Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מושבים לרכב בארץ או יבוא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי במושבים הללו באיביי http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Parts-Accessories___BEIGE-LEATHER-UNIVERSAL-RACING-SEAT-SEATS-W-SILNDER-2P_W0QQitemZ250258199498QQddnZPartsQ20Q26Q20AccessoriesQQddiZ2811QQcmdZViewItem?hash=item250258199498&

מה דעתכם?

האם ניתן להשיג בארץ?

האם שווה לעשות ייבוא? (כמה בערך העלויות של יבוא כזה)

האם חוקי בכלל?:roll:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

יעשו לך בעיות במכס. עדיף לקנות בארץ.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

האם בכלל יש בארץ?

ואני לא מתכוון למושבי נוסעים של פלדמן שמתקינים במיניבוסים להסעות :lol:

חבר מועדון 13925

פורסם

למה אתה חושב שיהיו בעיות במכס? עד כמה שאני יודע, יש בעיות רישוי למושבים ללא ציר למשענת.

שים לב שהמוכר לא שולח לארץ. יש חברות שיתנו לך כתובת למשלוח בארה"ב, וישלחו עבורך לארץ.

אם המושבים באיכות טובה, המחיר אטרקטיבי למדי. משלוח לא יהיה זול, אבל גם לאחר משלוח ומס, המחיר יהיה נמוך.

קשה לדעת מהתמונה הבודדת שמופיעה מה הם שווים, אני מהמר שהמושבים ברמה נמוכה...

תבקש תמונות נוספות.

יש גם חבר'ה שמוכרים מושבים ספורטיביים משומשים. תבדוק באתרים של מועדוני מכוניות ספורט בארץ.

פורסם
בארץ לוקחים על איכותים באזור ה 2000-3000 לדעתי

שווה ליבא

הכסא הכי זול שיש בארץ אחרי הנחה דרך חברים הוצע לי בערך ב 3000 ש"ח.

יש יותר זולים אבל מדובר בבאקטים ואני לא רוצה כאלו.

וזה עוד לפני מתאמים והתקנה.

אני מניח שהזולים ביותר בארץ לא יותר טובים מאלו באיביי (יש באיביי גם ב 75 דולר לזוג ויש גם ב 1000 דולר ליחיד).

בחשבון גס מדובר ב 150 דולר למושב אחד אחרי משלוח לארה"ב, משם לארץ (דרך משפחה/חברים) עוד 50 דולר לכיסא הגענו ל 200 דולר עוד 50 % מס, 300 דולר שזה משאיר לי עודף מ 1000 ש"ח לכיסא.

עדיין שליש מהמחיר בארץ לכיסא הזול ביותר שגם לא יהיה בצבע ובמראה שבקישור שנתתי אלא בבד בגווני אפור שזה לא מה שאני מחפש!

חבר מועדון 13925

פורסם
הכסא הכי זול שיש בארץ אחרי הנחה דרך חברים הוצע לי בערך ב 3000 ש"ח.

יש יותר זולים אבל מדובר בבאקטים ואני לא רוצה כאלו.

וזה עוד לפני מתאמים והתקנה.

אני מניח שהזולים ביותר בארץ לא יותר טובים מאלו באיביי (יש באיביי גם ב 75 דולר לזוג ויש גם ב 1000 דולר ליחיד).

בחשבון גס מדובר ב 150 דולר למושב אחד אחרי משלוח לארה"ב, משם לארץ (דרך משפחה/חברים) עוד 50 דולר לכיסא הגענו ל 200 דולר עוד 50 % מס, 300 דולר שזה משאיר לי עודף מ 1000 ש"ח לכיסא.

עדיין שליש מהמחיר בארץ לכיסא הזול ביותר שגם לא יהיה בצבע ובמראה שבקישור שנתתי אלא בבד בגווני אפור שזה לא מה שאני מחפש!

אתה לא צריך לשכנע אותי

שווה ליבא כמו שאמרתי

באקטים נעים במחירים שאמרתי והם לא ברמה הזו (לפחות נראה )

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

אני יודע שצריך להציג תו תקן לכל כסא שאתה מביא. יכול להיות שברכבי אספנות נותנים הקלות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אני יודע שצריך להציג תו תקן לכל כסא שאתה מביא. יכול להיות שברכבי אספנות נותנים הקלות.

לדעתי זה פוגע באוטנטיות של הרכב באם מתקינים מושבים כאלה ברכב אספנות. אבל שוב זו רק דעתי.

• תוכן חדש...