Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר למערכת ורמקולים פיוניר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

קודם כל אני חדש בפורום אשמח להשתלב עימכם

לשאלה יש לי מערכת פיוניר שכוללת זוג רמקולים 6X9 דגם אני לא זוכר אבל חדשים קניתי לפני חודשיים

שווי משהו כמו 600 שקל הם מלווים בטוויטר בקיצור רמקולים נחמדים מאוד

המערכת גם של פיוניר אותה יש לי כבר כמהעט 3 שנים תצוגה כחולה גם את הדגם שלה אני לא זוכר

ועכשיו לשאלה מי שמכיר את הרעש כאשר טלפון נייד מצלצל ליד מערכת מכיר את הגלים שמציקים מאוד לאוזן

אצלי באוטו גם כשאני לא משתמש בפלאפון קורה דבר מוזר בחלק מהשירים יש רעש שקשה להבחין בוא אבל הוא קיים רעש זשהה למה שקורה בעט שיחה בטלפון בשירים מסויימים רובכם חושבים כרגע אולי זה הדיסק אז זה לא הדיסק כי החלפתי הרבה דיסקים וגם ברדיו זה קורה רובכם תגידו שאבדוק כל רמקום בנפרד אז את זה עשיתי דרך המערכת החלפתי בין ימין ושמאל בעת השיר וגם בשמאלי גם בימיני זה ככה מה שמפנה אותי יותר לכיוון המערכת עצמה

שגיאות שאני עושה אני מעביר הרבה מאוד פעמים קדימה ואחורה בשיר בצורה די מוגזמן האים זה יכול להרוס את העיינית

וממה זה יכול לנבוע

תודה לעוזרים

ועוד שאלה ככה על הדרך כדי לה להציף נושאים יש לי מיצובישי סופר לנסר שנת 94 עם מקומות להרכבת רמקולים גם בצדדי הדלת הקידימית מה שווה לקנות כדי שהמערכת מאוזנת בין 4 הרמקולים זאת אומרת שכולם יהיו באותה עוצמה ולא יהיה בעיה של הבס המובנה כלומר שברמקולים אחוריים ישמעו נקי את הבס ובקידמיים ישמעו בס חולה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...