Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש את הבית שמורכב עליו הפילטר שמן הוא מחובר עם 3 ברגים לבלוק מנוע 2 שרואים ועוד 1 מתחת למיכסה טיימינג

ליונדאי סונטה שנת 99 מנוע 2000

פורסם

יש למישהו או שאוליי מישהו יודע איפה אני יכול למצוא דבר כזה בבקשה זה קצת דחוף יש לי משם נזילה ואני כל 2-3 ימים צריך להוסיף קילו שמן מנוע

פורסם

קודם כול הייתי מתקשר למחסן המוסך המורשה ומברר: אולי המחיר לא נורא כול כך? דבר שני, הייתי מנסה לברר איזה מנוע מסתתר שם ביונדאי. יש סיכוי שהוא לא מפיתוח עצמי אלא תואם למנוע של יצרן אחר, לדוגמא מיצובישי, ואז תוכל גם לחפש תחת המותג מיצובישי. אופציה נוספת היא לגשת לפירוקיה.

אל תשכח לדאוג גם לאטם היושב מתחת: או אטם נייר או גומיה.

פורסם

בדקתי במחסן הראשי ואומרים שאין בכלל בארץ צריך להזמין מחו"ל ובדקתי כבר בכל מגרשי הפירוק בארץ ואני לא יודע אם של יצרן אחר מתאים

פורסם

אולי הנזילה לא מהבית אל מאטם המסנן או אטם הבית אל גוף המנוע.

בית המסנן ידלוף אם הוא סדוק.

כדאי לך לנסות במוסכים מתמחי יונדאי, פרטיים ומורשי היבואן ואולי יש להם בית מסנן חדש או משומש במלאי או מנוע פגום כזה שממנו יפרקו את בית המסנן וימכרו לךף אותו (כמשומש).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

כן יש סדק בבית עצמו לא מהאטם, בדקתי כבר כמאט בכל מוסכי יונדאי הם אומרים שאין להם מנוע כזה שפירקו וחלק כזה חדש אין בארץ צריך רק להזמין מחו"ל, התקשרתי גם לכמה מגרשים גדולים הם אומרים שאין להם רכב כזה לפירוק בכלל

אוליי מישהו יודע על איזה מגרש שמפרק יונדאי או אוליי יש למישהו מנוע כזה גמור והוא יוכל לפרק?

• תוכן חדש...