Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנסיעת מבחן שעשיתי על המאזדה 2 , האוטו היה די בסדר , אבל כבעלים לשעבר של ניו פליסיה המכונית הייתה סוס עבודה מהירה ודי חסכונית ,אני הייתי לוקח את הסקודה הידנית

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין למה קונצרן פולקסוואגן לא מפרסם סקרי אמינות.

יש לו סיבה טובה- במאבק על המחיר אתה מוריד אמינות ושרידות.

כל הספקים של פולקסואגן מוכרים את אותם חלקים גם לסקודה.

ספקים כמו ואלאו, בוש, הלה מאוד ירדו באיכותם בשנים האחרונות.

כדאי שתראו דוחות באינטרנט של חברות ביטוח אירופאיות כמו אוטוסרב הישראלית, ותראו מדוע היפניות מקבלות מקומות ראשונים.

ספקים של חלקים יפניים כמו טוקיקו, קאייאבה, טויו ואחרות משפרות כל הזמן, ויצרנית החלונות החשמליים של פולו שמספקת גם לפאביה, מגמגמת.

זה כל הסיפור- זאת דעתי כמובן, יש כאלו שמתחרמנים מהצבע של האוטו- זכותם.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

רק שנייה. הידעת ש-50% מחלקי החילוף של מאזדה על דגמיה ( 2,3,5,6 ) מיוצרים באינדונזייה, מאלזייה, תאילנד, סינגפור.

לא על כל חלק חילוף כתוב made in japan .

פורסם
מעניין למה קונצרן פולקסוואגן לא מפרסם סקרי אמינות.

יש לו סיבה טובה- במאבק על המחיר אתה מוריד אמינות ושרידות.

כל הספקים של פולקסואגן מוכרים את אותם חלקים גם לסקודה.

ספקים כמו ואלאו, בוש, הלה מאוד ירדו באיכותם בשנים האחרונות.

כדאי שתראו דוחות באינטרנט של חברות ביטוח אירופאיות כמו אוטוסרב הישראלית, ותראו מדוע היפניות מקבלות מקומות ראשונים.

ספקים של חלקים יפניים כמו טוקיקו, קאייאבה, טויו ואחרות משפרות כל הזמן, ויצרנית החלונות החשמליים של פולו שמספקת גם לפאביה, מגמגמת.

זה כל הסיפור- זאת דעתי כמובן, יש כאלו שמתחרמנים מהצבע של האוטו- זכותם.

תגיד אתה באמת מאמין לשטויות שאתה רושם פה ??

אני מניח שיש לך מידע פנימי אשר מאפשר לך בכזו נחרצות לקבוע שספקי החלקים האירופאים ירדו באיכותם בשנים האחרונות, נשמח לראות אותם ולהתרשם.

דרך אגב סיפור החלנות ב VW אינו דווקא במנגנון החשמלי אלא בתושבות הפלסטיק אשר התיבשו ונשברו, בדיוק כמו התאוריות המצוצות מהאצבע שלך.

ולגבי אוטוסרב, בוא ונגיד שאני לא הייתי מסתמך על "המחקר" שלהם שמלא חורים כגבינה שוויצרית.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תלך עם הלב :-)

השוק של הפביה התעורר לאחרונה והיא די מבוקשת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

קינג - הביטוח של הרכב (מאזדה 2) זול בניגוד לאחיות הגדולות שלה.

בוודאות ומניסיון (יש לנו אחת) , ולגבי דרישת שוק - אני משאר שיהיה פלוס מינוס כמו היאריס הקודמות - יפנית קטנה ואוטומטית (עם גיר אוטומטי טיפש) זה דבר די מבוקש.

הרכב נח , אבל הפנים אכן פלסטיקי קצת.

ב

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
תגיד אתה באמת מאמין לשטויות שאתה רושם פה ??

אני מניח שיש לך מידע פנימי אשר מאפשר לך בכזו נחרצות לקבוע שספקי החלקים האירופאים ירדו באיכותם בשנים האחרונות, נשמח לראות אותם ולהתרשם.

דרך אגב סיפור החלנות ב VW אינו דווקא במנגנון החשמלי אלא בתושבות הפלסטיק אשר התיבשו ונשברו, בדיוק כמו התאוריות המצוצות מהאצבע שלך.

ולגבי אוטוסרב, בוא ונגיד שאני לא הייתי מסתמך על "המחקר" שלהם שמלא חורים כגבינה שוויצרית.

סקרי האמינות של חברות הביטוח לתקלות מדברים בעד עצמם.

ה CX למשל היתה אבן דרך ב"איך לייצר מכונית לא אמינה" כנגד כל כללי הנדסת הייצור.

אני מציע שתבסס את דבריך המלומדים על עובדות.

בברכה

אינג' צבי רכניץ

מייסד ויו"ר ראשון של מועדון החמש.

פורסם
רק שנייה. הידעת ש-50% מחלקי החילוף של מאזדה על דגמיה ( 2,3,5,6 ) מיוצרים באינדונזייה, מאלזייה, תאילנד, סינגפור.

לא על כל חלק חילוף כתוב made in japan .

לא ארץ הייצור היא הקובעת, אם כי שיטת בקרת האיכות ודרישת האמינות.

גם לבוש מפעל ברומניה, ולא אמרתי שהרומנים מייצרים טוב פחות מהגרמנים.

פורסם
סקרי האמינות של חברות הביטוח לתקלות מדברים בעד עצמם.

ה CX למשל היתה אבן דרך ב"איך לייצר מכונית לא אמינה" כנגד כל כללי הנדסת הייצור.

אני מציע שתבסס את דבריך המלומדים על עובדות.

בברכה

אינג' צבי רכניץ

מייסד ויו"ר ראשון של מועדון החמש.

כמו שנאמר , מדבר סקר תרחק.

דירוג האמינות של חברות הביטוח מתבססות לא רק על הקילקולים שקרו ברכב ( ולא תמיד קשורים ליצרן, אבל היי למה לדקדק..), אלא גם על עלות התיקון שלהם, כך שיש עיוות מולד בהסתמכות על סקרים אילו.

ואם תפנה אותי ל JD, הרי למעלה מ 25% מהדירוג נעשה על סמך חוות דעת סוביקטיבית לחלוטין של בעל הרכב, ממש מחקר מדעי כדבעי. (פה בארץ מתפגרים המנועים של הקורולה, אבל הרכב בעיני הציבור אמין ביותר).

דיברת על עובדות, למיטב זיכרוני כתבת על ירידת איכות של ספקי חלקים באירופה, תוך הפרחת סיסמאות , היכן העובדות אינג רכניץ ?

ולגבי ה CX, השד אינו נורא כלל וכלל, מי שמכיר את הרכב יודע שניתן לתחזק את הרכב ללא בעיות מיוחדות.

ביקור בצרפת לשם בדיקה של רכבים ליבוא ושיחה עם עשרות בעלי רכבים מעלים תמונה שונה לחלוטין מזו המקובלת על ידי יודעי דבר בארץ.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כבעלים של פאביה החדשה, ממליץ בחום. הרכב מהנה נוסע יפה ממש מדליק. הרכב מושך מבטים והתענינות. מי שיגיד לך שהוא יודע מה יהיה השוק שלה לעומת רכב אחר בעוד 5 שנים, על זה חז"לנו שלא הפסיקו לקשקש אמרו בין היתר "מאז חורבן בית המקדש הנבואה ניתנה לשוטים..."

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
איזה גרסה רכשת? מה שילוב הגוונים שלקחת? :-)

ברשותי פאביה מה שנקרה דגם ספורט אוטומטי מנוע 1600. בצבע כתום עם גג לבן.

נהג מנוסה
:roll:

• תוכן חדש...