Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אתמול במגזין ממון פרסמו כתבה ונסיעת מבחן על הניסאן סקייליין GTR החדשה.

בכל מקרה, אני אגיע לשורה התחתונה - ייתכן וקרסו יתחילו יבוא סדיר של הרכב.

המחיר? החל מ800 אלף ש"!

אם הרכב יגיע ארצה, זה יהיה הרכב הכי מהיר ביבוא סדיר בישראל (כ3.5 שניות ל100)

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במידה ויהיה ייבוא של הרכב במחיר הזה אני מאמין שיזמינו יחסית הרבה

למרות שיש הרבה ב.מ.וו סידרה 6 במחיר נמוך בהרבה

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
במידה ויהיה ייבוא של הרכב במחיר הזה אני מאמין שיזמינו יחסית הרבה

למרות שיש הרבה ב.מ.וו סידרה 6 במחיר נמוך בהרבה

אני לא רואה שום קשר בין הסקייליין לב.מ.וו סדרה 6.

ההשוואה הזו אפילו מצחיקה אותי.

מכונית ספורט טהורה (כמה שאפשר בעידן החשמל של היום) מול מכונית יוקרה נטו שכמו כל מכונית יוקרה בסדר גודל זה היא בעלת מנוע חזק מאוד והתנהגות ששואפת לספורטיווית.

אולי אם כבר הM6 תוכל להיות סוג מתחרה, אבל לא בארצנו.

חוץ מזה, זה נשמע מונפץ חבל על הזמן והיא כמו כמה מכוניות ספורט טהורות שלא מיובאות לארץ לא כל כך תסתדר בלשון המעטה עם תשתית הכבישים המדהימה של הארץ.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

היא לא תימכר הרבה.

ככול שמכונית תתקרב יותר לספורט ופחות ליוקרה אנשים יעדיפו ללכת על משהו בטוח, איטי אבל בטוח.

מה שכולם קונים בסופו של דבר מרצדס, BMW, אודי, לקסוס ואפילו פורשה מתחילות להיות כמה כאלו.

הפנים של הGT-R יפה אבל די עלוב.

S2000

פורסם
היא לא תימכר הרבה.

ככול שמכונית תתקרב יותר לספורט ופחות ליוקרה אנשים יעדיפו ללכת על משהו בטוח, איטי אבל בטוח.

מה שכולם קונים בסופו של דבר מרצדס, BMW, אודי, לקסוס ואפילו פורשה מתחילות להיות כמה כאלו.

הפנים של הGT-R יפה אבל די עלוב.

גם חיצונית היא לא בדיוק משדרת יוקרה- כך לא נראית מכונית ב-850K ש"ח.

כדי לקנות רכב כזה, קרסו זקוקים ללקוח המשלב כיס עמוק מאוד ושריטה מוטורית מספיק עמוקה.

סתם מליונירים שאוהבים לנהוג מהר לא יתרשמו מהעיצוב החיצוני המקושט מאוד ולא ממש יוקרתי של ה-GTR.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ידוע לי לפחות על שני אנשים שמוכנים לשים עליה כסף בזה הרגע. אני משוכנע שיימצאו עוד. אם היא תגיע, למרות השם הבנאלי (ניסאן), זו תהיה המכונית האקזוטית והמעניינת ביותר על כבישי ישראל (עם כל הכבוד לפורשה ולמיני M-ים ו-AMG-ים)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
גם חיצונית היא לא בדיוק משדרת יוקרה- כך לא נראית מכונית ב-850K ש"ח.

כדי לקנות רכב כזה, קרסו זקוקים ללקוח המשלב כיס עמוק מאוד ושריטה מוטורית מספיק עמוקה.

+1

וגם קארסו - על מנטליות השירות הידועה שלהם - הם לא אלה שמתאימים למכור מכונית כזו.

חבל, במחיר הנכון עם השירות הנכון זו הייתה יכולה להיות פצצה.

פורסם

איך הגיעו ל800 אלף שקל - רק אלוהים יודע. מה שכן, שווה כל שקל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

קשה לי שלא להיות פסימי ולתייג את הסיפור במגירת "ספינים של יבואני רכב על גבי חובבי הרכב בישראל".

גם אם קרסו שלא מצליחה להמריא עם מותג כמו ניסאן תייבא אותה, המחיר הנקוב נשמע לי נמוך למדי. אולי מדובר בניסיון לפצות את האגו אחרי פיקושוש כמו אי ייבוא ה- 350Z לאור זליגתה בייבוא אישי?

תחשבו רגע על מערך השירות הדרוש ורמתו הטכנולוגית כדי לגבות כזו מכונית. גם אז, כל הטרחה הזו עבור כמה יחידות בודדות? באמת נראה לכם שסופרי האפונים בהנהלת החשבונות תעבור בשתיקה על העניין?

הקיצר, כשתגיע נראה, ננהג, נדבר

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
ידוע לי לפחות על שני אנשים שמוכנים לשים עליה כסף בזה הרגע. אני משוכנע שיימצאו עוד. אם היא תגיע, למרות השם הבנאלי (ניסאן), זו תהיה המכונית האקזוטית והמעניינת ביותר על כבישי ישראל (עם כל הכבוד לפורשה ולמיני M-ים ו-AMG-ים)

רוני, שים דברים בפרופורציה.

נכון שהניסן מדהימה וכו' על זה אין מה לומר, אבל תג מחיר כזה הוא מופרך לחלוטין . בניסן אנחנו עוסקים כן?

גם בחו"ל המחירים שלה לא יתעופפו לרמת הגרמניות, זו תהיה בדיחה הרי היא מכונית ספורט להמונים סטייל האימפרזה,הלנסר ו הסקייליין הקודמת.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

הסקייליין הקודמת רחוקה שנות אור מאימפרזה, איבו או כל מכונית ספורט להמונם. היא מעולם לא הייתה כזאת. אם ניקח בחשבון שהמתחרה שלה מבחינת ביצועים/יכולת היא ה-911 טורבו, אז המחיר שלה (800K) הוא כ-55% ממחירה של הגרמניה (כמיליון וחצי). בכל הכבוד, אני לא רואה פה בעיה, ההיפך הוא הנכון - התמחור לא רע בכלל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הניסאן ברמת הגימור פירמיום נמכרת ב 72,000$.

הגירסא ה"רגילה" תעלה לכם כ70,000$.

ההבדל ביניהם הוא תוספת של של 4 כריות אוויר 2 בצדדים ועוד 2 על הכיסאות עצמם.

שער הדולר של היום הוא כמעט 3.40.

מה שאומר שבשקלים הרכב בגרסת הפרימיום יעלה לכם כ245,000 ש"ח כפול 150% מיסים הוא יוצא כ600000 ש"ח.

או כ650000 ש"ח על הכביש אחרי טסט וביטוח.

יבוא אישי שוב משתלם

• תוכן חדש...