Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיצד מצמד נשרף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים קוראים לי אלון.

רציתי לדעת כיצד או יותר נכון מה גורם לקל'צ להישרף, ובנוסף אני אשמח עם תוכלו לייעץ לי כיצד מתחזקים רכב.

יש לי סיאט איביזה99, מנוע 1400.

תודה לכם.

פורסם

באופן כללי, טיפולים בזמן ולא לנסות לבדוק כמה זמן הרכב מחזיק בלי שמן או כל דבר אחר,

לגבי שימוש יום יומי, נסיעה נכונה, לא מאומצת[לא צריך כל הזמן ליסוע מעל 6K סל"ד],

לגבי הקלאצ', קח את שתי היידים, תצמיד אותן אחת לשנייה, ותתחיל לסובב אותן אחת כלפי השנייה, אותה הפעולה[חום חיכוך] שנוצר מהסיבוב, נוצר בזינוק בעלייה/בנקודת החיבור של הקלאצ'.

מה זה אומר:

לא לפרפר את הגלגלים[זריקה מהירה של קלאצ שמסובבת את הגלגלים במקום

נסיעה נכונה, שילוב הילוכים נכון בזמן המתאים, לא להוריד הילוכים מהר מדי ולגרום לעלייה מהירה מדי של טורים[במקרה הטוב, בלאי למנוע, במקרה הרע, הילוך שלא יכול להסתובב במהירות המתאימה לתנאי הדרך[הילוך ראשון במהירות של 100 לדוגמא{ספק אם כל ה-1001 סינכרונים יאפשרו לך להכניס את הידית אבל בכל מקרה] גורם לתקיעה והתקיעה הזו נועלת את הגלגלים, במקרה של הנעה קידמית, אוי ווי.

----

פורסם

בנוסף גם נסיעה עם חצי קלאץ' (גלישה) למשך זמן ארוך , עמידה ברמזורים עם ברקס וחצי קלאץ' נסיעה עם רגל על דוושת הקלאץ' גורמים לבלאי מוגבר ואפילו לשריפת הקלאץ' מחימום יתר.

פורסם

ברוך בואך לפורם אלון. תוכל לשתמש בכלי החיפוש בפורם בכדי למצוא תשובות לכל השאלות ששאלת.

קרא את כללי הפורום הטכני בהכרזה שבראש הפורום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...