Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד ידעתי שבהיינס כותבים שטויות והנה הגיעה ההוכחה לכך.

ראשית מה שחנן ציין זה נכון, מפלס השמנים אמור להיות בדיוק עד לגובה פתח מילוי השמן ולא יותר.

שנית, אם פותחים את הפקק ויוצא ממנו שמן זה לא אומר כלל שהמפלס תקין ויתכן כי המכלול מולא בשמן מעל המידה ויש לתת לו לרדת לפני שסוגרים את הפקק, עד שיציאת השמן מפסיקה. כל זה נכון בתנאי שהשמן קר והרכב מפולס על משטח ישר.

פורסם

אני לא מתווכח עם שני קאליברים שבטח פתחו יותר ברגי ניקוז של גירים בשנה האחרונה ממה שאני פתחתי כל החיים.

בכל מקרה, אני בספק אם עוד חצי סנטימטר של שמן גיר זה מה שיעשה את ההבדל בהחלפת ההילוכים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עודף שמן גיר גורם להתחמצנותו בטרם עת, שמן גיר מחומצן שאיבד את תכונותיו גורם לשלל בעיות במימסרות ביניהם איכות החלפות הילוכים ירודה.

כמובן שאלו מקרים נדירים אך אם מקפידים אז מקפידים.

פורסם

אני לא זוכר אם שאלתי , שמן הגיר מתאים גם לסרן האחורי?

:roll:

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

יתכן כי שמן גיר מסוג מסויים יתאים גם לסרן מניע. אבל אצלך מה זה משנה? אתה מתאר בעיית מצד שאולי מקורה בגלגל תנופה לקוי או מנגנון התרה לא תקין וזה שהחליפו מצמד לא אומר שממש פתרו את הבעיה או החלק שהתקינו תקין.

פורסם

חשבתי להתחיל בבדיקה של מפלס השמנים ובדיקה של השטנגות ומשם להתקדם.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

יש למישהו את הספר רכב?

איזה שמן אני צריך לגיר איזה לסרן האחורי?

תודה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רציתי לעדכן ,

הבעיה היתה מהכבל קלאץ'.

פירקתי , ניקיתי וכיוונתי .

עכשיו הקלאץ' רך וההילוכים עוברים כמו מרגרינה.

תודה :-)

• תוכן חדש...