Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי ואלדד - חללים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל יהי זכרם ברוך.

לעינין המשתמטים מצה"ל

תחשבו מה שתחשבו אבל אני מבין אותם

אף אזרח לא מוכן להתגייס למדינה ששמה ז// על החיילים שלה למה לא באותו יום שנחטפו הם שוחררו ?

למה המדינה לא נכנסת באמאמאמאמא של החיזבאללה האלה?

למה רון ארד לא חזר 22 שנה למה להתעלם ולטאטא מתחת לשטיח?

למה גלעד שליט לא בבית עכשיו ?

אל תשתמשו בתרוצים של הנהגה דפוקה ההנהגה זה העם העם בחר את אולמרט אז העם יאכל את החרא של אולמרט.

מבחינתי שום עיסקה היא לא עיסקה בלי רון ארד בפנים ורצוי מאוד חי

משתתף בצער המשפחות השכולות שלא תדעו עוד צער

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

לא צריך להתפס לדוגמא של ביבי,הנקודה היתה שאם היה ראש ממשלה עם יכולת הבנה בריאה של האתגרים שעומדים אצלנו בסדר העדיפויות המצב היה שונה.

ציינתי את ביבי כיוון שבהעדר שרון אני לא רואה שום אלטרנטיבה אחרת (אבל זה רק אני).

לגבי הכור בסוריה,ראשית,ישראל כבר הודתה בתקיפה הזאת,ואפילו די מזמן.

דבר שני,גם בזמן שישראל עדיין לא הודתה,היא השאירה חותמת "רשמית" בדמות מיכל דלק נתיק על אדמת סוריה.

שורה תחתונה היא,שיש לא מעט עדויות לכך שחיסול מורנייה הוא לא של ישראל,אם רוצים עדיין להאמין שזה פעולת מוסד- אחלה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ישראל לא הפסידה . אך גם לא ניצחה .

חיל אוויר הכי חזק באזור נגד כוח שכמעט לא הפעיל אמצעי נ"ט אך בכל זאת לא הפך לאפר את כל לבנון = הפסד.

הטנק הכי מתקדם ,מחומש וממוגן בעולם, ספג הפסד טוטאלי ע"י כוחות קטנים שהייה צריך לשרוף מהאוויר = הפסד.

חיל ים שרק הוא יכול הייה לכתוש ערים שלמות ספג פגיעות ישריות וחזר מובס = הפסד.

חיל רגלים עיוור שקיבל פקודות משר מטומטם ונכנסו לעשרות מערבים שהייה צריך לשרוף מהאוויר = הפסד.

ראש ממשלה שאחרי מלחמה ממשיך לכהן ולהיות תחת עשרות חקירות, במקום אחר היו יורים לו בראש, עדיין בתפקיד = הפסד.

ישראל, הפסידה, ותפסיד במלחמה הבאה, אלא אם כן יהיה פה מרד, ויעלו אנשים נורמאלים לשלטון.

אולמרט, פרץ, וחלוץ, לכיתת יורים!

פורסם

יום קשה, אבל בלתי נמנע היה להחזיר אותם - גם במחיר הזה.

פשוט עצוב שאחרי כל המאמצים, מסרו לנו ארונות.

יהי זכרם ברוך.

משכנתא זה קל

פורסם

מדינת ישראל והמוסד אף פעם לא הודו בחיסולים .

לאורך השנים המוסד הוכיח את יכולתיו ואת ידיו הארוכות , פה היה אינטרס ברור של ישראל לחסל אותו , כל השאר לדעתי זה קונספירציות.

לדעתי עוד כמה שנים טובות אנחנו נראה באיזה סרט צללים של אנשי המוסד שהשתתפו בחיסול הזה מספרים בדיוק מה שהיה שם.

פורסם

volk ,

תגובתך היא מהמטופשות ביותר שנכתבו על גבי פורום זה . שברת אפילו את יוסי פרנקוס .

תרשה לי לא להגיב או להכנס איתך לדיון .

להשמיד את לבנון ? זה סתם מראה שאין לך מושג ולו הקלוש ביותר בלחימה או בהתנהלות העולם בכלל .

כיתת יורים לאולמרט פרץ וחלוץ ? לירות בראש לאולמרט ? בזכות הדיבור הזה זכית להתראה ממני . יש גבול .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

כחייל מילואים וכאחד ששירת בסדיר אחרי חטיפת עדי אביטן עומר סועד ובני אברהם.

כאחד שיעמוד שם אולי בפעם הבאה, כאחד שלחיזבאללה יהיה שוב אינטרס לחטוף ולהרוג אותו כי זה משתלם .

יש לי רק בקשה אחת ,אם אי פעם זה יקרה לי ,שלא ישחררו בעדי יותר מגופה מול גופה או שבוי מול שבוי.

מדינה שלמה נשברת בגלל צער שלוש משפחות ויוצרת את הצער שלש המשפחות הבאות.

כשהחזירו את אורנותיהם של הנ"ל ידעתי ואמרתי שעוד מעט יחטפו עוד שניים שלושה.

ואני אומר לכם עכשיו ,שתוך חמש שנים ,יש עוד שניים שלושה .

ואין סוף לדבר....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לא צריך להתפס לדוגמא של ביבי,הנקודה היתה שאם היה ראש ממשלה עם יכולת הבנה בריאה של האתגרים שעומדים אצלנו בסדר העדיפויות המצב היה שונה.

ציינתי את ביבי כיוון שבהעדר שרון אני לא רואה שום אלטרנטיבה אחרת (אבל זה רק אני).

כתבת הרבה דברי טעם בתגובות שלך.

בעניין שרון אינני מסכים:

מי היה ראש הממשלה בימים שהחיזבללה התעצם בצורה כזו וישב לנו על הגדר?

מי היה ראש הממשלה כשצבא המילואים התנוון?

מי היה ראש הממשלה כשהימ"חים היו ריקים?

מי מינה את רמטכ"ל המלחמה?

אחראי נוסף לעניין הוא יקיר הפורום (מיועדנו השר מופז), אבל עליו אין צורך לכתוב כיוון שנדמה לי שכאן יש קונצנזיוס.

אריק שרון הוא אדם עתיר זכויות ומקומו בדפי הנצח של ההסטוריה של מדינת ישראל מובטח, יחד עם זאת לחובתו נרשמו לא מעט כשלים.

פורסם

סביר להניח שעוד יהיו חטיפות, ובפעם הבאה שזה יקרה חס וחלילה, רוה"מ צריך לכנס מסיבת עיתונאים ולומר שם חד משמעית שאין שום משא ומתן עד שלא יודעים את מצבם הבריאותי של החטופים.

לדעתי במקרה של מידע כזה ,משפחות גולדווסר ורגב היו מוותרות על הגופות ועל העיסקה.

רוה"מ צריך לחזור על זה בראיון כמה פעמים, בדיוק כמו שנסראללה אמר בראיון שלא ישוחררו החטופים ללא סמיר קונטר, ובעצם קבע נקודת אל חזור.

גם לישראל צריכה להיות עמדה נוקשה ואחידה.

לא ייתכן שהנבלות האלה משתים בנו עד הרגע האחרון ונדהמים מחדש איך שהם מצליחים לעשות זאת. ברור לכל שלא היו משחררים רוצחים עבור גופות.

זה אפילו יותר בזיון מהעיסקה הקודמת כי שם קיבלנו את טננבאום שהיה חי.

במשא ומתן חייבים לדעת מה מקבלים, כלומר מהו המתן, יש הבדל עצום בין גופה לחייל חי.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

במקרה החטופים הקודמים ,ידעו לפני הסוף שהם מתים ,במקרה הזה היה אפשר לדעת בוודאות של יותר מ99 אחוז שהם מתים (מטען קלע+ירי נק"ל+תנאי שבי, גם ג'וני רמבו בתסריט הכי דמיוני לא היה יוצא מזה).

אף אחד מהמשפחות לא אמר או רמז שהוא לא מעוניין בעיסקה על גופות, קרנית גולדווסר אפילו אמרה שזו חוצפה לטעון שהם כנראה מתים.

אינניי שופט אותה ,אבל אני בהחלט חושב שלא האשה או האבא צריכים לקבל החלטות של מדינה.

רנו 5:

נגיד שאין רון ארד, נגיד שכל המומחים בתחום טוענים שאין שום דרך לקבל אותו ,אז לא תשחרר שבויים אחרים ?

אם רון ארד היה חיי היו מוצאים עליו מידע, איזה סוהר בסוף היה מדבר, מישהו היה מוצא משהו.

אם הוא היה חי כבר מזמן היו מציאים אותו בעד איזה 5000 אסירים.

מה לדעתך יש להם לעשות איתו שם ?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אם הוא היה חי כבר מזמן היו מציאים אותו בעד איזה 5000 אסירים.

מה לדעתך יש להם לעשות איתו שם ?

קלף מיקוח.

הם יודעים שהוא חשוב לנו ואז יש להם לגיטמציה לדרוש אסירים תמורתו. (כנראה שחלק מהם יהיו חיים).

וכנראה,זה מה שיקרה....

פורסם

יצאנו מובסים ומושפלים מכל הענין הזה כדברי אחיו של דני הרן ז"ל .

הבעיה היא לא עם האויב המפלצתי שעומד מנגדבצד הלבנוני או בצד החמאסי ומתעלל בעם ובמשפחות .

הבעיה טמונה בממשלה שלנו , ממשלה מסורסת ותבוסתנית , ממשלה שמיד לאחר החטיפה ניפחה שרירים ( כמו ערס קטן מהרחוב ) וקפצה בלי לחשוב פעמיים על הצד השני בלי לדעת כמה מוכן הוא ומה יהיו התוצאות של המהלך הפזיז הזה .

ממשלה שלא השכילה לפעול כראוי , ולהפעיל את זרוע המחץ האמיתית של צה"ל באופן שהיה גורם לחיזבאללה לכרוע ברך ולהתחנן על חייהם ורק שתיפסק האש .

אני בדיעה ( ואף אחד לא יזיז אותי מזה ) שיש לצבא שלנו יכולות להכריע כל ארגון טרור מקומי כגון חמאס ג'יהאד פתח וכל שאר החולירות , וכמו כן ארגוני טרור גדולים יותר כמו החיזבאללה ( ושיקפצו לי מדינות המערב הנאורות והמתחסדות ) , אבל הצבא פועל כשידיו קשורות מאחור כל עוד נמושות כמו חבורת הלוזרים הנוכחית יושבת בממשלה .

ליבי עם המשפחות , ויותר מכך חרד אני לגורל העם היושב בארץ הזו -

כמה עוד נתבזה בפני אויבינו ?

כמה עוד נלקק את פצעינו ?

כמה בנים עוד נאבד ?

כמה עוד ניתן לממשלה התבוסתנית הזו להוריד אותנו שאולה ?

לכל המבקשים את מותו של המפלצת קונטאר - גם אני הבטחתי לעצמי ולחברים לפני מס' שבועות לחגוג , כי פינטזתי איך ישראל מורידה מן האוויר את הרכב שבו יסע המפלצת ברגע שיחצה את הגבול .

לסיכום , ההומניות הזו שלנו מול אירגוני טרור נתעבים תהרוג ותחסל אותנו , או ליתר דיוק תמשיך להרוג ולחסל בנו !

• תוכן חדש...