Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההילוכים עוברים קשה כאשר האוטו מונע ובמצב סטטי.

בנסיעה המצב בסדר (לא מושלם אבל נסבל).

הבעיה היתה גם לפני כחצי שנה ואז החלטתי להכניס את הרכב למוסך להחלפת קלאץ' , הקלאץ' הוחלף .

כמו כן , באוטו הזה (שנתיים אצלנו) דוושת הקלאץ' תמיד היתה קשה ומרגיזה. (לא נפתר גם אחרי החלפת הקלאץ'.).

מה זה יכול להיות?

תודה,

:-)

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

אני מאמין שהאוטו עבר 5000 ק"מ מאז.

איך מכוונים קלאץ' בג'ימני? זה לא מתיחה אוטומטית?

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

בשביל מה אתה צריך להתעסק עם זה? תמכור לי את הרכב וזהו, בלי כאבי ראש :lol:

מה לגבי שמן גיר וצמיגותו? האם הוחלף לאחרונה?

מה גובה ההפרדה של הקלאצ'?

בסמוראי (עליו מבוסס הג'ימני) היה כיוון לגובה הקלאצ'. הבורג נמצא בסוף כבל הקאלצ', ליד התושבת של הגיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גובה ההפרדה הגיוני אבל הקלאץ' קשה (סיוט בפקקים).

השמן שאמור להנס בסרן האחורי , הוא בעצם שמן גיר רגיל?

בדיקת גובה שמן בגיר ובסרן האחורי , מתבצעת בשיטה המעאפנה של פתיחת פתיחה של הבורג מילוי ואם נוזל משם סימן שלר חסר?

לא מוכר8)

פורסם

העובדה שהקלאצ' קשה לך מוכיחה שהרכב לא מתאים לך. עזוב, תמכור וזהו. :wink:

לגבי השמנים - בסרנים השמן צריך להגיע עד הקצה התחתון של פקק המילוי. בגיר הוא צריך להיות עד הקצה העליון של פקק המילוי, כלומר עוד לפני שהפקק נפתח עד הסוף הוא צריך להתחיל לנזול החוצה.

פורסם

כלומר +- אותו הגובה?

בסרן פתיחה של הבורג לא תאפשר נזילה של השמן ובגיר כן?

פורסם

מאיפה הנתון של ההבדל בין הגיר לסרן? אפשר לראות את זה כתוב? אני לא מכיר ספציפית את הרכב שלך, אבל עוד לא פגשתי שום מכלול ששיטת בדיקת מפלס השמן בו היא כמו שתואר כאן לגבי הגיר. הזוי, לעניות דעתי. איך בכלל אתה ממלא שמן לגובה כזה כשפקק המילוי פתוח? :shock: והאם אתה עושה את התהליך עם פה פתוח? :-P

פורסם

אין חכם כאחד שמצא ספר היינס :wink:

תמיד אמרתי שג'ימיני רכב בעייתי. הבחור צריך למכור לי אותו ויפה שעה אחת קודם :wink:

Image1.jpg

Image2.jpg

פורסם
מאיפה הנתון של ההבדל בין הגיר לסרן? אפשר לראות את זה כתוב? אני לא מכיר ספציפית את הרכב שלך' date=' אבל עוד לא פגשתי שום מכלול ששיטת בדיקת מפלס השמן בו היא כמו שתואר כאן לגבי הגיר. הזוי, לעניות דעתי. איך בכלל אתה ממלא שמן לגובה כזה כשפקק המילוי פתוח? :shock: והאם אתה עושה את התהליך עם פה פתוח? :-P[/quote']

בהרבה מכוניות ממלאים ככה שמן גיר , ממלאים עד שמתחיל לצאת מהבורג מילוי (בתנאי שהרכב על משטח מפולס כמובן).

אני לא זוכר אם שאלתי , שמן הגיר מתאים גם לסרן האחורי?

פורסם

שים לב למה שכתוב בסעיף 2 שבתמונה הימנית.

כתוב שם שהשמן צריך להישפך מפקק המילוי תוך כדי פתיחת המכסה. אם מפלס השמן היה בגובה התחתון של פתח המילוי הוא לא היה נשפך החוצה, כמו שמתואר בתמונה השמאלית.

איך ממלאים שמן לגובה כזה? שאלה טובה. ב205 שהיתה לי היה אפשר למלא שמן דרך נשם שנמצא בחלק העליון של הגיר. לא יודע איך זה הולך בסמוראי/ג'ימיני, אבל אני מניח שיש נשם כלשהוא דרכו אפשר להוסיף שמן מעבר לגובה הפתח.

פורסם

לא, המסקנה שלך לא נכונה. עזוב את התיאור המדויק של השפיכה. אני אומר לך, וכך גם כתוב במסמך שהבאת, שמפלס השמן צריך להיות בגובה החלק התחתון של פתח המילוי. ממלאים מפתח המילוי עד שנשפך, ואז השמן בגובה הנכון. אין כאן שום חידוש ושום פטנט, וזה הנוהל הרגיל לכל המכלולים.

• תוכן חדש...