Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אומר לך - עשית מצווה. בד בבד בעשיית מצוות, צריך לראות למי עושים מצווה. אמנם אתה לא צריך להתחשבן עם עצמך למה עשית את זה. עשית - נגמר. זרוק לים. אבל להבא, אל תתבייש, ותשאל שאלות.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש עוד אנשים טובים תתפלאו לא רק ממכה קטנה.

אני למשל יצאתי ממסיבה בתל אביב חצי שיכור ותכננתי להישאר ברכב עד שההשפעה תפוג, נכנסתי לרכב רציתי לשנות רק מיקום

ברוורס שעשיתי נכנסתי ב BMW חדשה קבריולט עם חבורת ערסים (זה היה מפחידדדד).

יצאתי מהרכב ובעל הרכב עמד וצווח שם "אידיוט רכב של 170 אלף שקל".

שברתי לעצמי את הפנס של הקליאו ועשיתי לו סימנים לבנים על הכנף.

אחרי שראה (כמו פותח השירשור) שאין נזק רציני, אמר לי יפה "פעם הבאה לא לקחת סמים קשים" (בצחוק כמובן).

חייכתי ונסעתי כל עוד נפשי בי .

אני לא רוצה לדעת מה היה קורה אם הוא לא היה גם חצי מסטול . :shock:

מאז אני לא שותה ונוהג אפילו מטר אחד.

אז מה שאתה אומר זה שרציתי להזיז את הרכב שאתה שיכור ונכנסת ברכב בגלל שאף אחד לא היה אכפת לו נסעת משם שיכור.

אתה גאון אין לי מילים אחרות.

S2000

פורסם

אני למשל יצאתי ממסיבה בתל אביב חצי שיכור ותכננתי להישאר ברכב עד שההשפעה תפוג, נכנסתי לרכב רציתי לשנות רק מיקום

ברוורס שעשיתי נכנסתי ב BMW חדשה קבריולט עם חבורת ערסים (זה היה מפחידדדד).

יצאתי מהרכב ובעל הרכב עמד וצווח שם "אידיוט רכב של 170 אלף שקל".

מאז אני לא שותה ונוהג אפילו מטר אחד.

אתה מבין למה יש אנשים שסור להם לנהוג?

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

אם רק היית יכול לחבק אותך! :lol:

שמח שיש אנשים כמוך, ח"ח.

נהגת בהגיון, תמשיך כך ותגיע רחוק.

חן.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם
השבוע יש לך זכות להסתובב עם חזה נפוח מגאווה, עשית מצווה.

יום אחד כשתעלה למעלה ותתחשבן עם היושב במרומים, תזכיר לו את זה.

וכל מילה מיותרת....

פורסם

זה מזכיר לי שלפני מספר שנים, הייתי בסיטואציה די דומה.

הייתי אז בראש שלך, הייתה לי יונדאי קופה שממש ליקקתי אותה יום יום אם הלשון (זה עובר כשמתבגרים :) הייתי בן 18 ).

בכל אופן, עמדתי בחנייה, בעודי יושב בתוך הרכב, ולפתע רכב ממולי יוצא ברוורס ונכנס לי בטמבון מקדימה...

הבחורה בפנים, אפילו לא שמה לב והמשיכה לסוע לה לדרכה. יצאתי מהרכב כמו מטורף, רצתי לכיוונה, ודפקתי לה על הרכב כל כך חזק, שהיא נבהלה ועצרה, עשיתי זאת רק על מנת למשוך את תשומת הלב שלה, כי אחרת היא הייתה ממשיכה לסוע ולא היה לי עם מי לדבר...

בכל אופן, פתחה לי את החלון אישה די צעירה(30+), עם עיניים דומעות, הייתי בטוח שהיא נלחצה מהמכה ובגלל זה היא בכתה, בכל אופן הארתי את תשומת ליבה לעובדה שהיא נכנסה בי, היא יצאה מהרכב כמובן לבדוק, שנינו ראינו רק את השיפשופים הכחולים על הצבע הצהוב שלי וכמה שריטות שנגרמו כתוצאה מכך.

אחרי מספר שניות, לפתע היא החלה לפרוץ בבכי מטורף, "אני ממש מתנצלת, הרגע קבלתי טלפון מבית החולים שבעלי נפטר...", האמת שנעמדתי עם פה פעור, לא ידעתי מה לעשות ואיך להגיב...

אחרי שניה שלקח לי לעכל את הדברים, הצעתי לקחת אותה לבית החולים, כי לא חשבתי שבמצב הזה היא מסוגלת בכלל לנהוג, והמרחק גם היה קצר, זה קרה בבסיס תל השומר, והיא הייתה צריכה רק להגיע לבית החולים עצמו...

בכל אופן, היה היתעקשה שהיא מסוגלת להגיע לשם לבד, אני מצדי.. לא הרגשתי שאני מסוגל לקחת ממנה באותו רגע את הפרטים ולבזבז לה זמן יקר מלהגיע לבית החולים, או אפילו לבקש את הטלפון שלה בחוסר רגישות, כאשר משהו גדול אחר ובעל יותר משמעות עומד מנגד...

לכן אני נשארתי עם השריטות, ותקווה בלב שאכן הבחורה לא סתם עשתה לי הצגה מבוימת..

פורסם

זה מזכיר לי שלפני מספר שנים, הייתי בסיטואציה די דומה.

הייתי אז בראש שלך, הייתה לי יונדאי קופה שממש ליקקתי אותה יום יום אם הלשון (זה עובר כשמתבגרים :) הייתי בן 18 ).

בכל אופן, עמדתי בחנייה, בעודי יושב בתוך הרכב, ולפתע רכב ממולי יוצא ברוורס ונכנס לי בטמבון מקדימה...

הבחורה בפנים, אפילו לא שמה לב והמשיכה לסוע לה לדרכה. יצאתי מהרכב כמו מטורף, רצתי לכיוונה, ודפקתי לה על הרכב כל כך חזק, שהיא נבהלה ועצרה, עשיתי זאת רק על מנת למשוך את תשומת הלב שלה, כי אחרת היא הייתה ממשיכה לסוע ולא היה לי עם מי לדבר...

בכל אופן, פתחה לי את החלון אישה די צעירה(30+), עם עיניים דומעות, הייתי בטוח שהיא נלחצה מהמכה ובגלל זה היא בכתה, בכל אופן הארתי את תשומת ליבה לעובדה שהיא נכנסה בי, היא יצאה מהרכב כמובן לבדוק, שנינו ראינו רק את השיפשופים הכחולים על הצבע הצהוב שלי וכמה שריטות שנגרמו כתוצאה מכך.

אחרי מספר שניות, לפתע היא החלה לפרוץ בבכי מטורף, "אני ממש מתנצלת, הרגע קבלתי טלפון מבית החולים שבעלי נפטר...", האמת שנעמדתי עם פה פעור, לא ידעתי מה לעשות ואיך להגיב...

אחרי שניה שלקח לי לעכל את הדברים, הצעתי לקחת אותה לבית החולים, כי לא חשבתי שבמצב הזה היא מסוגלת בכלל לנהוג, והמרחק גם היה קצר, זה קרה בבסיס תל השומר, והיא הייתה צריכה רק להגיע לבית החולים עצמו...

בכל אופן, היה היתעקשה שהיא מסוגלת להגיע לשם לבד, אני מצדי.. לא הרגשתי שאני מסוגל לקחת ממנה באותו רגע את הפרטים ולבזבז לה זמן יקר מלהגיע לבית החולים, או אפילו לבקש את הטלפון שלה בחוסר רגישות, כאשר משהו גדול אחר ובעל יותר משמעות עומד מנגד...

לכן אני נשארתי עם השריטות, ותקווה בלב שאכן הבחורה לא סתם עשתה לי הצגה מבוימת..

ואם מרוב הלחץ והדמעות היא הייתה עושה רוורס על ילד קטן ?

האמת שבמקרה הזה באמת פעלת נכון, זה לא זמן מתאים לדברים כאלה, אבל האישה הזאת...היה לה מזל, והיא פעלה בטמטום רב.

פורסם
מצטרף ל"מנייקים"

הזק הזה בילשט אותך, ואני חושב שכדי שתעשה לו אמבוש קטן בפעם הבאה שהוא מגיע לקאנטרי.

אם לא ימסור פרטים - היישר למשטלת ישראל עם מס' הרכב - פגע וברח.

למה לא, חכה לו עם נבוט ותחסל את הנבלה במקום...

נו באמת, קצת פרופורציה בחיים.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אני לא בטוח בדעה שלי לגבי המקרה הזה, אחרי הכל הוא זקן וזה, אבל הוא דיבר אליך בהתנשאות, כמעט חוצפה.

אני יספר לך מקרה אחר שלי, לא עם זקן, אבל עם טמבל אחר.

הבן שלי נסע לעבודה, ובאיזה שהיא צומת, של נתיב אחד, מישהו חתך אותו מצד שמאל וניסה להכניס את הרכב שלו ראשון לפני הבן שלי.

בקיצור התנועה התקדמה והבן שלי לא שם לב שמישהו נמצא לידו, אחרי הכל זה נתיב אחד, למה להסתכל ?, פתאום הוא מתקדם לאט לאט, והאיש שניסה לחתוך אוטו שם גז, ופשוט דפק את הטמבון האחורי ושרט אותו חזק מאוד.

התוצאה : פנס אחד שבור + עיקום עמוק יחסית בטמבון + שריטות ענקיות ושחורות על הצד של הטמבון.

הבן שלי כמה זרק אותו לתהום, אבל אחרי שהוא קרא לי לשם, קצת הרגעתי אותו.

ביקשתי מהאיש הזה פרטים, ודיברתי אליו ממש בנימוס וברוגע (אחרי הכל, 30 שנה שאני נוהג, יש לי ניסיון), ביקשתי תעודת זהות ופוליסה, ופרטים להתקשרות, ואחרי מאמצים רבים, ואחרי שהוא חיפש את הביטוח שלו ברכב, ואת הת"ז,בא בהצהרה "אין לי")

ביקשתי מבני להזמין ניידת (שאגב 5 דקות לפני שהזמנתי היא עברה והשוטרים שאלו אם הכל בסדר, וברוב טפשותי עניתי שכן והם הלכו לדרכם).

הם באו שוב, וכנראה שהאיש הזה הכיר את אחד השוטרים ולכן היה קצת קשה לדבר איתו.

השוטר אמר לי שהאיש הזה איש הגון, ובטוח שאצליח להסתדר איתו.

היה לנו עימות קטן שם, שבסופו "פתאום" מצא האיש את ת"ז שלו במקום קשה להבנה - בארנק.

האיש אמר שלא ביקשנו את הת"ז.

הוא התקשר לחברת הביטוח כדי לשאול על מספר הפוליסה, וסיפר לסוכן על המקרה: "איזה מישהו עם אימפרזה ניסה להכנס לידי בצומת חני סנטר, ובלי שיכולתי למנוע את זה שרטתי לו את הטמבון. לא לא ! זה כולה שריטה קטנה, אין אפילו עיקום" צעק האיש לסוכן שלו.

הייתה לו 323 לבנה ישנה, ואחרי שאני קצת צעקתי עליו על שאילץ את בני להביא אותי למקום ולעצבן אותי יום לפני הטיסה שלי לפראג, הוא אמר "תשמע אדוני, לי יש רכב ישן ומסכן, ולך אוטו חדש, יש לך את היכולת לתקן את הרכב, ולי כבר לא כל כך אכפת מהמצב".

ופשוט נסע לו לדרכו.

עלות התיקון הייתה 2000 שקל על תיקון הטמבון וציבעתו, והחלפת פנס.

אתה יודע, אין בארץ תרבות נהיגה, אין בארץ תרבות בכלל, ורואים את זה בכל מקום.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אנחנו לא בפורום "הבעה עברית" ולכן אני לא מבין לשם מה התגובה הזאת. אם כל אחד יעיר אחד לשני על שגיאות למיניהם לא נצא מזה.

אנחנו גם לא בפורום אונס השפה העברית. כאן מקפידים על עברית תקינה, ואין כל פסול בכך שמשתמשים יסבו את תשומת ליבם של אחרים לשגיאות גסות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הגישה שלי היא "עשית נזק? תשלם".

אין לך מספיק כסף להשתתפות עצמית במקרה שתיכנס במישהו ?

אל תנהג.

אין לך מספיק התמצאות במרחב בשביל לנהוג רכב ?

אל תנהג.

אם פותח השרשור בחר לוותר לו - זה כבר עניין שלו.

אם הוא לא מרגיש שהוא "יצא פראייר" אז הוא לא יצא פראייר.

אני אישית לא הייתי נותן לו ללכת בלי שישלם על זה.

כשמישהו פעם עשה לי שריטה פצפונת בטמבון,

הוא שילם כמו גדול על צביעה מחדש של כל הטמבון.

הטמבון היה חדש לפניו - הטמבון יהיה חדש גם אחריו.

זה שהוא לא יודע לנהוג - זה לא אומר שאני צריך לשלם על זה,

בין אם כספית, ובין אם בכך שהרכב שלי ייראה פחות טוב בגללו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אוהד כל הכבוד על הקור רוח והסובלנות.

דעתי האישית שפעלת לא נכון, אבל כל אחד רשאי לעשות מה שנדמה לו לנכון.

אני אישית, זקן לא זקן ברגע שהייה מצידי סורט לי במילימטר את הפגוש ואחרי זה עוד יורק עליו הייה משלם לי והרבה.

פורסם

עם כל הכבוד לזה שאתה צודק, הוא לא חייב לך כלום, וגם לא כסף אחרי שהוא פוגע לך ברכב.

יש משטרה, יש ביטוח, ואתה בטח לא אחד מהם, כך שבוודאי לא נכון לרשום "ויתרתי לו".

Xbox12341

פורסם
עם כל הכבוד לזה שאתה צודק, הוא לא חייב לך כלום, וגם לא כסף אחרי שהוא פוגע לך ברכב.

יש משטרה, יש ביטוח, ואתה בטח לא אחד מהם, כך שבוודאי לא נכון לרשום "ויתרתי לו".

הנזק כמו שפותח השרשור מספר עליו-הוא כמה מאות שקלים.

מתחת לסכום של הפעלת הביטוח.

במקרה של תביעה - הזקן היה משלם את הכסף מכיסו כך שהמילה "ויתרתי לו" נכונה מאד.

• תוכן חדש...