העבודה ויצאתי החוצה (עניין של חצי דקה עד החניון של המקום שממוקם מבחוץ) לראות "על מה המהומה".

להפתעתי ראיתי מזדה 323 איפשהו משנת 98+ לבנה כולה חבוטה והרוסה מנסה להיכנס בחניה לידי ותוך כדי גם משפשפת את הטמבון שלי, שרטה אותו וצבעה בלבן.

מכיוון שזה כבר קרה ואין לי מה לרוץ למזדה להתחיל לעשות הצגות, הלכתי עד אליה וחיכיתי מאחוריה לראות מי ייצא ומה אפשר לעשות.

הדלת נפתחה ויצא לי בן אדם זקן איפשהו בסביבות ה-70 לחייו שבקושי יצא מהרכב, אמרתי לו בוקר טוב ושאלתי אם הוא יודע שהוא שפשף לי את הרכב.

הוא ענה שאין לו מושג על מה אני מדבר, אז הראתי לו את השפשוף והשריטות ואז הוא ענה שאני לא בעל הרכב.

אז הראתי לו את האעזקת ביפר ופתחתי את האוטו, הוא הסתכל עלי במבט ממש עייף ואמר: "תהיה בריא זה שום דבר" והתחיל ללכת לאט לאט.

עצרתי אותו ושאלתי אותו מה זאת אומרת, האוטו עם צבע מטאלי חדש לחלוטין, וחלק מהטמבון בצבע לבן שרוט, אז הוא התכופף ועם רוק שמרח על היד שלו התחיל לנקות את הצבע הלבן, אמנם זה הוריד אבל השריטות - כמובן עדיין נשארו.

לא וויתרתי וביקשתי ממנו פרטים או שישלם לי את הנזק על הטמבון, אותו רגע הוא אמר ממש בעדינות : "עזוב אותי, לא עשיתי בכוונה , אני אדם חולה".

לא יודע מה ואיך אבל פשוט וויתרתי לו, ביקשתי ממנו שפעם הבאה שהוא נכנס לחניון שישים לב יותר לגבי שאר המכוניות ושאלתי אותו מתי הוא יוצא מהחניה שאני יוכל להזיז את האוטו לפני שהוא יוצא - ענה ב12.

ב11 וחצי יצאתי הזזתי את האוטו לחניה רחוקה לבד.

מצד אחד מאד כואב לי על הטמבון כי סך הכל אני מאד מאד קשור לרכב (אני מאלה שטופחים על הרכב אחרי כל נסיעה ובבוקר אומרים בוקר טוב ומלטפים את הדש-בורד --בלי צחוק.), ומצד שני לא רציתי להטריח אדם בגילו שלא כל כך בריא בשביל איזה 500 שקל צביעת טמבון.

השאלה שלי, מה אתם היית עושים ובלי קשר מה אפשר לעשות במצב כזה?

אוהד.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ישר כוח, אני "מוריד את הכובע" בפני אנשים כמוך, מי יתן וירבו כמותך בעולם

+1

מדובר באדם זקן, חולה, שראה כניראה ימים טובים יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פעלת יפה מאוד. כל מילה נוספת פשוט מיותרת.

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

תקראו לי מניאק, תגידו שאני לא בן - אדם.

אבל היום הוא שפשף טמבון. לא יכול להיות שמחר הוא ידרוס ילד שנמצא ליד הרכב?

חולה, פנסיה - אני מבין את הכל, גם אני לא הייתי דורש כסף ממנו -

אבל אני חושב, באמת, שאיש כזה צריך לפנות את רכבו מעומס הכבישים וייתכן, שהתעקשות כאן היתה מורידה אותו סופית מהכביש.

לדאבוננו, או שמחתנו, רכב הוא לא רק כלי חיוני לתחבורה, הוא הרבה מעבר.

יש הרבה אחריות בתפעול של רכב - הרבה דברים לתת להם תשומת לב.

רכב הוא כמו כלי נשק ויש צורך בהרבה אחריות בתפעול ושמירה שלו.

נכון שזה "לקחת לו את הרגליים" בהרבה מובנים, אבל זה שמירה על טובת הכלל.

זו דעתי, סליחה אם אני נשמע לא הומאני..

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם
תקראו לי מניאק, תגידו שאני לא בן - אדם.

אבל היום הוא שפשף טמבון. לא יכול להיות שמחר הוא ידרוס ילד שנמצא ליד הרכב?

חולה, פנסיה - אני מבין את הכל, גם אני לא הייתי דורש כסף ממנו -

אבל אני חושב, באמת, שאיש כזה צריך לפנות את רכבו מעומס הכבישים וייתכן, שהתעקשות כאן היתה מורידה אותו סופית מהכביש.

לדאבוננו, או שמחתנו, רכב הוא לא רק כלי חיוני לתחבורה, הוא הרבה מעבר.

יש הרבה אחריות בתפעול של רכב - הרבה דברים לתת להם תשומת לב.

רכב הוא כמו כלי נשק ויש צורך בהרבה אחריות בתפעול ושמירה שלו.

נכון שזה "לקחת לו את הרגליים" בהרבה מובנים, אבל זה שמירה על טובת הכלל.

זו דעתי, סליחה אם אני נשמע לא הומאני..

זה באמת לקחת לו את הרגליים תחשוב מה כבר נישאר לאותו זקן מיסכן

פורסם

לפי דעתי אתם כולכם עוורים אפילו לא שמתם לב למה שכתוב העיקר אדם זקן חולה פנסיה זהוא פה הפסקתם.

אף אחד לא התעמק בפרטים כמו שצריך.

תקראו טוב טוב את ההודעה הראשונה ותשימו לב למשהוא שאפילו פותח השירשור לא שם לב אליו

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

1. כל הכבוד על האצילות שהפגנת.

2. מנסיוני במשפחה, כשסבא שלי התחיל להחליף פרטים עם יותר מידי אנשים הוא פשוט הבין שזה הזמן להתחיל להתנייד במוניות כי לנהוג זה כבר לא עסק עבורו, יש כאלה שצריכים את הטלטול הזה כדי להבין.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

השבוע יש לך זכות להסתובב עם חזה נפוח מגאווה, עשית מצווה.

יום אחד כשתעלה למעלה ותתחשבן עם היושב במרומים, תזכיר לו את זה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לפי דעתי אתם כולכם עוורים אפילו לא שמתם לב למה שכתוב העיקר אדם זקן חולה פנסיה זהוא פה הפסקתם.

אף אחד לא התעמק בפרטים כמו שצריך.

תקראו טוב טוב את ההודעה הראשונה ותשימו לב למשהוא שאפילו פותח השירשור לא שם לב אליו

זקן, חלש, מסכן, בלי כסף -

בחניון של אחד הקאנטרים הגדולים בחיפה!

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

• תוכן חדש...