Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

3200 1800 - לא יודע לא רוצה לדעת.

האתר שלהם זוועה.

הכי חשוב - תתחדש ותהנה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש :) ותהנה,סט מצויין במחיר באמת מצחיק.

ממליץ לך בעתיד להשתדרג לטויטרים MT22 ודומיו,הבדל עצום.

תתחדש ותהנה מהסט,ואל תשכח אטימה-זאת הונדה :).

פורסם

תודה:-)

הדבר הבא זה איטום (איפה אדי!?)

אחרי זה HU

ואז כנראה MT22

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

תתחדש ותהנה . קנית סט מצוין.

ולגבי סדר עדיפויות , הייתי מחליף את הטוויטר הרבה לפני החלפת ההד יוניט.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לקונה הסט אם אפשר לשאול איך הצליל שלהם??כי שמעתי את המורל טמפו וממש לא אהבתי את הצליל הטויטר לא הורגש מספיק

איך הטויטר של הסט הזה עצמו ובלי קשר כמה עולה הטויטר mt22

פורסם
לקונה הסט אם אפשר לשאול איך הצליל שלהם??כי שמעתי את המורל טמפו וממש לא אהבתי את הצליל הטויטר לא הורגש מספיק

איך הטויטר של הסט הזה עצמו ובלי קשר כמה עולה הטויטר mt22

את הצליל אתה צריך לשמוע לבד ורק אז תבין

תראה...אני שמעתי אצל אחד חברי הפורום את הפולס(הדגם לפני הטמפו)

והוא נשמע ממש ממש מגעיל...(*שיעול* מקס)

ואז שמעתי אצל מישהו אחר שכיוון אותם כמו שצריך והם נשמעו מדהים

לטמפו ולפולס יש פוטנציאל אדיר רק צריך לדעת לכוון אותם

ואופר

את הHU כבר הזמנתי(אני רק מקווה שבת דודה שלי תראה את ההודעה לפני אוג' ובאמת תקנה לי אותו)

הזמנתי אלפיין 9885 ואם הוא יעלה יותר מ200$ אז יביאו לי את ה9884

והוא צריך להגיע בתחילת אוג' אני מקווה

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

גם הTW1 של טמפו\פולס (אותו הדבר בעצם, גם אם ישנם שינויים מינוריים) וגם הMT-22 הם טוויטרים טובים - כל אחד לדרגת המחיר שלו.

הTW1 מרוחים יותר ורמת הדיוק והחדות שלהם נחותה בהרבה מאלו של סדרת הMT אך הם נעימים לאוזן כאשר מכוונים נכון, לא צורמים, טוויטרים עדינים.

הMT22 בעלי חדות ומפרט הרבה יותר רחבים, מדוייקים מאוד אך סובלים מחוסר מרחב, כדי לנצל אותם עד הסוף ברוב המקרים צריך להתקין אותם און אקסיס והבעיה בהתקנה שכזו כשהיא באה בסט שני חלקים - הטוויטר נהיה מאוד צעקני ומאוד כואב לאוזן - אפילו שמדובר במורל.

יש להם מפרט יפה מאוד אבל הם מציירים במה צרה וזה מנסיון רב אחרי מעבר לטוויטרטים של רנסנס (האח המקביל של הסופרימו של מורל).

שווים את הכסף? אם זה התקציב שלך והם עונים להגדרה שלך לצליל - בהחלט!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...