Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מחפש רכב חדש במחיר של עד 160000 שקל.

אינני צריך מקום לשבעה נוסעים אבל אני כן צריך מקום גדול בתא המטע שיכיל באופן קבוע כיסא גלגלים מתקפל ומקום נוסף לקניות בסופר או כל מטען אחר לפי הצורך.

כרגע אני מתלבט אם ללכת על מיניוואן כדוגמת הסיטרואן פיקאסו או לחפש איזה סטיישן טוב.

מה מומלץ?

תודה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי אם אתה רוצה ללכת על רכב פרטי ולא סטיישן לך על פורד מונדאו החדשה יש בא נפח תא מטען 493 ליטר (בגרסת ה-4 דלתות)

ואם אתה רוצה הרבה יותר מקום לך על סטיישן עם 7 מקומות ישיבה ותקפל את שתי המקומות מאחורה באופן קבוע כי אמרת שאת לא צריך יותר מ- 5 מקומות ישיבה, קח לדוגמא את הפורד Smax (מיניוואן) במצב של מושבים מקופלים (אין לי מושג כמה מושבים צריך לקפל) יש לך 2000 ליטר!! מקום אחסון מאחורה.

מקווה שעזרתי....:-D:-D:-D

פורסם

איזה סטיישן יש עם שבעה מקומות?

שנית הפורד עולה 180000 שזה יקר מידי כי אצטרך להוסיף הרבה כסף.

תא הטמען של המונדיאו לא מספיק גדול.

פורסם

טוב....

א. קודם כל אני חושב שכל הרכבים שהם סטיישן הם עם 7 מקומות

ב. יש את הפורד מונדאו בגרסת בסטיישן עם 5 מקומות ועם נפח תא מטען של 1390 ליטר (במצב של מושב/ים מקופל/ים)

המחיר שלה מתחיל מ- 147,000 והיא מאוד יפה....

פורסם

אני לא ראיתי סטיישן 7 מקומות?

כשאתה מדבר על תא המטען של המונדיאו צריך לקפל את שני המושבים האחוריים כדי לקבל 1390 ליטר וזה לא בא בחשבון.

אם יש סטיישן שבעה מקומות כשקיפול המושבים האחוריים ייתן תא מטען גדול יותר אני מעוניין.

אבל כמו שאמרתי לא ידוע לי על אוטו כזה.

לך ידוע?

פורסם

אני מבין שאתה מנסה לעזור אבל חוסר דיוק עלול להטעות.

מה ידוע לך על הסיטרואן חוץ מהנתונים?

היתה לי לפני שנים רבות סיטרואן BX ולמרות שלא היה אוטו נוח ממנה אכלתי אותה בנושא האמינות וגם בזמן המכירה הפסדתי עליה לא מעט.

בשנים האחרונות היו לי יפניות וקוריאנית אחת ונמאס לי .

פורסם

טוב תראה זה ברור שעל אוטו רק מפסידים לא מרוויחים....

אני יודע שמזדה 5 היא מכונית טוב מאוד למרות שנפח תא המטען שלה הוא 857 ליטר במצב של קיפול המושב....

לפי ידע כללי שלי היא טובה אני לא רוצה להמליץ לך עליה סתם חוץ משיש לה 5 כוכבי בטיחות למבוגרים.

פורסם

נזכרתי במשהואת המאזדה 5 כבר בדקתי והיא לא מספיק מרווחת גם לנוסעים וגם למטען.

ראיתי אותה עם שני המושבים הנוספים מקופלים וגם אז תא המטען היה רק סביר וזה לא מספיק.

וה 857 ליטר זה עם כל המושבים מקופלים.

אני צריך תא מטען גדול כשרק שני המושבים האחוריים מקופלים.

בנוסף לזה למאזדה 5 יש בשורה השניה רק 2 וחצי מושבים.

מעבר לזה המאזדה 5 מדכאת בפנים לעומת הסיטרואן.

כמו שאני רואה כרגע לסיטרואן פשוט אין מתחרים.

הנה תראה את הסיטרואן בפירוט:

http://c6.pas-rahav.com/c4/

פורסם
תחשוב בכיוון אחר:

סיטרואן C5: תא מטען ענק, אפשרות הגבהה והנמכה בשליטתך, מחיר נוח ורכב בטיחותי ושימו לב: אמין.

כמה ענק?

שנית הבנתי שהוא עומד להיות מוחלף.

• תוכן חדש...