Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקודמת לא הייתה הרבה יותר זול, ועובדה שיש כמות נכבדת שלהן (או שפשוט כולן, אבל כולן, בבעלות חברי פורום).

מדבור על 15-20 אלף ש"ח יותר מאשר האיביזה CUPRA או הפולו GTI - רק שהפעם האוטו גם (אמור להיות) "מתנהג" ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מדובר על 25K יותר מהגירסה הכי מאובזרת של הקופרה...

הרנו נראות מצויין, רק עיצוב הפנים לדעתי גורע מהחבילה הכוללת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
170000 שקל בשביל HOT HATCH זה לכל הדעות לא מעט כסף

לא מאמין שנראה הרבה מהן על הכביש רק מקווה שנראה כמה שיותר

לא הרבה כסף ביחס למה? האיביזה קופרה כלל לא מתחרה בה. אני לא יכול לראות מישהו שמכיר את שני הרכבים האלו ומשווה בין השתיים - האיביזה עם יותר פוזה, יותר פוטנציאל שיפורים, לא מתנהגת ורחוקה מלהיות מכונית ספורט. הקליאו להפך - אפס פוטנציאל שיפורים, דגש על התנהגות. זה כמו להשוות מיאטה ל206CC.

חוץ מהאיביזה, מה כבר יש? פולו GTI זו בעיקר רמת גימור, כמו הגולף GTI דור 4 (אירונית, עם אותו המנוע); הפיז'ו 207RC, כשתגיע, תעלה לא פחות, ונופלת ממנה משמעותית כמכונית; דווקא המתחרה הכי רלוונטית שלה היא... מיאטה. מחיר לא רחוק, ופונה לקהל דומה למדי.

מה גם, אל תשכח שהקליאו הרגילה לא בדיוק זולה - מבחינת המחיר, והגודל, והאבזור, והכל בעצם, היא די קרובה לקומפקטית. אותו דבר נכון לספורט.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

איך הפוטנציאל שיפורים של המגאן טורבו?כמה המנוע תומך לפני שנשבר משהו?

משהו עקב אחרי זה בפורום בח'ול אולי?

פורסם

קצת יקר, אבל לא נוראי.

אני מקווה שיצליח להם. ולשוק היד שנייה הדליל שלנו.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
ואם להשוות, אז איך המגאן ספורט מתמודדת מול האוקטביה RS?

האוקטביה נחשבת למוצלחת מאוד. המגאן? קשה לדעת, כי עיתונות הרכב בעולם פשוט התעלמה ממנה מאז שיצאה הR26. לפני זה, היא קיבלה ביקורות פושרות מאוד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אפשר לראות גם וואלה את הכתה על שני הרכבים הללו הנא הקישור http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1290427.

אגב שני המכוניות האלה התחילו כבר להימכר.

איזה יפה המגאן האדומה שעושה חריקת צמיגים וכמובן גם עם מספר צהבהב.

440666-5.jpg

יניב :twisted:

זו מן הסתם שאלה של טעם אישי בלבד (ועל כך אין להתווכח), אך לטעתי, אחרי Multipela, המגאן (החדשות) היא אחת המכוניות היותר מכוערות שראיתי בעשור האחרון (למעט הפנסים הקדמיים).

פורסם
הקליאו תעלה 169,900 ש"ח.

המגאן תעלה 20 אלף שקל יותר..

189,900 ש"ח.

מחירים טובים, של המגאן אפילו יותר אטרקטיבי מהקליאו. (אני בודק כפול כמה מהמחיר באנגליה, זה יוצא בערך פי 10 , STI חדשה למשל, כדי שתשבו, פי 13.5)

רק מה, בתור מי שהיתה לו את הקליאו האחרונה שהגיע לפה (אוגוסט 2003), ושנים ניסה לקנות אחת חדשה (אם היה את ה 182 טרופי בארץ היא מזמן היתה אצלי בחניה) יצא לי כל האוויר לחכות לרכבים האלה וקרסו פספסו אותי הפעם.

בכל מקרה,מפרגן.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
מחירים טובים, של המגאן אפילו יותר אטרקטיבי מהקליאו. (אני בודק כפול כמה מהמחיר באנגליה, זה יוצא בערך פי 10 , STI חדשה למשל, כדי שתשבו, פי 13.5)

אולי פי 10 כשפאונד שווה שקל...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אולי פי 10 כשפאונד שווה שקל...

אני לא בודק מה שער הפאונד באותו רגע, אני מתייחס למחיר שם ולמחיר פה כמספרים טהורים, בלי יחידות.

STI עולה 25,000 שם, 340,000 פה למשל.

מיני עוברת את ה 14 !

רוב היפניות עומדות על 10.

C2 בתקופה מסוימת היתה אפילו טיפה מתחת ל 9 !

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

תהנוג 8).

במיוחד המגאן.

רק חבל שהיא שוקלת כמעט 1.4 טון..........

יש לה LSD?

לגבי מחיר - ברור שבמונחים אבסולוטיים שמדובר כאן בלא מעט כסף - אבל זהו התמחור של רנו וליבואן כאן מגיע רק תשבוחות שסידר מחיר די טוב יחסית לחול.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...