Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי ואלדד - חללים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה שיחררנו את קונטאר כדי לרצות אישה אחת שחשבה רק על טובתה האישית ועשתה נזק בלתי הפיך למדינה (קרנית גלדווסר)?

מה הקשר לרצות?

המשפחות האלה איבדו את הבנים שלהם, היא איבדה את בעלה ורוצה אותו פה ולא שם!

לך תדע מה הערבים האלה עשו לגופות שלהם ולהשאיר אותם שם? אתה חושב מה אתה אומר בכלל?

אסור אבל אסור להשאיר חייל אחד שם! ומה שקורה לרון ארד ולגלעד שליט זה נורא וחייבים לעשות הכל על מנת להחזיר אותם.

אף אחד לא אשם פה, לא קרנית ולא אף אחד, הם פעלו כמו כל בן אדם נורמלי שרוצה את הקרובים שלהם לידם.

האשמים הם השלטון, שהיו צריכים לירות ולהרוג את קונטר ישר אחרי העסקה, לקבל את הגופות ולירות בו.

אפילו אם הם היו חיים היה צריך להרוג אותו, לא משנה באיזה מצב.

ואם השלטון יהיה אחר וקצת יותר חזק ופחות פחדן, לבצע פעולה קטנה שיישכחו מקונטאר והוא יילך לעולמו.

ואל תגידו שאי אפשר, כל דברי אפשרי אם יש רצון, ואף אחד מהצד לא יפריע.

Kia Sportage, 2014 

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

VOLK,

את קונטאר לא שיחררנו כדי "לעשות אישה אחת מרוצה".

את קונטאר שיחררנו כי הדבר הכי בסיסי שצה"ל עומד עליו זה שלא משאירים חיילים מאחור,ואם חייל נפל בשבי צריך לעשות הכל כדי להחזיר אותו הביתה,גם כגופה.

זו ההתחייבות הכי בסיסית של המדינה כלפי החיילים,ולא כלפי אישה זו או אחרת.

אצל הלוחמים יש "חוק" לא כתוב שאם זיהית שעומדים לחטוף את חבר שלך-תירה בחוטף ותמנע את החטיפה,גם במחיר של הריגת החייל.

אבל החלק השני הוא שאם נחטפת המדינה צריכה לעשות הכל כדי לשחרר אותך.

קונטאר ועוד 1000 כמוהו לא שווים חייל אחד שלנו בשבי אצלהם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
למה שיחררנו את קונטאר כדי לרצות אישה אחת שחשבה רק על טובתה האישית ועשתה נזק בלתי הפיך למדינה (קרנית גלדווסר)?

(מבלי לנקות עמדה בתגובה הניטרלית שאני כותב עכשיו)

אל תהיה חכמולוג!!

לא אתה ולא משפחתך עמדתם אי פעם במצבה של קרנית גולדווסר או משפחתה/ו ומשפחת רגב!

אתה יודע איך זה מרגיש שאתה לא יודע מה גורל אהובך/בן משפחתך?

אתה יודע איך זה מרגיש להאיחז בשביב תקווה חסר מציאות שאולי הוא בחיים?

אתה יודע איך זה שאין לך על מה לאמר דברי הספד? שאין לך מקום ממשי ללכת אליו, לבכות ולהתפרק?

לא, אני לא נוקט עמדה אם העסקה הייתה נדרשת והכרחית או לא.

אני גם לא מסוגל לנקוט עמדה כזאת כשאני רואה ביומיים האחרונים את המשפחות מהולות בכאב אך עם זאת גם משחררות בין דמעה לדמעה ובין הספד להספד אנחת רווחה.

אמר גבי אשכנזי וסיכם את זה טוב יותר מכל המושחתים שלנו בשלטון שנשכחו להם חטאם ליומיים שלמים:

"כמפקד צבא הגנה לישראל אני מחוייב להחזיר הביתה כל חייל שהקריב את חייו למען שלום מדינת ישראל.. חי או מת!"

פורסם

תרשה לי לענות לך במקום יאשה

יאשה למה ראש ממשלה שהפסיד קשות במלחמה ונמצא אחראי לכך ממשיך לכהן? למה ביבי, שאין ספק בדבר אחריותו לאירועי מנהרת הכותל, המשיך לכהן בתפקידו, אע"פ שעשה מעשה שגרם למהומות בעקבותיהן נהרגו אנשים?

למה ראש ממשלה שעבר עשרות חקירות ממשיך לכהן? סליחה, שכחתי שכל ראשי הממשלות הטהורים שלנו התפטרו כשרק ריחף מעליהם צל של מעשה לא כשר.

למה המפלגה שהוא בראשה נחשבת למושחתת ביותר? זה מאוד פשוט: כי רוב אנשי קדימה הם אנשי ליכוד שנטשו את הספינה הטובעת ההיא. עד שקדימה קמה, הליכוד היתה המפלגה המושחתת ביותר. אולי רק ש"ס יותר מושחתת ממנה.

למה במלחמה האחרונה הצבא אפילו לא הצליח להגן על העורף? ראה תגובות קודמות (בעיקר של dorki) כדי להבין.

אני מאחל לך שלעולם לא תעמוד במצב שבו היא היתה. איך אתה מעז בכלל לשפוט אותה?

לכל המחדלים האלה יש אנשים, אנשים שיודעים שלא יעשו להם כלום כי הם טעו, אם הייה עונש כיתת יורים (הלוואי), היית רואה איך השלטון שלנו הייה מתנקה ואולמרט הייה נגרר ברחוב כמו כלב עד לעונש המגיע לו.

ווי, המשפט האחרון שלך ממש מצלצל לי מוכר. משהו מאיזור שנת 95'...

כנראה שבאמת לא למדנו דבר :|

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

קרנית גולדווסר לא אשמה ,הממשלה אשמה.

הגיע הזמן שנבין שכל גופה שאנחנו מחזירים ,אנחנו מבשלים את החטיפה הבאה.

עדיף שמשפחה אחת תרגיש מקופחת ,מאשר שעוד אחת או שתיים או עשרים תהייה שכולה או עם בן חטוף.

כתבתי פה כבר ואני אכתוב את זה שוב ,כלוחם במילואים ,אני לא רוצה שאם הגיע למצב הזה יעשו בשבילי עיסקה,לא רוצה שאף אחד ימות או יחטף בגלל שרצו שתולעים יאכלו את הגופה שלי באדמה הזו או באדמה אחרת.

הגיע הזמן לשנות את התפיסה ,חייל חיי מחזירים בפעילות צבעית או חילוף שבויים שפוי (בלחץ חייל מול חמישה מחבלים ).

חייל מת מחזירים בעד גופות של מחבלים ,לא בעד אף אחד חיי.

וללוחמים שביננו ,שכשתעמדו מול ההחלטה אם לירות או לו ,תזכרו מה קורה לשבויים שלנו ,ותלחצו על ההדק.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אלעד, אז מה אתה אומר בעצם? להצביע לשמאלנים?

בהנחה שכולם מושחתים גם משמאל וגם מימין, האופציה היחידה היא להצביע ליכוד.

מה שאני אומר זה לצאת מהקבעון, ובמקום להצביע רק למפלגות שמתבססות על מצע מדיני, להצביע עבור מפלגות שהמצע שלהן כולל גם דברים נוספים. אומנם עם הגימלאים מסתבר שזאת היתה נפילה, אבל אצל שינוי זה הצליח לא רע, לפחות בתחילת הקדנציה. אתה אוהב חרדים ולא רוצה להצביע לשינוי (מה גם ששינוי, במתכונתה הנוכחית, כלל אינה רלבנטית)? הצבע לירוקים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

volk כתב:

אני לא יודע אפילו היכן להתחיל להגיב למה שכתבת.

אם הייתי חייב לבחור, כנראה שהייתי מתחיל בכך שבימים כאובים אלו, אני הרבה יותר גאה להיות ישראלי מאשר בכל רגע אחר. כולם מסתכלים על המחיר הכבד ששילמנו עבור 2 גופות, אבל מתקשים לראות כיצד "הקרבה" זו מייחדת אותנו מכל עם אחר, והכל בגלל התפיסה הישראלית שיצאנו פרייארים.

באיזו מדינה אחרת אתה יכול להיות סמוך ובטוח שאם תיפול בשבי, בין אם חי או מת, הממשלה שלך תלך מעל ומעבר בכדי להחזירך הבייתה? ולא, באמת לא מטריד אותי אם אני אקבר בא"י או בנכר, מה שלי חשוב זה שלמשפחה שלי תהיה הזדמנות לסגור מעגל, ולהמשיך את חייהם במקום שנים על גבי שנים של ייסורים וחוסר וודאות.

אז שיחררנו את קונטאר - רוצח שפל שיחיה את שארית חייו במנוסה - הוא ממש לא יצא לחופשי, כיוון שהבטחון היחידי שהיה לו הוא בכלא. בנוסף, החיזבאללה ושולחיה מוצגים כמי שסוגדים לרוצחי תינוקות .

במקום פרייאריות,אני רואה גדולה.

במקום תבוסה, אני רואה נצחון.

במקום חולשה, אני רואה אומץ.

כדי לשים את זה במושגים שאתה תוכל לעכל, בוא נניח שמישהו חטף את ההונדה שלך :?

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אבל למה לעזעזל למה???

למה כל כך חשוב לך שיחזירו את הגופה שלך ?

למה אתה רוצה שיסכנו עוד חיילים ואזרחים בשביל הגופה שלך?

למה אתה מוכן שיחטפו עוד חיילים אחריך,כי בשבילך שילמו להם טוב?

למה אתה מקדש גופות על פני אנשים חיים?

למה לעזעזל?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
מעניין לעניין באותו העניין,

שמעתי שבאוניברסיטת חיפה, חילקו אתמול סוכריות .

המחלקים עטו חולצות ועליהן דיוקנו של סמיר קונטאר (כן, כן... זה הגיבור שרוצח ילדות בנות 3).

בכדי לא להיות מוכתר כגזען, לא אכתוב מי המחלקים.

קודם כל אומר שאני לא גזען.

שנית, הסיפור הוא כזה, אתמול באוניברסיטת חיפה היו בחירות לוועד הערבי( אגב, לפי הבנתי כך מכנים אותם באוניבריסטה, ככה שאין פה מקום לגזענות ).

לא רק שהנהלת האוניבריסטה לא שינתה את מועד הבחירות, אלא גם לא אמרה כלום על המתרחש,

חגגו את שיחרור של סמיר קונטאר, חילקו סוכריות עם דיוקן של קונטאר, בעוד שאנשים באוניברסיטה מדליקים נרות ובוכים על החללים.

אני חושב שזו פשוט בושה לאוניברסיטה ולהנהלה שלא עושים כלום בנידון. :evil:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אומי5 כתב:

אבל למה לעזעזל למה???

למה כל כך חשוב לך שיחזירו את הגופה שלך ?

למה אתה רוצה שיסכנו עוד חיילים ואזרחים בשביל הגופה שלך?

למה אתה מוכן שיחטפו עוד חיילים אחריך,כי בשבילך שילמו להם טוב?

למה אתה מקדש גופות על פני אנשים חיים?

למה לעזעזל?

למה?

בגלל מושג קטן, זניח, ונחבא - קדושת החיים. מבחינתי, זהו אחד הערכים עליהם בנינו את עצמנו, הוא המבדיל אותנו מאלו הבאים לכלותנו. מבלי להכנס למצב היומיומי במדינה, שהרי כולנו יודעים מהו ומתלוננים עליו בלי הרף, ניצוצות אלו של אחדות הם מה שנותנים לי תקווה. וכן, המוות הוא אכן, מבחינתי, חלק ממושג זה. מי שמושג זה לא מופיע אצלו בלקסיקון הוא זה שמשלח את ילדיו כמגן אנושי, או כמפנה שדה מוקשים.

גופות אלו, שהיו פעם חברים שלי ושלך, יצאו להגן עלינו, סיכנו את חייהם בכך, ולבסוף גם הקריבו אותם. אני חושב שזה רק הוגן שאנחנו נסכים להסתכן גם עבורם.

כיוון ואתה מנסה לנקוט בגישה לוגית, דידקטית משהו, תחשוב על זה ככה:

כמה חיילים ואזרחים נחטפו בעשור האחרון? אני מניח שבסביבות ה-10 (וייתכן מאוד שטעיתי קצת).

לעומת זאת - אתה מסוגל להעריך את כמות האנשים שסבלו, וסובלים כתוצאה מחטיפות אלו, שאינם מסוגלים להמשיך בחייהם, שמחכים במשך שנים על גבי שנים ליקיריהם?

אני מבטיח לך שהפרופורציה גדולה מאוד. אם בחרת לדבר ביחסי עלות-תועלת, מהן כמה גופות של מחבלים מתים (שמהם לא אכפת לי בכלל) וכמה מחבלים חיים (היחס שלי לצד זה הוא אמביוולנטי, ונשאיר את זה בכך) לעומת הסבל של עשרות, אם לא מאות אנשים?

שכל אחד יעשה את החישוב שלו.

נ.ב

ואם כבר בחטופים עסקינן, הרי שבמידה והיינו נוקטים בגישה ההפוכה - חטיפת חייל או אזרח ישראלי מהווה הכרזת מלחמה, אני מאמין שלאחר פעם או פעמיים לא היינו צריכים לדון בנושאים אלו יותר.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

ואם לא די במה שהיה באוניברסיטת חיפה, הרי שבטכניון התקיים היום יום הסטודנט כאילו כלום לא קרה.

למי שאינו מעודכן: אודי גולדווסר למד שם לפני כשלוש שנים, והחגיגות התקיימו שם במועד ההלוויה שלו. אפילו דקת דומיה סמלית לא היתה שם.

אני פשוט הזדעזעתי כשראיתי את זה בטלויזיה. כמה אטום וחסר רגש אפשר להיות?

שמעתי בעבודה ברדיו את ההלוויות בשידור חי. הרגשתי שכשאני מדבר עם הלקוחות, הגרון שלי נחנק. פשוט כואב :cry:

פורסם

החגיגות היום בטכניון גרמו לי להתבייש שאני בוגר המוסד הזה.

לא רק שקוברים פעיל שלכם באגודה גם אשתו בדיוק סיימה אצלכם תואר שני וכל זה עוד לפני העובדה שבכלל מדובר על אדם שהיה בשבי במשך שנתיים רק בגלל שהלך להגן עליכם.

ולכל י שבא בטענות למה שחררו ומה שחררו ועוד לא מתבייש להאשים את קרנית בז אז קודם כל לא שחררו בשביל הגופות אלא בשביל לדעת אם הם חיים. מעבר לזה קרנית ניהלה את המאבק בצורה מאוד מכובדת, עניינית ושקולה שאפשר רק להצדיע לה על מעשיה. כל אדם בר דעת היה נלחם עבור יקיריו ועם כל הכעס על שחרור קונטאר הוא כבר לא מהווה איום.

מדובר בסך הכל על מחבל זוטר שיצא לפעולה כנער בן 16 וחזר זקן בן 46. אפילו רסר"י בכזה גיל כבר יוצאים לפנסיה ובטח שלוחמים ולאיש אין שום הכשרה או כישורים חוץ מלהיות חייל זוטר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...