Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגבר לאנזר Vibe 431

קומפוננט של מורל דוטק..(מקדימה)

וסאב של סרווין ווגה Hed 12

צריך את דעתכם..

חוץ מזה שהמתקין בחנות אמר לי שלא צריך לשים קומפוננט מקדימה ושזה לא יתן לי כלום..ושעדיף לשים 6X9 מאחורה....הוא בלבל אותי לגמרי אז תעזרו לי עם זה..

דעתכם מאוודדדד תעזור לייייי

תודה.. (:

פורסם

לפי מה שהמתקין אמר לך, לא כדאי לך להתקין אצלו :roll:

המגבר והקומפוננט זה גם הרכיבים שאני מתכנן להתקין (על סאב אני עדיין לא סגור).

אמורים לתת תמורה טובה ביחס למחיר.

אם אתה יכול, שלח לי את המחירים של המגבר והקומפוננט בהודעה פרטית...

Scooby WRX

פורסם
מגבר לאנזר Vibe 431

קומפוננט של מורל דוטק..(מקדימה)

וסאב של סרווין ווגה Hed 12

צריך את דעתכם..

חוץ מזה שהמתקין בחנות אמר לי שלא צריך לשים קומפוננט מקדימה ושזה לא יתן לי כלום..ושעדיף לשים 6X9 מאחורה....הוא בלבל אותי לגמרי אז תעזרו לי עם זה..

דעתכם מאוודדדד תעזור לייייי

תודה.. (:

תגיד למתקין שאתה תסתדר יופי עם קומפוננט מקדימה.. וישלך לישון על האף... לא יתן כלום אולי לו, אבל לא למי שרוצה לשמוע כמו שצריך.

בהההה איזה חפר, לא שווה ללכת אליו, כמה הוא מוכר לך את כל זה ?

פורסם

הנתון של 125 Watt RMS לערוץ הוא בטוח מוגזם (זה לפחות מה שאנשים אומרים פה על המגברים של לאנזר)....

אז לא נראה לי שהמגבר ינצל את המקסימום מהדוטק גם ככה...

Scooby WRX

פורסם

אל תיתן לו לסבן אותך

אל תשים את ה 6X9 תלך לפי מה שאתה חושב עם הקומפ' מקדימה

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

כמה הוא רוצה על הרכיבים? יכול להיות שהוא דופק אותך גם במחיר...

ורוב המתקינים העממיים (החאפרים :lol: ) "ממליצים" על לפוצץ את האוטו ברמקולים.

מגבר קאדנס מחובר לארבעה טוויטרים מקדימה, שני 6x9 מאחורה וסאב פצצצצצצה של Inox Pro!!! לא רגיל! סידרת הפרו שלהם! משהו פצצה שלא שמעת בחיים שלך משהו כזה!

קיצר... לא מומלץ ללכת לכאלה. אפילו אם זול אצלם... זה כנראה בגלל סיבה (ציוד משומש, מחודש או ישן).

פורסם

לא לא אחי אין מצב שהוא חאפר....אבא שלי מכיר את בעל המקום כבר מעל 30 שנה ועושה אצלו מערכות לרכב ודיבוריות לאוטו וכל הדברים האלה..

דיברתי שם עם אחד העובדים שמתעסק עם כל הקטע הזה של המערכות וניראה לי שהוא קצת לא רציני...

על כל הציוד בערך הוא סגר עם אבא שלי 4000 כולל התקנה..

הבן אדם עצמו בעל החנות בכלל לא חאפר..

פורסם
לא לא אחי אין מצב שהוא חאפר....אבא שלי מכיר את בעל המקום כבר מעל 30 שנה ועושה אצלו מערכות לרכב ודיבוריות לאוטו וכל הדברים האלה..

דיברתי שם עם אחד העובדים שמתעסק עם כל הקטע הזה של המערכות וניראה לי שהוא קצת לא רציני...

על כל הציוד בערך הוא סגר עם אבא שלי 4000 כולל התקנה..

הבן אדם עצמו בעל החנות בכלל לא חאפר..

נשמע לי קצת יקר... :?

• תוכן חדש...