Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי הצעה למערכת , אני מעוניין בהצעות לרמקולים , למגבר ולסאב , משהו טוב שמספיק חזק ואיכותי .

הבנתי שהרמקולים בפורד פוקוס יש לי הגבלה של מקום בדלתות , הרמקולים כרגע הם 7X5 ואני מעוניין לההפוך אותם ל4 קומפוננטים של 6.5 אינטש ... אני פנוי להצעות

דרך אגב מערכת ככה בסביבות ה1500 שקל .

תודה לעונים ... =]

פורסם

1500 בחיים לא יספיקו לך למגבר , סאב , ושתי זוגות קומפוננטים? 1@??!@?2( ח, מצחיק אה?) גם משהו חזק , מספיק איכותי ובזול? לא שמעתי על דבר כזה..

אם תרצה את כל הרכיבים האלה תכין לפחות כמה אלפים טובים.

אלא אם כן תקנה רק את הקומפוננטים ואז זה יספיק לך.

תעדכן אם אתה יכול לעשות מתיחת תקציב.

פורסם

תציעו לי על רכיבים (עם לינקים שאני אוכל לראות את הפרטים ועל מה מדובר ) ואני יתגמש במחירים , אפשר לוותר על הסאב...

יותר חשוב לי הקומפוננטים עם מגבר טוב

פורסם

תקשיב, זה לא רק "תציעו לי חלקים" תקנה מגבר אבל בלי סאב? יכול להיות שתתאכזב וזה לא בדיוק למה שתצפה.

כי במגבר בד"כ הולך עם סאב, למרות שאפשר גם בלי אבל אתה תשמע את המערכת שלך מוגברת בצורה גבוהה מדי בלי עזרה של הסאב , וסאונד באופן "שטחי" מדי .

לפי דעתי אם זהו הסכום, תשקיע בינתיים ברדיו דיסק + קומפוננט מקדימה + רמקולים אחוריים אם תרצה (קומפוננט מאחורה לא נחוץ, ורמקולים מאחורה יש כאלה שאומרים שבכלל לא נחוץ , אבל לפי דעתי מוסיף "אפקט סראונד " באוטו וזה נשמע יותר טוב)

ובהמשך , תוסיף עוד רכיבים. תחליט מה שאתה רוצה.

• תוכן חדש...