Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבר קרוב שמתחתן בקרוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה אתה חושב שמישהו הולך לעשות חתונה ברמה כזו או אחרת כדי לעשות פוזות על המוזמנים ?

כל אחד עושה חתונה לפי התקציב שלו ולאו דווקא לפי "מקדם הפוזה",ואם מישהו בעל יכולות אז אני לא רואה שום סיבה שהוא לא יעשה חתונה על פי רצונו.

כנראה שלא היית בהרבה חתונות בארץ בשנים האחרונות :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
כנראה שלא היית בהרבה חתונות בארץ בשנים האחרונות :)

הייתי בלא מעט חתונות,אבל מה בין זה לבין העניין הזה של פוזה?

אם בחורה פינטזה כל החיים שלה שיהיה לה זיקוקין בחופה,זה פוזה ? זה מה שהיא רוצה.

כל אחד עושה מה שטוב לו.

במחיר של חתונה ברמה גבוהה אתה קונה אחלה רכב חדש שבעולם ועושה פוזה במשך כמה שנים, לא במשך 4 שעות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אז אני היחיד שמאמין בחתונה בווגאס במאה דולר? )

אולי אתה לא היחיד אבל כנראה שאתה עדיין לא מבין שאת זה לא אתה תקבע אלא כנראה בת זוגתך.

פורסם
ספר על זה לחבר שלי שהתחתן לא מזמן , והגיע למצב שאנשים מהצד של הכלה הביאו לו 200 ש"ח לזוג, או 100 ש"ח ליחיד.

נו אז?

תלוי במצב הכלכלי של המשפחה שלה. אם היא בחורה נפלאה אבל המצב הכלכלי לא-משהו - בסך-הכל הוא הרוויח. לא הכל כסף.

המצב היחיד בו זה ירגיז אותי זה אם כולם 'יושבים טוב' וסתם קמצנים - כי זו כבר תכונה רעה.

פורסם
ספר על זה לחבר שלי שהתחתן לא מזמן , והגיע למצב שאנשים מהצד של הכלה הביאו לו 200 ש"ח לזוג, או 100 ש"ח ליחיד.

100 ש"ח מאדם שאין לו זו מתנה הרבה יותר גדולה מ 10,000 ש"ח מגאידמק כי אותו אחד שנתן 100 ש"ח התאמץ הרבה יותר בעבורם והם הרבה יותר משמעותיים בשבילו.

מבחינתי בחתונה שלי שמחתי עם כל אחד שבא לשמוח איתי ואפילו לא בדקתי מי הביא כמה אלא רק שמות כדי להתקשר להודות. עשיתי ערימה מכל הצ'קים והפקדתי אותם בלי פירוט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• אחראי פורום
פורסם
שיגיד תודה שלא קיבל חבילת טושים :)

ספר את זה לגיסתי.

קיבלה חבילת עוגיות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
הייתי בלא מעט חתונות,אבל מה בין זה לבין העניין הזה של פוזה?

אם בחורה פינטזה כל החיים שלה שיהיה לה זיקוקין בחופה,זה פוזה ? זה מה שהיא רוצה.

כל אחד עושה מה שטוב לו.

במחיר של חתונה ברמה גבוהה אתה קונה אחלה רכב חדש שבעולם ועושה פוזה במשך כמה שנים, לא במשך 4 שעות.

זיקוקין זה ממש לא פוזה.

כשאני אומר פוזה אני לא מדבר על כל מיני דברים שהכלה רוצה בחתונה שלה או שהחתן מתעקש שיהיה.

הפוזה, היא הרבה פעמים של ההורים, ולא של הילדים.

כי האבא של החתן צריך להראות שהוא מבין יותר - אז הוא משקיע יותר כסף.

והאבא של הכלה לא יכול שיראה שרק האבא של החתן משקיע - אז הוא מוסיף עוד כסף.

והאמהות מסכימות ביניהן שלא הגיוני שהחתונה של הילדים שלהן תהיה פחות מפוארת, יוקרתית וידברו עליה פחות מהחתונה של X שהייתה לפני חודשיים. אז התקציב עולה עוד קצת.

ככה מגיעים לחתונה בסכומים של 7 ספרות, עם השכרת חוף ים, מופע לייזרים על המים משולב במוזיקה וזיקוקין, חתן וכלה שיורדים מיאכטה, רכב מיוחד שהגיע מחו"ל לכבוד האירוע (חס וחלילה שיסעו ב"סתם S CLASS" ביום החתונה ולאחר הטקס אל בית המלון), וכן הלאה..

(וכדי שיזכרו את החתונה יותר מהחתונה של X, הודיעו בסוף הערב לאורחים שהמתנות נתרמו בשם הזוג הטרי לאיזו עמותה)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בהודעה שמעלי נפלה טעות.

במקום "הסכם ממון" היה צריך להיות "הסכם פירוד".

ההנהלה מתנצלת על עגמת הנפש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...