Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לסוזוקי אין בקרת יציבות ותא המטען שלה הוא רק 213 ככה שאני לא חושב שהיא עדיפה מאף אחת מהן

פורסם

דרך אגב

החסרון היחיד מבחנתי במאזדה הוא המראה מבפנים שנראה כמו רכב משנות ה90 אם היא מאזדה הייתה פחות מתקמצנת הרכב כבר היה שלי

לעומת זאת הפאביה היא בעלת תא מטען גדול יותר ... בעלת תיבת הילוכים חדישה יותר ופשוט מרגישה מכובדת ועשירה מבפנים ... אך היא מאבדת לעומת מאזדה כ 10000 שקל יותר לאחר 5 שנים

מה עדיף לדעתכם ?

פורסם

בלינק שנתתי לך יש השוואה של בן אדם שגם היתלבט מה לירכוש,הוא נהג על כולן ולכן יכול לתת חוות דעת עדיפה .

פורסם

קונצרן פולקסווגן לא מקפיד על איכות ספקי החלקים שלו. ראה הפולו ב 10 שנים האחרונות. אלו אותם ספקים של סקודה.

אין ספק שאם אתה מחפש שקט ואמינות לך על המאזדה.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

ממש לא נכון.

שקודה לא משתמשת באותם היצרני חלקים של פולקסווגן (ברב המקרים. את הפנסים [לדוג'] מייצרת Hella לפולקסווגן ושקודה).

חקרתי מעט את הנושא ונאמר לי ע"י בחור המתעסק בהתקנת מערכות שמע ואזעקות לרכב (לא אציין את שם העסק, אבל אציין שמדובר בעסק מוכר וידוע) שביקר במפעלים של שתי החברות וחקר את הנושא.

זאת גם הסיבה שכל סקרי האמינות שקודה מתמקמת גבוה מעל פולקסווגן וסיאט.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מזדה 2 זכתה כמכונית השנה של העולם. לטווח ארוך אני מאמין שלרכב תהיה שמירת ערך טובה ושוק מצויין. בנוסך מניח שאמינות תהיה טובה ותיקונים במידה ויידרשו לא יהיו יקרים.

ממליץ על מזדה 2.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ממש לא נכון.

שקודה לא משתמשת באותם היצרני חלקים של פולקסווגן (ברב המקרים. את הפנסים [לדוג'] מייצרת Hella לפולקסווגן ושקודה).

חקרתי מעט את הנושא ונאמר לי ע"י בחור המתעסק בהתקנת מערכות שמע ואזעקות לרכב (לא אציין את שם העסק, אבל אציין שמדובר בעסק מוכר וידוע) שביקר במפעלים של שתי החברות וחקר את הנושא.

זאת גם הסיבה שכל סקרי האמינות שקודה מתמקמת גבוה מעל פולקסווגן וסיאט.

לדעתי אתה ממש צודק

שקודה בעלת אמינות שגובלת באמינות יפנית, לכן אין פה על מה לדבר.

איכות תא הנוסעים - בשקודה עדיף בהרבה.

גודל ? המאזדה 2 הרגישה לי ממש קטנה לעומת הפאביה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

באופן אישי פאביה ובסכמת צבעים שחור+ גג לבן..

ולו רק מהעובדה שנמאס מה 2 עם הצבעים הזוהרים האלו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כן אין ספק שהמאזדה עדיפה בסחירות בשמירת ערך וכנראה גם באמינות ותחזוקה אך למה זה צריך לבוא על חשבון הנוחות והמראה הפנימי ???

ובפאביה לא חסר סימני שאלה כמו מחיר תחזוקה וביקוש בשוק עוד כמה שנים ... כמו כן האחריות היא רק שנתיים ביחס ל 3 שנים במאזדה

השאלה היא כמה כדי לשלם על נוחות ומראה פנימי ?

באופן אישי אני מתקשה להחליט האם ללכת עם הלב או השכל .

פורסם

אכן גם אני התיישבתי במאזדה והתאכזבתי קשות אך בכל זאת השיקולים הכספיים חשובים מאד

אם הייתי יודע שהתחזוק של הפאביה סביר ויהיה ביקוש לרכב עוד כמה שנים לא היה התלבטות אך כרגע אני עוד בור בעניין

פורסם

תיראה תיקח גם את האופציה שהביטוח במאזדה יותר יקר וגם הטיפולים שלהם לא כאלה זולים,לגבי הסחירות אז לסקודה יש סחירות יפה מאוד ואני לא בטוח שהמאזדה תיהיה סחירה הרבה יותר.

:fadein:

• תוכן חדש...