Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה חייב רכב עם 7 מושבים

אז ישנן מספר אופציות

C4 פיקאסו

SMAX

GALAXY

C4 הכי זול בעיצה ומתאים לתקציב,לחובתו יאמר כי תא המטען עם המושבים פתוחים הינו 209 ליטר בלבד.

SMAX המצב קצת יותר טוב ושם מדובר ב 285 ליטר,הSMAX הכי זול עולה 178000 שקל וזה חורג מהתקציב שלך.

אמליץ לך לגשת לסוכנויות הרלוונטיות ולבדוק את הרכבים במקום,לנסות לקפל מושבים ולראות אם הם מתאימים לצרכים.

לא מכיר רכבי סטיישן במחירים שציינת שמתאימים להגדרות שלך,בטח לא רכב סטיישן עם 7 מושבים,ותא מטען כמו שציינת

פורסם

אני צריך 5 מושבים ותא מטען גדול ככל האפשר ולכן הפיקאסו חוץ אולי מהפורד ופולקסווגן שעולות יותר נותן את זה אבל אני אבדוק אם סטיישן זה מספיק.

פורסם

כנראה שלא קראתי את ההודעה שלך בעיון וחשבתי לי שאתה צעוניין ברכב 7 מושבים.

ישנה גם גירסת פיקאסו קצרה,שווה לבדוק את הנושא בלובנסקי,ראיתי את הרכב בתערוכת אוטומוטור והוא נראה מרשים ביותר

פורסם
אני צריך 5 מושבים ותא מטען גדול ככל האפשר ולכן הפיקאסו חוץ אולי מהפורד ופולקסווגן שעולות יותר נותן את זה אבל אני אבדוק אם סטיישן זה מספיק.

חשבת אולי על סובארו B4 סטיישן?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
חשבת אולי על סובארו B4 סטיישן?

לא מצאתי את נתון תא המטען שלו עם 5 מושבים אבל אני גם יודע שה B4 לא גבוה והמושבים תמיד היו נמוכים וזה מקשה על הכניסה והיציאה

אם הייתי מוצא רכב סדאן שהמושבים שלו גבוהים ויש לו תא מטען מספיק גדול אולי הייתי נשאר בתחום הזה.

רק שתבינו כרגע במאזדה 3 שלי שלא נחשבת נמוכה מבין רכבי הסדאן קשה לי להיכנס ולצאת ואני מתאמץ במיחוד ביציאה מהרכב.

פורסם

אתה תצחק עכשיו ממה שאכתוב:

הרכב שמתאים למה שביקשת - רנו קנגו בנזין 1600 אוטומטי:

מוגבה, בגאז' גדול, 5 מקומות מרווחים, לא דיזל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא צוחק אבל לא צריך להגזים.

תיכף תציע לי טנדר דבל קבינה.

יש לי כבר כיוון רק צריך לבדוק לעומק מה מתאים.

פורסם

עכשיו בדקתי בנתונים של הפורד S-MAX שתא המטען ללא שורת המושבים השלישית הוא 1000 ליטר,וואו.

אבל 180000 טבין ותקילין רבק.

אבל לפי האתר של סיטרואן לפיקאסו יש 672 ליטר בלי השורה השלישית וזה נראה לי על פניו מספק אבל לשם כך אצטרך להכניס את הכיסא גלגלים ולראות.

בשבוע הבא כנראה אני מקבל אותה להדגמה.

פורסם

MAZDA 5?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

קיימת אפשרות נוספת:

רנו מגאן, רכב ההכי גדול בקטגוריית המשפחתיות עם תא מטען של יותר מ500 ל.

לדעתי שווה בדיקהת מה גם שתשאר עם הרבה עודף.

פורסם

לא מדוייק - לאוקטביה תא מטען גדול יותר (560 ליטר).

ועוד לא דיברנו על גרסת הסטיישן שלה...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לא מדוייק - לאוקטביה תא מטען גדול יותר (560 ליטר).

ועוד לא דיברנו על גרסת הסטיישן שלה...

לא כתבתי שהתא מטען ההכי גדול, אלא שהרכב ההכי גדול עם תא מטען ענק.

יש קצת הבדל.

וגם יותר זול.

• תוכן חדש...