Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהג הסעות אחד מסיע אותנו בשלושת הימים האחרונים מהעבודה לבית.

הבנאדם חותך נתיבים, לוקח סיבובים גדולים במיוחד, אינו שולט על הרכב ובכללי נוהג כמו תלמיד שהוציא לפני שבועיים רשיון.

סיוט ליסוע איתו.

הנ"ל טוען שהוא נהג כבר 35 שנה !!

והרכב... טרנספורטר שמתחנן להמתת חסד.. נכבה בכל זינוק, מרעיש מכל מקום ומפחיד, מפחיד..

הבעיה איתו שהוא עצמאי ועובד יחד עם חברות הסעות ולכן לא ניתן להתלונן עליו ישירות אלא בעקיפין ומקסימום יפסיקו לשלוח אותו אלינו...

שמעתי ממספר אנשים , כאלה שעובדים איתי וכאלה שעובדים במפעלים אחרים וכולם סיפרו לי עליו רק רעות וכמעט תאונות !

איך אני מוריד אותו מהכביש? אני לא מדבר על להפסיק את ההסעות שלנו באמצעותו אלא לשלול איכשהוא את רשיונו הציבורי !

אני לא רוצה לחכות לתאונה שיכולה להתרחש בכל דקה.. האם יש גוף שניתן לפנות אליו?

תודה

ISRAEL ISREAL

פורסם

ישנו גוף שנקרא "משטרת ישראל" יש להם אגף שנקרא "משטרת תנועה"

והם אמורים להיות אחראיים על כך שהוא יורד מהכביש.

יש להם סניפים בכל הארץ אתה יכול גם להתקשר המספר שלהם הוא 100

תתן את המספר רכב ואת הפרטים של הבן אדם והם ידאגו לטפל בו.. או שלא..

S2000

פורסם

DAR,כול הכבוד על התגובה,בקראיתה ממש הרגשתי שיש לנו "משטרה".:lol:

לפותח השרשור,תתלוננו שאתם לא רוצים ליסוע איתו,להוריד אותו מהכביש לא תוכל,זה יקרה רק כשהוא יעשה תאונה רצינית(כמו מאות מאות נהגים כמוהו).

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

יש גוף, שנקרא משרד התחבורה\ משרד הרישוי.

לנהגי מוניות רשיון מיוחד, ניתן לפנות למחלקה המתאימה במשרד התחבורה.

פורסם

לכל הגורמים שאמרו לך לפנות משטרה משרד הרישוי וכדומה.. קבל עצה ממני אתה יכול לחסוך את השיחת טלפון זה כמו לדבר עם הקיר.

חביבי, אין הוכחות אין מה לעשות, תתחיל להיות יצירתי. תצטייד במצלמה בתור התחלה.

פורסם

תשמע לפי דעתי אם אתה כל כך חרד לנסוע איתו, תתעד ותצלם את כל מה שקורה מתי שאתה נוסע איתו בפעם הבאה.

ככה גם יהיה לך יותר קל להתלונן עליו כדי שלא יכחיש אח"כ וימציא כל מיני תירוצים ואז ישתיקו אותך ויגידו לך שזה מה שיש.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

שוב אני אומר,אין מה לעשות חוץ מאשר לא ליסוע עם הנהג הזה.תתארגנו כולם ותחתמו על איזה דף כול אחד שאתם לא נוסעים איתו.

שום הוחכה לא תעזור,תפסיקו כבר להיות תמימים.:-(

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

להגיש תלונה לחברת הסעות שמעסיקה אותו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עובד במקרה בתעשייה אוירית?

כי גם אני נתקלתי בנהג כזה ופשוט הפסיקו את שירותיו למתקן,מתוקף סירוב שאר הנוסעים

לעלות על הרכב שלו.

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

לדעתי תארגן 2 חברים שלך ברכב פרטי שיסעו אחריו ואחד יצלם.

אם הוא חותך נתיבים והכל יראו את זה במצלמה,כנ"ל גם מהירות,שיעשו השוואה.

שיצלמו את המהירות שלהם (100 למשל) ושיראו שהוא נוסע מהר יותר וכו'.

אל תוותר לו,אנשים כאלה הם סכנה לחברה!

פורסם

לדעתי האישית תתחיל מזה שלא תעלה להסעה כאשר הוא מגיע,מרפי עובד בד"כ שעות נוספות ולכן אל תיקח סיכון בכלל לנסוע איתו.תמשיך בהגשת תלונה לאחראי הסעות אצלכם במפעל (כמובן עדיף עם עובדים נוספים) כולל הבהרה שעם הנהג הנ"ל אתם לא עולים ומבחינתכם שישלמו על מונית ספיישל,וע"מ שאחרים לא יפגעו מהנהג הנ"ל תפנה למשטרה/משרד התחבורה ותתיעץ איתם מה ניתן לעשות חוקית נגד הנהג.

בהצלחה.

פורסם

תודה לכולכם

כשהתלוננתי לאחראי הבטיחות המפעלי הוא אוטומטית העלה את השם של אותו נהג ומסתבר שכבר הוגשה תלונה רשמית נגד הנהג הזה, הוא הפסיק להסיע את החבר'ה שלנו מספר חודשים ועכשיו חזר שוב.

כרגע התלונה עוברת לטיפול המנהל והמנכ"ל , אני מקווה שזה יעזור.

זה שהוא עדיין מסיע רק מראה שחברת ההסעות שמעסיקה אותו מצפצפת על כולם ובטח מעסיקה עוד כמה נהגים מסוכנים כמוהו.

כשסיפרתי לאבא שלי על הנהג הזה הוא גם נזכר שלא מזמן הוא נסע איתו ושם לב לאותן תופעות.. אז יש פצצה מתקתקת על הכביש שמסכנת את כולם.

ועכשיו שאני נזכר, לפני כשלושה חודשים נהג אחר של אותה חברה שכח ילד במיניבוס... והילד יצא והסתובב בעיר עד שחיילים מצאו אותו והחזירו אותו איכשהוא הבייתה.. בנס לא קרה כלום.

אנסה לארגן תלונה כבדה כנגד החברה הזו.

האם יש למישהו נסיון בהגשת תלונה במשרד התחבורה?

*חולגי - לדעתי אין טעם לדבר איתו כיוון שהוא לא נוהג בצורה פרועה , אלא פשוט לא יודע להתנהג בכביש, חוקי תנועה או שליטה ממוצעת ברכב. נהג שמסיע אנשים ואחראי על חייהם אמור להיות מקצועי מאוד, חייב להיות מקצועי מאוד. דיבור לא יעזור , אולי קורס נהיגה + טסט מחדש.

ISRAEL ISREAL

פורסם

תתחיל בעובדה שלא תיסע איתו - החיים שלך שווים יותר מזה.

תדגיש גם למנהלים שלו כשאתה פונה אליהם שזה לא מגיע במקום תלונה למשטרה,

כדי שהנושא לא "ייסגר בפנים" בינם לבין עצמם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...