Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי ואלדד - חללים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה שאפילו הערבים "התמימים" שכאילו גרים בקרבנו בשקט, גם הם חלאות ורוצים לפגוע בנו:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3569923,00.html

זה שהם שקטים ולא שומעים אותם לא אומר שהכל מתנהל על מי מנוחות ואנחנו מסתדרים איתם, פשוט אין ברירה הם ואנחנו לא יכולים לחיות ביחד.

את זה היו צריכים להבין עוד שהחליטו על חלוקת הארץ.

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אייל,

שוב אני אומר, מי שמבצע פעולות טרור או משתייך בדרך כלשהי לארגון טרור- צריך למות,חד וחלק.

אבל אסור לנו לעשות הכללות גורפות,זה הכל.

וכן,את אותה סטודנטית הייתי זורק לכלא שתרקב שם (לא הייתי הורג אותה כי לא מגיע לה,מגיע לה סבל ארוך וממושך).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן

הבנתי מהמשפט הראשון , אני בדיוק בדעתך

פשוט , ההשוואה בין היהודים באירופה , אשר הובלו כצאן לטבח , לבין הפוגעים בנו , הקפיצה אותי

אבל עזוב .. - שבת שלום

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אומי5 - אם נמשיך בקו הלוגי, כפי שציינת מדובר בחטוף אחד בממוצע לשנה. זה הכל (ולא שאני מזלזל בסיטואציה). משמע, למרות זאת שידוע שישראל מוכנה לשלם סכומים נכבדים עבור אזרחיה, עדיין מדובר על חטוף אחד בשנה. יש לך סיכוי טוב יותר להפגע באלפי דרכים אחרות, מאשר להחטף.

לדעתי, במצב כזה שיווי המשקל נוטה לכיוון שחרור חטופים. זה לא כאילו אנחנו חיים בקולומביה בה מדובר על מספרים גדולים בהרבה.

הנה נקודה למחשבה - אם ישראל הייתה קשוחה יותר במשא ומתן, והיחס בין מה שאנחנו מקבלים למה שאנחנו נותנים היה "הוגן יותר", ייתכן מאוד שבמקום לחטוף מספר מצומצם של חיילים, היית מתמודד עם עשרות חטופים בשנה. כרגע, לאויבנו ידוע שמספיק חייל אחד או שניים לקבל את מבוקשם, ולכן הם לא צריכים להשיג כמות גדולה של חטופים.

Cartom - אתה מדבר על המשפחות של הקרבנות. כשאדם נרצח ברחוב, ורוצחו משתחרר אחרי 20 שנה (דבר שקורה באופן נדיר ביותר, לרוב התקופה הרבה יותר קצרה) - אתה מזדעזע? מוחה?

לא, כי לפי תפיסתך אדם זה ריצה את עונשו. מדוע שחרור רוצח שכזה פחות פוגע במשפחות קורבנותיו מאשר שחרור מחבל? האם דם קורבנות המחבל סמוק יותר מדם קורבנות אחרים?

נ.ב - שים לב, סגירת המעגל שדיברתי עליו הינו קבלת גופת יקיריהם, וודאות לגבי גורלם, ולא משהו אחר.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

זה הכל?

מה אתה התחרפנת?

אולי נגיד להם תודה שזה רק חטוף בשנה .

אני לא גר בקולמביה ולא רוצה להשתוות לה.

הם למדו כשחוטפים מטוס מטכ"ל באים ,כשחוטפים חייל משלמים להם מלא.

עם גישה כמו שלך אנחנו קרובים לסוף.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כן, אם אני דוגל בשיטה שלך, שלטעמי היא קרה ומחושבת - זה הכל.

כל מדינה שמצאה את עצמה במצב בו אנו נמצאים היום שילמה מחיר יקר הרבה יותר.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
"ה' ינקום דמם"

יקּום - דגש כפלן (היה יקקום, הנו"ן החליפה את הקו"ף הראשונה, ונשמטה. הדגש הוא זכר לכל המצב הזה).

קודם כל אומר שאני לא גזען.

שנית, הסיפור הוא כזה, אתמול באוניברסיטת חיפה היו בחירות לוועד הערבי( אגב, לפי הבנתי כך מכנים אותם באוניבריסטה, ככה שאין פה מקום לגזענות ).

הזם הזה מצלצל לי מאוד מאוד רע. זה השם של התנועה שייסד חאג' אמין אלחוסייני בשנת 1929, כשהלורד פלומר או הרברט סמואל מינו אותו כדי לרצות את ערביי ישראל. עוד מעט יהיה מצב כזה שהם מחליטים כמה יהודים ילמדו באונ', אח"כ זה לא יספיק להם, ויקבעו תנאים ללימודף ובסופו של דבר זה יגיע למצב שהאונ' היהודית הפכה לערבית מיסודה. המצב הנ" ל לא רחוק.

אין בהם אמונה צריך להשמיד אותם! זה לא חדש לאף אחד, גם אם הם יקבלו את כל ארץ ישראל הם לא ירגעו עד שישמידו אותנו.

גם הערבי שנראה לך הכי טוב, בתוך הלב שלו ישנא אותך. לא יהיה איתם שלום לעולם.

פעם שאלו את אבא שלי, שהיה העוזר הפרלמנטרי של הרב כהנא, האם שני העמים יכולים לחיות יחדיו באותה ארץ.

תשובתו היתה דווקא חיובית. "כן" הוא אמר. "הם מתחת לאדמה, ואנחנו מעליה." אני לא חושב בדרך כ"כ קיצונית כמוהו, אבל זה לא רחוק שהם יעשו דבר כזה נפשע.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
כן, אם אני דוגל בשיטה שלך, שלטעמי היא קרה ומחושבת - זה הכל.

כל מדינה שמצאה את עצמה במצב בו אנו נמצאים היום שילמה מחיר יקר הרבה יותר.

תן דוגמה

כמה ארועי חטיפה אתה זוכר ברוסיה ?

אני זוכר 1

לא שילמו .

וכן אני קר ומחושב, אני מעדיף משפחה בוכה אחת מאשר שלוש.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אז אני זוכר מעט יותר. ההבדל הוא בתגובות של רוסיה ישר לאחר החטיפה.

וגם היום - מספיק להביט לעיראק ואפגניסטן, או לקולומביה (אנגליה ואירלנד, רוסיה עם כל שאר המדינות שמסביבה, בזמן זה או אחר, קולומביה- למרות שלא בא לך להשתוות לה).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

Cartom - אתה מדבר על המשפחות של הקרבנות. כשאדם נרצח ברחוב, ורוצחו משתחרר אחרי 20 שנה (דבר שקורה באופן נדיר ביותר, לרוב התקופה הרבה יותר קצרה) - אתה מזדעזע? מוחה?

לא, כי לפי תפיסתך אדם זה ריצה את עונשו. מדוע שחרור רוצח שכזה פחות פוגע במשפחות קורבנותיו מאשר שחרור מחבל? האם דם קורבנות המחבל סמוק יותר מדם קורבנות אחרים?

.

תעשה טובה ותקרא את העובדות .

הרוצח הנתעב הזה נידון ל - 5 מאסרי עולם - אין סיכוי שבעולם שהוא היה רואה אור יום גם בניקוי שליש ממאסרו .

פורסם
תירה בחוטף ותמנע את החטיפה,גם במחיר של הריגת החייל.

זה משהו שאני לא כל כך מבין. אם בטעות יריתי בחייל, המחבל פשוט יעזוב אותו וינסה לחטוף חייל אחר? או שהוא יחטוף את הגופה, וראינו שגם גופות מהוות קלף מיקוח.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בכוונה לא נגעתי בעונש מאסר שהושת עליו, וזה שאתה כותב דברים בפונט גדול וצעקני לא הופך אותם יותר רלוונטיים לסוגיה.

אנחנו אפילו לא נכנסים לשאלה האם ישראלי שהיה מבצע עבירה דומה היה מקבל עונש כזה.

בינינו - ברור שגם אם עונש המאסר שלו היה שונה,התגובה לשחרורו הייתה זהה.

רק לצורך הבהרה (כדי שלא נגרר למקומות שהדיון לא נועד להגיע אליהם)- אני אישית הייתי שמח לראות אותו נמק בכלא, וממש לא חושב שצריך לתת לו עונש קל יותר.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

לפי כל הידוע לי, קונטאר היה בדרך לקאנטרה כשהודיעו שהחללים מתים. למה הוא לא חטף כדור בראש? למה לא ציידו את לוחמי יחידת "נחשון" בזריקת רעל למקרה כזה בו מודיעים שהחיילים מתים?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

קונטאר הוא מפלצת מעווותת שרצחה בדם קר ילדה בת שלוש וחצי.

אם יש אלוהים בעולם הזה אני מוכן להמתין בסבלנות רבה לסגירת חשבון עם השטן הזה.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

מנחם פ כתב:

לפי כל הידוע לי, קונטאר היה בדרך לקאנטרה כשהודיעו שהחללים מתים. למה הוא לא חטף כדור בראש? למה לא ציידו את לוחמי יחידת "נחשון" בזריקת רעל למקרה כזה בו מודיעים שהחיילים מתים?

נעזוב לרגע את העובדה שזה מנוגד לכל מיני אמנות כאלו ואחרות. במידה והיינו נוהגים כך, בפעם הבאה שהיינו זקוקים למתווך נראה לך שמישהו היה מסכים לתווך בעסקה בה צד אחד מתנהג כך?

סבלנות ידידי, זהו שם המשחק. אם אנחנו ידועים בדבר אחד, זה שידנו ארוכה...

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...