Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהו סופר רייסר 95 ידנית [נהג חדש-צעיר]

acro
שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום. אני נהג חדש בן 17. אחרי המון חיפושים אחר סוג האוטו שאני מעוניין בו נתקלתי בדייהו. מאוד אהבתי את המראה והמחיר.

חיפשתי דיי הרבה באזור המגורים שלי את הסופר רייסר ולבסוף ממש במקרה מצאתי אחת למכירה.

המנוע הוא 1500,ידנית [מאוד חשוב לי], הקילומטרז' בסביבות ה 150, יד רביעית. מחירון 10K (שזה כל התקציב שלי)

קראתי את כל האשכולות כבר שבהם הוזכרה דייהו (לוא דווקא סופר רייסר) ואני מבין שדעת האנשים לגבי הדייהו ממש לא משהו.

למה אנשים כל כך שונאים אותה, קראתי שיש אנשים שנהנים ממנה דווקא, ואילו אחרים לא רוצים אפילו לחשוב עלייה, האם זו איזו סטיגמה שהדביקו לדייהו?

הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על הרכב, בעיקר אנשים שהתנסו איתו, היו/הם בעלים של רכב דומה.

תודה מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לידידה שלי יש כזה רכב, את האמת היא לא הכי מרוצה מהרכב,

לפי דעתי זה רכב דיי אמין, יותר מזה אני לא יכול להגיד לך כי אין לי ניסיון אם הרכב ואין לי ידע רב בדייהו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראה ידידי, אומנם אתה רוצה גיר ידני, שזה מעשה מבורך בפני עצמו, אבל מנגד אם הרכב הנ"ל מוצא חן בעינך,

אז קלקלת את הנקודת זכות, שזכית בה בגלל הגיר.

לא רוצה יותר מדי לאכזב אותך, אבל זה אחד הרכבים הגרועים ביותר שנחת אי פעם בארץ, ואני לא מגזים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להוריה של זוגתי היה פעם הרכב הזה.

מהצד החיובי ניתן לומר שהמחיר שלו באמת זול, וכי הוא עבר אצלם כ-300K ק"מ ללא תקלות מיוחדות.

מנגד, מדובר ברכב סופר בסיסי, בעל איכות פלסטיקה שלא היתה מביישת רכב צרפתי משנות השמונים המוקדמות, יציב כמו לולב ובעל נוחות תיאורטית בלבד.

טוב שאחותה של זוגתי היא בחורה צדיקה, אשר גאלה את כבישי מדינת ישראל מהשואה הזאת ביום בו היא הפגישה את אותה דייהו עם סלע.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע מה כל כך אהבת באוטו הזה אבל אם כבר שאלת.

אוטו מאוד בסיסי,די אמין (גם די עמיד בהתעללות),נוחות לא קיימת,די חסכונית.

התנהגות גרועה אבל הרכב באופן כללי די זריז.

כרכב זול שישמש אותך להגעה מנקודה A ל-B הוא יעשה את העבודה,אבל קשה לי לחשוב על מישהו שיהנה מחוויה כזאת.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר להציע מאזדה 323?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור בעל רכב דייהו אני יכול להגיד לך שהרכב הנ"ל הוא חסכוני יחסית 1-11 בערך זול לתחזוקה אבל 3 דברים חשובים מאוד לפני שאתה קונה חשוב שתדע:

1.הרכב בעל ביצועים גרועים על הכביש , מתלים קשוחים מדי

2.הכיסאות לא נוחים ומסוגלים לשבור את הגב למי שנוסע יותר מדי (מניסיון בעבודה בתור שליח)

3.השוק שלו חלש מאוד ועם קנית נדיר שתצליח למכור כמו כן המראה החיצוני שלו לדעתי לא משהו וזה משהו שחשוב לדעתי ברכב לצעירים אבל זו דעתי,

בשורה תחתונה לא ממליץ לך לרכוש אבל זו עצתי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חוץ ממה שהאנשים אמרו פה, לאוטו יש גם שוק גרוע ביותר כי הדייהו לא נחלה הצלחה בארץ , ולכן הערך שלה יורד במהירות האור.

וכמו ש shellcase אמר , מאזדה 323 פשוט אוטו מצויין , אם תוכל למתוח את התקציב בעוד כמה אלפים...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד משהו שלא התייחסו כאן אליו - אם המחירון 10K, ובעצם זהו גם כל התקציב שלך, עדיף שתחשוב פעמיים.

אתה חייב שישארו לך כמה אלפים בצד לאחר שקנית את הרכב כדי לעשות "יישור-קו" ולהביא אותו למצב שיסע ולא יפתיע אותך בתקלות, לפחות לא בהתחלה. אלך תשכח גם ביטוחים , טסט שנתי וטיפולים שוטפים שכל אלה עולים גם כן כמה אלפים טובים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע אחי , אם אתה נהג חדש , אל תנעל על משהו , רד מהדייהו , וקח מכוניות אמינות והרבה יותר טובות באותו רמת המחירים.

לך על מאזדה 323F / 323 , סופר לנסר , קולט .

אלו מכוניות שבהחלט אפילו אחד שלא מבין יגיד לך שהם טובות יותר.

Tuning:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה חושב שמאזדה 1.6 תאכל פחות דלק מדייהו 1.5 - אתה טועה.

323F זה בדיוק כמו 323 רגיל, רק עם פח אחר. זה כמו סיוויק 4 דלתות וסיוויק קופה.

הבעייה היא שרוב הF - עברו שחיטה לא כשרה בכלל אצל ילדים שחושבים שאם זה נראה כמו רכב ספורטיבי(אעלק) אז זה גם נוסע ככה (זה לא, זה סתם משפחתית). בגלל זה אני ממליץ על הרגילה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע אחי , אם אתה נהג חדש , אל תנעל על משהו , רד מהדייהו , וקח מכוניות אמינות והרבה יותר טובות באותו רמת המחירים.

לך על מאזדה 323F / 323 , סופר לנסר , קולט .

אלו מכוניות שבהחלט אפילו אחד שלא מבין יגיד לך שהם טובות יותר.

לא ברור לי איזו אמינות אתה יכול לצפות מרכב בן 700 עם 2 מיליון ק"מ שעולה 10k

כל יום שעובר ולא נתקעת תגיד תודה.

וזה בהחלט כולל את הרכבים שציינת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לעונים.

10K זה התקציב לרכב. לא כולל ביטוחים, ועוד 3K "לישור קו"

היום אני הולך לראות את הרכב ולנסוע בו נסיעת מבחן. אם הוא באמת כמו שאתם אומרים, אני באמת ארד מהעניין של דיהו.

לגבי המאזדה 323. השנתון של ה 10K מאוד ישן, אני חותר לקראת רכבים שנת 95 ומעלה.

אלא אם כן יש יש לכם בדיוק את סוג האוטו שיתאים לי?

אני זקוק למשהו לנסיעות קצרות בתוך העיר, המראה החיצוני פחות חשוב. אבל שלא תהיה "מחוצה" כמו הפיאט הישנה, שנראת כמו קובייה עם גלגלים.

בנוסף זה צריך להיות משהו שיחזיק מעמד טוב, אין לי תקציב סתמי להוציא על האוטו. לכן אוטו אמין שלא יבקר במוסך.

נוחות נסיעה זה דיי חשוב, אבל פחות כי אני לא אהיה באוטו יותר משעתיים ביום אם בכלל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב מעל שנת 95, ב-10K, שיחזיק טוב, ויראה טוב? הרבה דרישות לא הגיוניות יחסית לתקציב. תתגמש בשנתון ותשיג דברים הרבה יותר טובים מהדייהו המצ'וקמקת.

אופציה אחת שעלתה לי עכשיו זה סיטרואן ZX. הן נמכרות במחירים נמוכים מאוד ויש לך סיכוי חמצוא אחת טובה משנתון 95-96.

בקשר ליפניות (מאזדה ושות'), בד"כ המחירון שלהם גבוה מאוד ועולה על 10K לרכבים מתחילת שנות ה-90, 95 כבר עולה כפול. ובהתאם למה שאמרתי, אם תמצא יפנית שנת 95 ב-10K, דע שהיא שחוטה מתחת למעטפת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...