Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש שביתה בדואר חבילות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן , לי לקח מעל חודש לקבל חבילה .כאשר הרומן משרד תחבורה ומכס לקח שבוע .

הבעיה בעיקר במקומות עם דואר נע .

אתה יכול להתקשר אליהם או באינטרנט ולבדוק ע"פ מספר המשלוח , היכן זה עומד(תקוע).

פורסם

היום השולח של החבילה שלח לי מייל, הוא קיבל את החבילה בחזרה.

אני מפסיק להזמין חלקים עד שתסתיים השביתה.

פורסם
היום השולח של החבילה שלח לי מייל, הוא קיבל את החבילה בחזרה.

אני מפסיק להזמין חלקים עד שתסתיים השביתה.

אני הייתי אמור לקבל חבילה מאנגליה לפני יותר משבועיים, מאחר והחבילה לא הגיעה פניתי למוכר והוא טען שהוא שלח ללא מספר מעקב והיא היתה אמורה כבר להגיע, חזרתי אליו במייל והסברתי לו שאם אני לא אקבל את החבילה תוך זמן סביר אני אפנה לחברת כרטיסי האשראי לביטול החיוב.

מאחר ועד היום לא הגיעה שום חבילה, פניתי לויזה, הם חזרו אליי וביקשו שאכתוב להם מכתב מסודר עם השתלשלות העניינים והם ידאגו לזכות אותי בחיוב, מדובר על סכום של מעל 700 ש"ח:?

הבעיה שעכשיו אין לי מאיפה להשיג חלקים מקבילים...

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

תגידו זה רציני השביתה הזו

מכיוון שהזמנתי בודי קיט שלם לאוטו שלי כולל חצאיות באמפר קידמי ואחרוי חצאיות ופנים אחורים

אני כבר מחכה שבוע מאז שזה יצאה בשילוח

דרך איפה הזמנתם?

פורסם

ראשית, עדכון לגביי:

תפסתי שיחה עם הדוור, התברר שהוא היה בחופש, וזה שהחליף אותו לא הכיר את הכתובת והחזיר את החבילה לשולח. בקיצור, אני משלם שוב משלוח והפעם הדוור הבטיח שאני מקבל את החבילה.

שנית, עצה לכל מי שמזמין מחו"ל: תמיד תבקשו מספר משלוח של החבילה, כנסו לאתר דואר ישראל, הזינו את המספר וכך תוכלו לדעת בדיוק היכן החבילה שלכם.

• תוכן חדש...