Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רוני, שים דברים בפרופורציה.

נכון שהניסן מדהימה וכו' על זה אין מה לומר, אבל תג מחיר כזה הוא מופרך לחלוטין . בניסן אנחנו עוסקים כן?

גם בחו"ל המחירים שלה לא יתעופפו לרמת הגרמניות, זו תהיה בדיחה הרי היא מכונית ספורט להמונים סטייל האימפרזה,הלנסר ו הסקייליין הקודמת.

טוב, כבר הסבירו לך למה אתה טועה.

בודדים כן.

מעבר לזה, לא ממש.

יקר יחסית למה שאתה מקבל. אמנם הביצועים הם ברמה הראשונה, והGTR מסוגלת להשפיל לא מעט מכוניות שיקרות ממנה פי 2. אבל אנחנו עדיין מדברים על ניסאן, שמה לעשות לא מפנקת כמו פורשה ושות'. אז נכון, הביצועים מעולים, אבל במחיר הזה (בארץ, לא בחו"ל) אתה מצפה ליותר מרק ביצועים.

יאיר.

מי ישמע, 911 כל כך מפנקת... האמת היא שאין לך מושג כמה מפנקת או לא מפנקת ה-GTR הזאת, מה רמת האיבזור שלה וכמה היא איכותית מבפנים. המחיר הזה לא זול, אבל התמחור של המכונית כל כך טוב בחו"ל שאפילו עם מס היבואנים בארץ היא עדיין עדיפה על פני כל מה שניתן לקנות באותו הכסף.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא נראה לי שמי שקונה GT3 קונה אותה בגלל הנוחות והאבזור שלה

זאת מכונת נהיגה קיצונית,אם אתה רוצה פוזה תקנה 911 רגילה אם אתה יכול להרשות לעצמך,זאת לפחות ההבנה שלי.

גם GTR מגיעה מאובזרת עד השיניים,חוץ מזה בכזה אוטו את מי זה מעניין האבזור?

מדובר במכונת נהיגה טהורה,היא לא זולה,אבל אתה מקבל על מה שאתה משלם ומה לעשות ניסאן יודעים לעשות את הצעצועים האלה והוכיחו לאורך שנים שהם טובים בזה

פורסם

כמה שטויות...

אז מה עם זאת ניסאן?!

אנחנו מדברים כאן על מכונית על לכל דבר, ואם היא תגיע לארץ בסופו של דבר, אני חותך את אשכיי.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

ניסאן, לא ניסאן, לדגם הספציפי הזה יש קבלות!

ונכון שאולי פורשה/אודי/מרצדס מציעות בסה"כ מכלול של יותר אבזור ופינוקים, אבל בחצי מחיר ממתחרותיה הגרמניות היא עדיין עסקה שווה. וכמו שאמרו כבר פה אם יתאפשר להביא אותה בייבוא אישי אני מאמין שנראה כמה כאלה בארצנו הקטנטונת.

וזה גם הסיכוי היחיד, כי אני לא ממש מאמין שכשקרסו אומרים משהו, הם ממש מתכוונים אליו.

(מקווה שאני אתבדה, וקרסו אכן יביאו אותה אלינו במהרה ונאמר אמן!)

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

לכל אלה שמגדירים את פורשה כרכב מפנק,

ישבתם פעם באיזשהו דגם של פורשה מתישהו ?

הדבר היחיד ש"מפנק" בפורשה זה ריפודי העור ואולי הסאב המעוצב של BOSE שמבצבץ בין שני המושבים.

ישבתי בלא מעט דגמים של פורשה, החל מ-BOXTER\CAYMEN\911 GT3\911 TURBO , אני לא יכול להגיד על אף אחד מהם שהיתה לי הרגשה של "מליון דולר" או איזה פינוק מופלג.

נהפוך הוא, תא הנוסעים וגם תנוחת הישיבה ב-SLK 98 היו הרבה יותר טובים מאלה של בוקסטר.

מי שמחפש רכב מפנק לא יילך על פרארי\פורשה\למבורגיני, כי אמנם יהיה בהם ריפודי עור וכדומה, אבל הם לא יהיו מפנקים כי הם לא נוחים כמו שרכב מפנק אמור להיות.

מי שיחפש גם ביצועי על וגם פינוק אמיתי יילך על רכב דוגמת אסטון מרטין ונטאג' (הרכב עם מושב הנהג הכי טוב שישבתי בו אי פעם ובכלל תא נוסעים מרהיב).

ולגבי מי שאומר שה-GT-R לא מפנקת,צריך לראות את תא הנוסעים של הרכב הזה מקרוב כדי להבין.

ועוד נקודה חשובה לאותו אחד שהשווה אותה לאיבו\אימפרזה, אם היית רואה את מימדי הרכב היית מבין שהם לא באותה קטגוריה בכלל (היפניות האחרות נראות כמו צעצועים לילדים ליד ה-GT-R).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

במגזין "אוטו" האחרון היתה כתבה מקיפה עליה- מומלץ לכל מי שהרכב הנ"ל מעניין אותו...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לכל אלה שמגדירים את פורשה כרכב מפנק,

ישבתם פעם באיזשהו דגם של פורשה מתישהו

דווקא ישבתי, ועם האופציות הנכונות, בקונפיגורציה הנכונה, התא נוסעים מרגיש מאוד מאוד איכותי. יותר מרשים מזה של S3, למשל - שהוא כשלעצמו מעולה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

זה שתא נוסעים מרגיש איכותי לא אומר בהכרח שהרכב מפנק.

אני יכול לומר לך שלאחר כל קונפיגורציה אפשרית בבוקסטר, כל תנוחת ישיבה אפשרית ב-SLK הרגישה יותר טובה, ובצורה משמעותית.

ואם בתא איכותי עסקינן,שוב אומר שזה של הונטאג' ה-ר-ב-ה יותר איכותי,בין אם זה המושבים הפשוט מצויינים שאוחזים את הגוף כמו כפפה עם תנוחת ישיבה מעולה,ובין אם זה לוח השעונים המדהים שלה (לוח השעונים הכי יפה שראיתי אי פעם) ובכלל ההרגשה בפנים הרכב.

אבל בחייאת,הנקודה היא שמי שקונה רכב כזה לרוב לא קונה אותו בגלל הפינוקים שלו.

שם בתוך פרארי F360 F1, אתה מרגיש שאתה בתוך תא נוסעים הכי מינימליסטי שיש,אין שם שום דבר שיותר מדי איכותי או יותר מדי נוח,אבל בשנייה שאתה מסובב את המפתח,הדבר היחיד שאתה יכול לחשוב זה FUCK IT,IT'S AMAZING !

אגב, בתא הנוסעים של הקאיימן ההרגשה יותר טובה מזו שבבוקסטר, אבל עדיין,לא ברמה שהייתי קורא לרכב הזה מפנק.

אם הייתי רוצה רכב מפנק חזק, הייתי קונה SL55 AMG,היה נותן את המענה יותר טוב,או SLK55 AMG, גם תעשה את העבודה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן, הבעיה עם האסטון (אני יודע על הDB9 והוונקואיש,) היא שהרכב מבקר כל הזמן במוסך.

לדוד שלי הייתה DB9 וולנטה (קבריו) בלוס אנג'לס, בחצי שנה של אחזקה הרכב היה נטו, משהו כמו חודש וחצי במוסכים.

אחרי חצי שנה פשוט נמאס לו והוא עבר לרכב אנגלי אחר, אבל הפעם עם בעלים גרמנים שמראה אמינות ה-ר-ב-ה יותר טובה, ולא נופל לא בנוחות ולא באיכות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כל האנשים שבאמת יש להם את הסכומי כסף לקנות כאילו מכוניות לא קונים מכוניות כאילו ובמיוחד לא ניסאן.

אנשים שיש להם כסף בדרך כלל מבוגרים ומעדיפים מכוניות פאר סלון כמו מרצדס וBMW.

לא מאמין שימכרו יותר מ5 מכונית ב3 שנים

פורסם

חשוב להבהיר שמדובר באחד מיצרני הרכב הגדולים בעולם (גם מהותיקים שבהם).

דבר אחד בטוח - אמינות תהיה

יהיה מי שיקנה ומי ייתן ונגיע לכך.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...