Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי עכשיו וגיליתי שכל הטיפו בסביבות ה5 אלף הם ללא מנוע או שיש איזה שהיא בעיה בהם יש כמה שהם בסדר אבל הם משנתון לפני 90

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכיף בפורום הוא שאתה יכול לחזור אחורה ולראות מה הוא כתב, כך שהוא לא צריך להזכיר לך.

בהצלחה

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לדעתי אין בכלל מקום להשוואה.

אונו רכב קובייה מיושן והוא אמיןם כי הוא קופסה בלי כלום ולא נוח בעליל.

פליסיה רכב פי כמה וכמה יותר אנושי ונורמאלי אמינות גם במנוע 1.3 עם נוזל קירור לא נופלת מהאונו וחסכונית בדלק באותה רמה.

כבעלים מאושר של פיבוריט ואחרי כשנתיים עם אונו 1.4 S70 שהוחלפה בפליזיה 1.3 אין בכלל מקום להשוואה! הפליזיה לוקחת בהפרש ניכר!

הסקודות הישנות למרות שבונים עליהן תיקים הם סוסי עבודה שקורעים אותם בטירוף ברוב המקריפ ולא מטפלים כמו שצריך והן עדיין נוסעות ונוסעות ונוסעות. אז תחשוב שרכב כזה מטופל איזה בובה הוא יהיה כרכב לצעיר.

פורסם

האונו מיושן (תאכלס כן, אבל...)? איזה שיכלולים כבר יש בפליסיה שיהיו כל-כך חסרים לפותח השירשור באונו?

זה לא שהפליסיה היא פורצת דרך מבחינה מכנית, חשמלית או הנדסה אנושית.

פורסם
לדעתי אין בכלל מקום להשוואה.

אונו רכב קובייה מיושן והוא אמיןם כי הוא קופסה בלי כלום ולא נוח בעליל.

פליסיה רכב פי כמה וכמה יותר אנושי ונורמאלי אמינות גם במנוע 1.3 עם נוזל קירור לא נופלת מהאונו וחסכונית בדלק באותה רמה.

כבעלים מאושר של פיבוריט ואחרי כשנתיים עם אונו 1.4 S70 שהוחלפה בפליזיה 1.3 אין בכלל מקום להשוואה! הפליזיה לוקחת בהפרש ניכר!

הסקודות הישנות למרות שבונים עליהן תיקים הם סוסי עבודה שקורעים אותם בטירוף ברוב המקריפ ולא מטפלים כמו שצריך והן עדיין נוסעות ונוסעות ונוסעות. אז תחשוב שרכב כזה מטופל איזה בובה הוא יהיה כרכב לצעיר.

'

עד שהחלטתי על האונו באת ושינית את דעתי..

המנוע 1.3 לא חלש יותר מ1.4 באונו?

ובקשר לנוחות נסיעה בטיחות וצריכת דלק?

פורסם

כן ה1.3 טיפה חלש יותר מה1.4 של אונות אבל ההבדל לא כל כך מורגש והוא זניח לדעתי.

נוחות ובטיחות אין בכלל מה להשוואת כי הפליסיה עולה על האונו בהרבה.

צריכת דלק זהה פחות או יותר, בנסיעות רגועות בין עירוני הפליסיה 1.3 עושה בממוצע 15-16 ק"מ לליטר.

נכון שאנחנו מדברים על שני רכבים מיושנים ואין להם ממש טכנולוגיות וכאלה, אבל הפליסיה היא דור אחד מעל האונו.

עם האונו אפשר להשוואת את הפיבוריט הקשישה. שעולה חצי ממנה ולדעתי לא נופלת ממנה בשום פרמטר.

אם אתה מאיזור הצפון אתה מוזמן בעוד כחודש כשאני אחזור לארץ לסיבוב בפיבוריט 92 שלי.

רבים בפורום הזה לא האמינו לי שהסקודה הזקנה הזאת עם מנוע מקורי 1.3, ומוסכים... כן אני מבקר בהם בערך פעם בשנה.. כדי לטפל באיזה בלאי טבעי שיהיה בכל רכב בשנתונים האלה.. מוציא בקושי כמה מאו וממשיך לנסוע עוד שנה בלי לחשוב על כלום.

פורסם

בשנת 1991 היה לי אונו 60 1986 , מכונית שהייתה אמינה מאוד אבל 4 הילוכים לא כדי עדיף 5 , המכונית הייתה די חסכונית ואמינה למעט התפוחים שהחלפתי ,

עד עכשיו היה לי ניו פליסיה שנת 2000 הייתה אמינה למעט משאבת הגה שהלכה 1200 שקל בצמפיון כולל עבודה , אבל לא מספיק חסכונית לטעמי 10 קילומטר לליטר בעיר בלי מזגן ו 15 בערך מחוץ לעיר , המכונית הייתה נעימה לנסיעה

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

רמה טכנית ?! איזה רמה טכנית יש בפליסיה ?

להזכירך מדובר על פליסיה !

לא אוקטביה או פאביה.

"מבחינה טכנית" זה רכב שמיישר קו עם לאדה ודאצ'ה.

למרות שהוא פחות "זבלי" מהפייבוריט (שהוא מבוסס עליה אגב ברובו הגדול)

ידוע שישראלים לא חסידים של רכבים איטלקים.

אבל עד כדי כך ?!

כנראה שכבודו לא יודע פליסיה מהי.

ראשית, ה ABS וכרית האוויר במחירים אילו הינם כבר פלא עצום ובעל חשיבות שאין כדוגמתו.

שנית, מנועי ה 1.6 ו-1.9 של הפולו אינם מנועי הצעצוע הנלעגים של פיאט, כמובן תביא בחשבון את תיבת ההילוכים של פולסווגן, סלון מצויין, לכה"פ לליגת המחירים הזו, איכות הרכבה מרשימה, שוב לרמת המחירים הזו, תאוצה מצוייבת, תוצאה מכובדת בסקרי בטיחות.

כל זאת ועוד ב מחירים שנעים ססיס ה 10,000. מה תקנה בסכום כזה? סובארו DL שנת 90, או פיאט-קופסת-גפרורים???

בשנתוני הפליסיה אין כמוהה בתמורה לשקל.

פורסם
אבי, אתה מדבר על פליסיה או על ניו-פליסיה?

אל תשכח שהתקציב של פותח השירשור הוא 5000 שקל, וזה לא יקנה לו פליסיה מעל ששנת 94'.

אני מתכוון לפליסיה 1.3 לא אחרת.

דרך אגב איך מחירי החלפים לפליסיה יקרים משמעותית מהאונו או סבירים?..

דרך אגב אולי כדי לקחת בחשבון את הפיבוריט?

מה אתם אומרים עלייה בהשוואה לאונו פליסיה וטיפו?

פורסם

עם כל ההערכה שלי לסקודה, בשנים האלה מאתות מאוד נמכרות במחיר מכירון.

קח את הזמן וחפש לך איזו פליסיה 96 מבטיח לך שתמצא אחת סביב התקציב שלך וכבר יהיו לה מזגן ומנוע של פולקסווגן (אחרי כמה שנים עם הדגם הקודם אני יכול להגיד שהרכב שרד התעללות קשה באופן מכובד ולבסוף אפילו נמכר ב2000 ש"ח)

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
עם כל ההערכה שלי לסקודה, בשנים האלה מאתות מאוד נמכרות במחיר מכירון.

קח את הזמן וחפש לך איזו פליסיה 96 מבטיח לך שתמצא אחת סביב התקציב שלך וכבר יהיו לה מזגן ומנוע של פולקסווגן (אחרי כמה שנים עם הדגם הקודם אני יכול להגיד שהרכב שרד התעללות קשה באופן מכובד ולבסוף אפילו נמכר ב2000 ש"ח)

אני רוצה רכב שמור ולא יקנה רכב שעבר התעללות.

• תוכן חדש...