Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנסיעה עירונית ורגועה, הרעש נסבל ולא ממש נורא אבל בנסיעה בין עירונית ובסל"ד גבוה הידית מרעישה עד כדי השמעת נקישות.

אם מחזיקים את הידית ומושכים אותה כלפי מעלה, הרעש והנקישות נעלמים לחלוטין

איך מפרקים את הגומי המכסה את ידית ההילוכים? פשוט למשוך בכח? אני מפחד למשוך בכח ולקרוע אותו. אבל רוצה לראות מה גורם לרעש. ולא רוצה לגלות בדיעבד שהוא מחובר עם ברגים לחלק התחתון של הרכב

האם מישהו נתקל בבעיה דומה? אם כן, האם ניתן לטפל בזה בלי לזחול מתחת לרכב? {יש לי בעיה לבצע טיפולים הדורשים הגבהה}

האם למישהו יש היינס של הרכב הזה בפורמט דיגיטלי והוא מוכן לשלוח לי אותו? (מנוע EA 71)

בתודה מראש

פורסם

יש לי ספר אחזקה לחובבים, שכולל את כל הדגמים של סובארו (FWD ו 4X4) משנת 1970 בערך עד ליאונה האחרונה.

PDF, 24MB

אני בספק שיש שם הוראות לפירוק ידית גיר.

פורסם

יש מצב שאתה מעלה אותו ושולח לי בפרטי?

בקרוב יהיה לי לעשות טיפולים בסובארו מתחילת שנות ה80 ולא מצאתי שום חומר על דגמים משנים אלו.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

הספר הוא כאן.

בוקי שלח לי אותו בזמנו , ואני העליתי אותו לרפידשר.

תודה רבה בוקי!

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לא מביא לי להוריד. שצריך להכניס את הסיסמא הוא מביא לי להכניס 4 תוים ובסיסמא יש 6 תוים.

עומר.

פורסם

תגיד, מה אתה עושה צחוק ?

כתוב שם בדיוק, איזה תווים צריך להכניס.

אם תמשיך לשאול שאלות כאלו, השירשור הזה יעוף קיבנימט, כמו שכבר קרה בעבר לשירשורים דומים.

פורסם

לא מתכוון לעשות צחוק בכלל!

מה לעשות שיש אנשים שלא יודעים טוב אנגלית? לא הבנתי מה הולך והיתי זקוק לעזרה.

במקום להסביר אתה תוקף?

לכל מי שלא מסתדר. צריך להכניס את התוים שמתחבאות בהם חתולים.

עומר.

פורסם

תודה לכולם על הרצון והנכונות לעזור

יש לי ספר אחזקה לחובבים, שכולל את כל הדגמים של סובארו (FWD ו 4X4) משנת 1970 בערך עד ליאונה האחרונה.

PDF, 24MB

אני בספק שיש שם הוראות לפירוק ידית גיר.

האם זה אכן הספר שהועלה לרפידשר והקישור אליו צוין בשרשור אחר?

אם כן, אתה צודק.. יש שם פרטים על ידיות ההילוכים ברכבי BRAT וישנים יותר. לא מצאתי מידע על ידית הליאונה ו/או הכיסוי שלה

אבל, אולי פספסתי את זה.. אני אעבור על זה שוב מחר בעיון קפדני יותר

פורסם

עברתי שוב על הספר, לצערי הוא מתייחס במודלים מעל 1984 לסובארו BRAT בלבד. לפחות בנוגע לידית ההילוכים.

עוד מישהו מכיר את הבעיה ו/או יש לו ספר היינס?

פורסם

אתה רוצה לפרק את הידית של ההילוכים? זו ממש לא בעיה,

אתה פשוט מסובב את הראש של הידית ,(מסובב נגד כיוון השעון) הוא מוברג על המוט של ההילוכים , אחרי שאתה מוציא אותו (זה הרבה לסובב) אתה שולף את הכיסוי התחתון זה הכל.

אבל עכשיו שאני חושב על זה אין טעם לפרק את הידית , מהסיבה שלא תראה כלום מלבד מוט ברזל , שבבסיסו יש ציפוי כמו גומי, אתה לא תראה גלגלי שיניים או משהו כזה,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
... אתה שולף את הכיסוי התחתון זה הכל.

תודה,

צריך רק להשתמש בכח בכדי לשלוף את הכיסוי? הוא לא תפוס באמצעי פיסי כל שהוא לרכב (ברגים, קליפסים וכיוב)?

אני לא מחפש גלגלי שיניים, אני מחפש לראות אם וכיצד ניתן לפתור את בעית הרעש שציינתי מתוך הרכב ולא בזחילה מתחתיו.

אולי בסיס הגומי ברכב אצלי או חלק אחר שם כבר בלוי ודורש החלפה? כשאראה אני מאמין שאהיה יותר חכם

האם גם רואים את חיבור הידית לרכב כשמפרקים?

• תוכן חדש...