Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 660
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סיטרואן דיאן למכירה, היום ברחוב אח"י אילת בקרית חיים.

לא הספקתי לרשום מספר, אבל מחר אגש לשם שוב ואבדוק.

לירוי - אולי אתה תיקח אותה???

פורסם
הטרנספורטר וחצי שייך לחבר יקר מחוג י-ם וניתן לראות אותו במפגשים, הנגרר קיבל רשיונות חוקיים לתדהמתי!-רן

תמונות, רן, תמונות, ואני יודע שאתה יודע לצלם ולהעביר.

בנוסף, אם בעל הרכב וחצי מסכים, אשמח לשוחח עימו על רישוי החצי, כי יש לי כוונה לעשות נגרר ויליס.

ויליס 53

ויליס 58

פורסם
פורד פיאסטה 1.1L שנת 1982 בצבע תכלת.

היא עומדת ברח' ברנדייס בחדרה.(ממש בקצה הרחוב-במקום בו הרח' הוא ללא מוצא)

היא עומדת בחנייה , ועל גדר הבית יש מודעת אבל

משום מה הצטמררתי שקראתי את המילים האלה...:?

______

סובארו סטיישן 1800 שנת 81 או 82 למכירה ברחוב דב-הוז בחולון.

לא רחוק ממנה ברחוב ברנר סובארו 84 1600 למכירה (עומדת ליד בית הכנסת "סוכת שלום"

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
נצפו קובלוואגון ודה שבו עם שלט למכירה בשד' אח"י אילת בקרית חיים באיזור ביטוח לאומי.

זה היה במקרה בדרך שלי היום ועצרתי לדקה לראות את הרכב

קודם כל לדעתי זאת זה לא קובלוואגון אלה Thing באזור אמצע שנות ה 70 להערכתי .

מדובר על חיפושית עם בודי שונה (בדומה לכרמן גיאה - רק שכארמן זאת ליגה אחרת )

דבר שני הרכב במצב שדורש שיפוץ , צבעו אותו בצורה מינימליסטית וחלקית (ואני לארג').

איפה האלמנט ? על השלט כתוב 55000 שח ..... כמעט נפלה לי הלסט לריצפה ...

וזה רכב לפני שיפוץ .... (כן 3 אפסים אחרי ה 55 ...)

מדובר על משהו בסגנון : http://images.thesamba.com/vw/gallery/pix/477983.jpg

רק במצב "טיפה" פחות טוב (טוב אולי כמה טיפות ... איזו שלולית קטנה) .

הערה: אם הרכב היה משופץ אפילו ברמה חובבנית - ניחה . אבל זה פשוט עובר כל גבול של היגיון ...

כנראה שזה היחס הכי גרוע שראיתי אי פעם בין מחיר לתמורה (גם אם ניקח בחשבון באופן היפוטטי שהרכב שווה יותר מחיפושית קבריולט אותו שנתון ) .

בקיצר , חבל על הזמן שלכם .

פורסם

אפילו אם באים להתווכח על המחיר נראה לי שהקונה יצטרך למרוח במשך שעות רבות את המוכר בכדי להוריד למחיר נורמלי. 10,000~ או פחות מזה. ממש קורע לב.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
מיני זרוקה במגרש עפר , רח' לשם בפ"ת ליד מוסך מיצובישי "א.ד מרכזי".

מדהים איך כל פעם המיני הזאת צצה לה... הייתה במושב שלי בצפון לפני איזה 10 שנים של זקנה אחת שהיתה נוסעת בה..לא מזמן הייתה ביד 2 ובקלאסיקאר למכירה בחלקים ב3000 ש"ח ..יחד עם רומכארמל סטישן...בסוף זורקים אותה ברחוב..חבל

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם
מדהים איך כל פעם המיני הזאת צצה לה... הייתה במושב שלי בצפון לפני איזה 10 שנים של זקנה אחת שהיתה נוסעת בה..לא מזמן הייתה ביד 2 ובקלאסיקאר למכירה בחלקים ב3000 ש"ח ..יחד עם רומכארמל סטישן...בסוף זורקים אותה ברחוב..חבל

ההיא מיד2 הייתי בלי רשיונות.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
סיטרואן דיאן למכירה, היום ברחוב אח"י אילת בקרית חיים.

לא הספקתי לרשום מספר, אבל מחר אגש לשם שוב ואבדוק.

לירוי - אולי אתה תיקח אותה???

למה אתה חושב שאני זה שצריך אותה? אין לי מספיק גרוטאות ליד הבית

פורסם
תמונות, רן, תמונות, ואני יודע שאתה יודע לצלם ולהעביר.

בנוסף, אם בעל הרכב וחצי מסכים, אשמח לשוחח עימו על רישוי החצי, כי יש לי כוונה לעשות נגרר ויליס.

שמיל,

אתה בטח יודע. ובכל זאת, כך נראה המקור עם גלגל 16. בארץ נגרר יכול להיות רק עם ג'נט 15 אינץ.

willys trailer.jpg

trailer3.jpg

trailer1.jpg

trailer 2.jpg

פורסם

למה?!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
בתכל'ס- אין סיבה, שלא יקבל! לגרר, ככל הידוע לי, אין "מבנה סטנדרטי", לפחות חיצוני- ככה, שאין, בעירקון, לדעתי, כל סיבה שהוא לא ייראה כמו חצי-אוטו! כל עוד הגלגלים שלו, אורות והכל בסדר- למה לא, בעצם?:roll: אפשר תמונות?!?

בבקשה...

Copy of ינקותא 001.jpg

Copy of ינקותא 003.jpg

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

מגניב!:shock::twisted:8):-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...