Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי ואלדד - חללים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רון ארד לא בחיים, ואני בספק אם הם יודעים איפה גופתו.

בקשר לסאמיר קונטאר שמעתי את אפריים "פיחוטקה" חירם (האדם שלכד את קונטאר) מדבר היום ברדיו, הוא אמר שכיום הוא מצטער שהוא לא תקע לו כדור בראש.

הכל מתחיל מהעובדה שאנו לא יודעים את מצב חטופנו, ואילו חטופי החיזבאללה זוכים לביקורים, אוכל שתיה וכד'.

היום כאשר החזירו אותו ציפיתי לראות אדם חבול רזה, שבר כלי, ובמקום זה אני רואה אותו שמן בריא ומחייך.

אגב כל הסימנים מצביעים שאת מורנייה חיסלה ישראל.

אבל אני לא מאמין שיחסלו את קונטאר אין לנו תועלת מכך כמו מחיסול מורנייה.

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה הייתה התועלת בחיסול אחרון המחבלים מהטבח באולימפיאדת מינכן 24 שנים אחרי הטבח ?

אותה תועלת בדיוק קיימת גם היום לחיסולו של קונטאר.

מה שאני לא מבין, זה למה לא דאגו לאיזו פצצה קטנה או טיל נחמד בעמדת הנאום של נסראללה היום.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
ואם יש דבר שאני באמת יכול להצטער עליו, זה שיאשה הקדים אותי בהתראה ל-VOLK.

תתבייש לך. אני מתבייש שבעם שלי יש אנשים כמוך.

לא צריך להיות כאלה יפי נפש. כי זאת בדיוק הבעיה של המדינה הזאת.

אני חושב שהאנשים האלה צריכים לעמוד ל"כיתת יורים" פוליטית שתוריד אותם מהשלטון.

אני גם חושב שפושעים כמו סמיר קונטאר היו צריכים להיענש בעונש מוות, ולא להגיע למצב שמחזירים אותם כקלף מיקוח.

ראבק - הבן אדם עשה בכלא תואר אקדמי על חשבון המדינה ?!

אתה מתבייש שיש אנשים כאלה בעם שלך?

עם כמה שVOLK בדרך כלל מדבר בצורה הזוייה, כולל מילות האהבה להונדה סיביק, הוא מבטא תסכול מכך שיושבים בחיבוק ידיים ומתייפייפים במקום להתחיל לבצע ניקוי אורוות.

מותר לדבר בפומבי גם על הרג - לא של אנשים מהעם שלך (ערביי ישראל לא נחשבים העם שלך) , אלא על ריסוק של אנשים שהם האוייבים שלך.

בגלל גישות כאלה של מוסריות מגוכחת, ושל אי פגיעה בחפים מפשע, נהרגו חיילים רבים.

במקום לפורר מהאוויר בניין שמסתתרים בו מחבלים,מכניסים חיילים שלנו פנימה כדי שיהרגו, ובלבד שלא יהרגו איזה כמה ערבושים חפים מפשע - למי אכפת תגיד לי?

אז יגידו שהעם שלי לא הומאני - לפחות לא יהרגו 200 איש על כלום...

עדיף שיהרגו בשוגג כל תושבי ביירות מאשר חייל אחד ישראלי מבחינתי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא צריך להיות כאלה יפי נפש. כי זאת בדיוק הבעיה של המדינה הזאת.

אני חושב שהאנשים האלה צריכים לעמוד ל"כיתת יורים" פוליטית שתוריד אותם מהשלטון.

אני גם חושב שפושעים כמו סמיר קונטאר היו צריכים להיענש בעונש מוות, ולא להגיע למצב שמחזירים אותם כקלף מיקוח.

ראבק - הבן אדם עשה בכלא תואר אקדמי על חשבון המדינה ?!

אתה מתבייש שיש אנשים כאלה בעם שלך?

עם כמה שVOLK בדרך כלל מדבר בצורה הזוייה, כולל מילות האהבה להונדה סיביק, הוא מבטא תסכול מכך שיושבים בחיבוק ידיים ומתייפייפים במקום להתחיל לבצע ניקוי אורוות.

מותר לדבר בפומבי גם על הרג - לא של אנשים מהעם שלך (ערביי ישראל לא נחשבים העם שלך) , אלא על ריסוק של אנשים שהם האוייבים שלך.

בגלל גישות כאלה של מוסריות מגוכחת, ושל אי פגיעה בחפים מפשע, נהרגו חיילים רבים.

במקום לפורר מהאוויר בניין שמסתתרים בו מחבלים,מכניסים חיילים שלנו פנימה כדי שיהרגו, ובלבד שלא יהרגו איזה כמה ערבושים חפים מפשע - למי אכפת תגיד לי?

אז יגידו שהעם שלי לא הומאני - לפחות לא יהרגו 200 איש על כלום...

עדיף שיהרגו בשוגג כל תושבי ביירות מאשר חייל אחד ישראלי מבחינתי.

:mm_yeah: ++

ואני גאה באנשים כמוך וכמו VOLK שהם חלק מהעם שלי .

זה נותן תקווה מסויימת שיום אחד אנשים טובים באמת יקחו את השלטון במדינה לידיים והמצב ישתנה לטובה והכף תכריע את ציר הרשע .

פורסם

יהי זיכרם ברוך, תנחומים למשפחות

כואב הלב ,הלב נקרע לשניים מהידיעה שהם מתים וכואב הלב לראות את הרוצח המרושע הזה חוגג , רוצח שרצח בדם קר ילדה בת 3!!! פאק צריך להיות חלאת המין האנושי בשביל לעשות דבר כזה ועוד הוא משתחרר מהבית הבראה שהיה לו פה ומחייך !!!!

הלוואי שבזכות היום הזה שה' רואה ושומע את כל התפילות , הרוצח המרושע הזה ימשיך לחיות ולסבול סבל אכזרי כל ימיי חייו עד כדי כך שהוא יתפלל בשביל למות!

פורסם

לכל המבקשים את מותו של המפלצת קונטאר - גם אני הבטחתי לעצמי ולחברים לפני מס' שבועות לחגוג , כי פינטזתי איך ישראל מורידה מן האוויר את הרכב שבו יסע המפלצת ברגע שיחצה את הגבול .

אני רואה שאני לא היחיד שחשב/קיווה לתסריט הזה.

לדעתי,ברגע שראו שהחיילים שלנו חוזרים בארונות,היה צריך לעמוד בשמיים איזה אפאצ'י שישגר טיל לרכב בו קונטאר

והמחבלים נסעו....

פשוט נמאס מהחולשה של ההנהגה במדינה הזאת.

איפה ההרתעה? איפה המודיעין?

פורסם

אפשר לפנטז כמה שרוצים על מסוק שיוריד הלפייר על הג'יפ של קונטאר,או F16 שיוריד איזו פצצה של טון על במת הנואמים של החיזבאללה.

העובדה היא שהדברים לא עובדים בצורה כזאת במדינה מתוקנת.

ישראל לא תצא במתקפה כזאת רק כי נסראללה יצא לפעול,ואף אחד לא יימחק את לבנון.

בואו נחזור למציאות.

כדי שאחד מהדברים הנ"ל יקרה ישראל צריכה לגיטימציה וקואליציה שתתמוך בה.

בזמן מלחמת לבנון היתה לה כזאת,היום אין לה כזאת.

DORKI,

אתה צודק בכך שבתקופת שרון (יכול להיות עוד לפני תקופתו) הדרדרו מצב הימ"חים וחיזבאללה התעצם,אבל לא על זה היה הדיון.

ובכל זאת,מסכים איתך שאף אחד לא חף מפשע,וגם לשרון ומופז היתה תרומה לאיך שהמלחמה הזאת נראתה.

ועדיין זה לא משנה את העובדה שעם הנהגה אחרת מזו שהיתה במלחמה,ואני מדבר על הנהגה עם נסיון ורקע בטחוני מתאים, המלחמה היתה נראית אחרת.

אני חושב שהדבר הכי טוב שיצא לנו מהמלחמה הזאת היא שראינו פתאום כמה רע נראינו, הצבא והעם קיבל סטירה מצלצלת, ואפשר לראות שהצבא מתחיל להפיק לקחים בדמות עליה בכמות האימונים שהוא מבצע.

לפני המלחמה היו שריונרים סדירים שלא ראו איך טנק נראה מבפנים אחרי שסיימו את המסלול שלהם.

היו שריונרים מילואימניקים שלא ביקרו בתוך טנק מעל 6 שנים.

עכשיו הצבא חזר למתכונת הנכונה,שריונרים יתאמנו בתוך טנקים,תותחנים יתאמנו בתוך הכלים שלהם, ויחידות שמיומנות על מתאר לחימה צפוני יעשו גם אימונים מתאימים.

זה עצוב לומר,אבל דווקא היום ישראל צריכה מלחמה נוספת יותר מהכל,כדי להחזיר לעצמה את יכולת ההרתעה שאבדה לה אי שם במלחמת לבנון.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אייל , cartom ,

אני מבין שיש תיסכול . מבין לגמרי . אני בעצמי די מתוסכל מהעניין .

ואייל , אני כמעט מסכים עם כל מה שאמרת , אבל בין זה לבין להעמיד את אולמרט לכיתת יורים ( ואף אחד לא מדבר על כיתת יורים פוליטית , אלא כיתת יורים אמיתית ) , יש קצת הבדל . הבדל קטן . קטנטן .

שוב , אני גם מתוסכל . אבל מספיק שפוי כדי לא לרצות להעמיד את אולמרט או פרץ ובטח ובטח את לא חלוץ שעשה דברים ותרם כמו שאף אחד מאיתנו לא תרם למדינה , לכיתת יורים .

אנחנו עם עם זיכרון קצר . וזו אחת הבעיות שלנו בחיים .

ובבקשה על תדברו איתי על לחימה וסיכון . כי אייל ואני מניח שגם אתה cartom ובטח ובטח VOLK , עם כל הכבוד , אף אחד ממכם לא היה בפנים ( לבנון ) . אני סיכנתי את התחת שלי בזמנו ( לא במלחמה האחרונה , בשורה הבאה תבינו למה... ) כדי להגן עליכם . ולמרות שאני בעל פרופיל נמוך עקב פציעה מהשירות הצבאי שלי , ברגע שיבקשו אני הראשון שימצאו ליד הגבול .

ושוב , צריך למצוא תמיד את השפיות . אוי ואבוי אם נאבד אותה . ותסלחו לי , להעמיד את ההנהגה במלחמה לכיתת יורים זה לאבד את השפיות .

הבא שיחזק את העניין של כיתת יורים ( לא פוליטית , את זה לצערי דווקא צריך לעשות ) לאולמרט , פרץ וחלוץ , יזכה ממני לכיתת יורים בדמות הכנסה למעקב .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

שוב , אני גם מתוסכל . אבל מספיק שפוי כדי לא לרצות להעמיד את אולמרט או פרץ ובטח ובטח את לא חלוץ שעשה דברים ותרם כמו שאף אחד מאיתנו לא תרם למדינה , לכיתת יורים .

אנחנו עם עם זיכרון קצר . וזו אחת הבעיות שלנו בחיים .

ובבקשה על תדברו איתי על לחימה וסיכון . כי אייל ואני מניח שגם אתה cartom ובטח ובטח VOLK , עם כל הכבוד , אף אחד ממכם לא היה בפנים ( לבנון ) . אני סיכנתי את התחת שלי בזמנו ( לא במלחמה האחרונה , בשורה הבאה תבינו למה... ) כדי להגן עליכם . ולמרות שאני בעל פרופיל נמוך עקב פציעה מהשירות הצבאי שלי , ברגע שיבקשו אני הראשון שימצאו ליד הגבול .

ושוב , צריך למצוא תמיד את השפיות . אוי ואבוי אם נאבד אותה . ותסלחו לי , להעמיד את ההנהגה במלחמה לכיתת יורים זה לאבד את השפיות .

:mm_yeah:

לא חלוץ, לא אולמרט ואפילו לא אחמד טיבי רצו בהרג מיותר של חיילים. הם אולי טעו אבל טעו בתום לב.

אני "ביליתי" בלבנון בשנות השמונים ויצא לי לעבור שם גם דברים לא סימפטיים (איבדתי 8 חברים טובים ונפצעתי בעצמי בפיצוץ מכונית התופת בשער פאטמה) אבל לא חשבתי להשתחרר, לא לעשות מילואים או לא לקחת חלק בחובות הבסיסיות של כל אזרחוגם במלחמה האחרונה למרות שאני לא כשיר לשום פעילות פיזית (פציעה בתאוונת דרכים) כשקצינת הקישור שלי התקשרה להודיע לי שאנחנו בכוננות הקפצה ביקשתי ממנה לא לוותר עליי באופן אוטומטי אלא לבדוק באיזה תפקיד כן אוכל לתרום.

הגיע הזמן שאנשים יבינו שהמנהיגים שלנו יכולים להיות גנבים, נהנתנים, מושחתים ואפילו אנסים אבל הם לא הורגים חיילים להנאתם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כואב - תנחומים למשפחות , אך מוכרחים להמשיך וללכת .

התגובות של האחרונים בדיון , נכונות והם בסיס הכוח שלנו , להאמין ולפעול גם אם קשה

להיות מקצועי וחכם ( ובתחבולות תעשה מלחמה ) אין מלחמה יפה

ועוצמת העורף והמנהיגות חשובה גם היא .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
העובדה היא שהדברים לא עובדים בצורה כזאת במדינה מתוקנת.

.

אם הייתה כאן מדינה מתוקנת אתה צודק.

אבל מצד שני - האם יש צורך ב"הומניות" כשאתה עוסק בגוף טרוריסטי?

למחוק הכל - ויפה שעה אחת קודם.

בשנות ה 70 חיילים הסתובבו בשכם וג'נין בלי נשק והתקבלו בהתרפסויות וזה למה? כי הייתה הרתעה והייתה דרך ברורה שאמרה שעל כל פגיעה תהיה תגובה.

היום - אפילו כשכלב בן כלב דורס אנשים במרכז העיר - צריך את בג"ץ כדי לבדוק אם אפשר לסגור לו את הדלת של החדר כדי שחס וחלילה המשפחה המחבלת שלו לא תפגע.

ד"א - שמתם לב שמההחלטה להרוס את הבית של הכלב מירושלים לא נשאר זכר?

פורסם

מול טרור ברור שצריך לעבוד בכוח אבל בין לעבוד בכוח לבין למחוק מדינה שלמה המרחק גדול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

DORKI,

אתה צודק בכך שבתקופת שרון (יכול להיות עוד לפני תקופתו) הדרדרו מצב הימ"חים וחיזבאללה התעצם,אבל לא על זה היה הדיון.

ובכל זאת,מסכים איתך שאף אחד לא חף מפשע,וגם לשרון ומופז היתה תרומה לאיך שהמלחמה הזאת נראתה.

ועדיין זה לא משנה את העובדה שעם הנהגה אחרת מזו שהיתה במלחמה,ואני מדבר על הנהגה עם נסיון ורקע בטחוני מתאים, המלחמה היתה נראית אחרת.

אני לא יכול להתווכח איתך על הנקודה הזו כי איש לא יוכל להוכיח את צידקת עמדתו.

ובכל זאת:

נדמה לי שעיקר האחריות על הכנת מהלכים אופרטיביים, מוטלת על הדרג הצבאי שלטעמי כשל.

בקטגוריה הזו נמצאים: דן חלוץ, אודי אדם, גל הירש ואחרים.

הדרג המדיני תפקידו להציב יעדים (ריאליים) ולאשר את תוכניות הצבא. כאן אני לא הבחנתי בכשלון כל כך גדול. לשר הבטחון דאז (עמיד פרץ) עשו לדעתי רצח אופי ואולמרט לא היה כשלון כל כך גדול.

היכן הם טעו? בכך שהם קיבלו את הערכת הצבא שהוא מסוגל לפרק את החיזבללה, האיחור בגיוס והפעלת צבא המילואים ו- 48 השעות האחרונות של המלחמה.

כשלונות היו ויהיו בכל מילחמות המדינה כי זו טיבעה של מלחמה. השאלה היא מה עושה עם זה התקשורת, כשאריק שרון מרים משקפת עם מיכסים - איש לא מתייחס לכך כי זה שרון הגדול והמהולל. כשזה קורה לעמיר פרץ הדבר הופך לכותרת ראשית.

תחשוב על זה, ישנה נטייה לקבל את התקשורת כראי המציאות, אני מזמן חושב שהגולם קם על יוצרו והוא עצמו מייצר את המציאות (שים לב לאתרוג החדש הגב' ציפי ליבני).

• תוכן חדש...