Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבר קרוב שמתחתן בקרוב

cartom
שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

כמובן שיש:

http://www.mitchatnim.co.il/kamakesef/

תהנו.

אצלי חבר קרוב זה לפחות 500 ש"ח. תלוי במצבי הכלכלי באותו הזמן.

אם מעורב בזה גם חינה ועוד אירועי מתנות, אז זה גם לא יהיה יותר מזה.

Volvo V40 T5 R-Design

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK5 - SOLD

GTI MK4 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואם זאת קרובת משפחה ואני סטודנט תפרן? :oops:

עריכה: ראיתי את הטבלה :D

עריכה 2 !! : יצא לי שסטודנט או עובד הייטק צריכים להביא אותו דבר? WTF? מה זה האלגוריתם הבלוי הזה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה אייל

איזה מגניב האתר הזה , לא הייתי מעלה על דעתי למצוא כזה .

טוב זה הולך להציל אותי מבושות , כי אני מה זה לא מעודכן בתעריפים ( פשוט כי חתונות \ בר מצוות זה ממש לא סוג הבילוי האהוב עלי )

אה .... כן והייתי מכניס למחשבון באתר פרמטר נוסף של זמן שהות מתוכנן באירוע למשל :

עד שעה

עד שעתיים

עד ארבע שעות

וכו'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה כיף לגלות את האתר הזה ולראות שהחישובים הכלכליים שעשיתי לפני שסגרתי את החתונה היו לא רעים.

אני שוקל לשים בהזמנות קישור לאתר הזה :wink:

נאמר כמובן בציניות,מי שבא ברוך הבא בלי קשר לגובה הצ'ק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נאמר כמובן בציניות,מי שבא ברוך הבא בלי קשר לגובה הצ'ק.

ספר על זה לחבר שלי שהתחתן לא מזמן , והגיע למצב שאנשים מהצד של הכלה הביאו לו 200 ש"ח לזוג, או 100 ש"ח ליחיד.

Volvo V40 T5 R-Design

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK5 - SOLD

GTI MK4 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אייל,

מה שתיארת קורה לכל זוג שמתחתן,וגם את זה לקחתי בחשבון,ואפילו מצבים (שקורים!!) שמישהו נותן לך צ'ק שמה לעשות- חוזר.

כל אלה דברים שקורים,ואם תתחשב בכל אלה וגם תרצה לכסות את החתונה אתה תצטרך להתחתן במסעדת יוטבתה בעיר, פחות או יותר.

להרים חתונה בימינו במקום נורמלי ובתקופה סבירה זה עסק לא זול בכלל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכלל כל התופעה של "שופוני יא נאס". כלומר להפיק חתונה גרנדיוזית כדי לעשות רושם על כולם. זה מנהג פסול לטעמי.

צודק ++

ובכלל מי אמר כתב או החליט שהאורחים צריכים לממן את גודל הפנטזיה והפוזה של הזוג הצעיר .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה אייל

איזה מגניב האתר הזה , לא הייתי מעלה על דעתי למצוא כזה .

טוב זה הולך להציל אותי מבושות , כי אני מה זה לא מעודכן בתעריפים ( פשוט כי חתונות \ בר מצוות זה ממש לא סוג הבילוי האהוב עלי )

אה .... כן והייתי מכניס למחשבון באתר פרמטר נוסף של זמן שהות מתוכנן באירוע למשל :

עד שעה

עד שעתיים

עד ארבע שעות

וכו'

מצטער אבל זה ממש לא צריך להיות קשור לזמן. כשמזמינים אורחים לא סתם מבקשים לאשר הגעה - מזמינים מספר מסוים של מנות לפי תעריף מסוים שלעיתים גם משקלל מאפיינים אחרים. זו הסיבה שנהוג לתת לפחות 200-250 שקלים בממוצע - ולו כדי לכסות את העלות הזו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכלל כל התופעה של "שופוני יא נאס". כלומר להפיק חתונה גרנדיוזית כדי לעשות רושם על כולם. זה מנהג פסול לטעמי.

למה אתה חושב שמישהו הולך לעשות חתונה ברמה כזו או אחרת כדי לעשות פוזות על המוזמנים ?

כל אחד עושה חתונה לפי התקציב שלו ולאו דווקא לפי "מקדם הפוזה",ואם מישהו בעל יכולות אז אני לא רואה שום סיבה שהוא לא יעשה חתונה על פי רצונו.

צודק ++

ובכלל מי אמר כתב או החליט שהאורחים צריכים לממן את גודל הפנטזיה והפוזה של הזוג הצעיר .

זוג שמתכננן חתונה צריך לעשות חישובים ריאליים של הוצאות ולנסות לשער בגדול כמה הוא יכול לקבל מהחתונה.

מן הסתם זוג שמתכנן "להוציא" את עלות החתונה באמצעות המתנות ייבחר לעשות חתונה בסטנדרט לא גבוה במיוחד.

מי שלא מתכנן להחזיר את ההשקעה צריך לדעת מה הגבול שהוא מוכן להוציא מכיסו על מנת להשלים את עלות החתונה.

אני חושב שזה דיון דיי עקר כי בעקרון אין פה נכון ולא נכון,הכל שאלה של אפשרויות וכל אחד יודע מי האנשים שבאים לחתונה שלו ובהתאם גם כמה הוא מוכן להשקיע.

יש לי חברים שעשו חתונה ברמה מאוד גבוהה כי הם ידעו שחלק ניכר מהאורחים שלהם זה אנשים שיפנקו במתנות,ואכן למרות שהחתונה שלהם היתה מאוד יקרה,הוא יצאו ברווח של מעל 150K שקל,אחרי ההוצאות.

בקיצור, אף אחד לא מחליט שהאורחים צריכים לממן,אבל כל אחד עושה כטוב בעיניו ואין פה נכון או לא נכון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...