Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

אני בן 18,אני בעל רישיון שנה וחצי.

ביולי אני מתכנן לטוס לגרמניה או ארה"ב.

האם ישכירו לי שם רכב כגון:אאודי TT או ב.מ.וו Z4 או אולי פורשה?

האם אני אוכל לנהוג בארה"ב, עם הרישיון הישראלי שלי, מפני שידוע לי שאפשר להוציא בארה"ב רישיון רק מגיל 21,האם הדבר נכון או שאני טועה?

בגרמניה מה החוקים שם בנוגע לנהיגה?(מאיזה גיל,האם אפשר לנהוג עם רישיון ישראלי?וכו').

בארה"ב אם מישהו ישב לידי, אז אני אוכל לנהוג?כי ידוע לי ששם ,אם מבוגר יושב ליד, אז אפשר לנהוג ללא רישיון,האם הדבר נכון?

האם יש בארה"ב באיזור פילדלפיה, מסלולי נהיגה כמו הנורנברגרינג?

פורסם

בארה"ב מוציאים רשיונות בגיל יותר צעיר מאשר פה. משנת 2000-2003 גרתי באילינוי והחוק שם היה שאפשר להתחיל ללמוד עם הורה ברכב הפרטי מגיל 15, לצבור כמות של שעות מסויימת ולעבור טסט בגיל 16 ולנהוג בלי מלווה. אני חושב שהחוקים נשארו אותו הדבר שם. יש לזכור שזה במדינת אילינוי. אני לא יודע מה הם החוקים המדוייקים של האיזור שאתה נוסע. אבל לא שיש מקום בכל ארה"ב שמוציאים רשיון מעל גיל 21.

אני לא מגיב לשאר כי אני לא יודע.

בהצלחה!

פורסם

רכבים "מיוחדים" לא תקבל.

בקשר לנהיגה, בחברת סיקסט גרמניה ישכירו לך רכב בתנאי שאתה מעל 18 ויש לך ותק של יום אחד (:D).

אבל, אני לא סגור בקשר להאם גיל השוכר עצמו משנה או גיל הנהג.

בכל מקרה בזמן שהייתי נהג חדש ובן 18 נהגתי בגולף TDI בגרמניה.

אגב, אין בעיה להיכנס גם לשוויץ (שם מוציאים רשיון בגיל 20) - שכרת בגרמניה, תנהג לפי גרמניה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בארה"ב אם מישהו ישב לידי, אז אני אוכל לנהוג?כי ידוע לי ששם ,אם מבוגר יושב ליד, אז אפשר לנהוג ללא רישיון,האם הדבר נכון?

לא נכון ולא חוקי; אולי אתה מתכוון ל"תקופת מלווה," המתחילה מגיל 15/16 (תלוי במדינה), בה נוהגים עם Learner's Permit (רשיון לומד) אותו ממירים לרשיון אחרי שעוברים טסט בהצלחה.

פורסם

אוקי,תודה על התשובות.

מישהו יכול לפרט קצת יותר לגבי השכרה בארה"ב?

האם ניתן לנהוג בגילי בארה"ב?

פורסם

לנהוג - כן (תוציא בדואר רשיון נהיגה בינלאומי).

להשכיר - לא. חברות ההשכרה בארה"ב לא משכירות רכבים לילדים בני 18.

לSIXT יש מותג "נוער" שמשכיר במספר מדינות באירופה רכב החל מגיל 18. המגוון מאוד מצומצם ולא מתקרב אפילו לTT, SLK או חס-וחלילה פורשה.

http://www.sixti.com

תהנה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אוקי,תודה על התשובות.

מישהו יכול לפרט קצת יותר לגבי השכרה בארה"ב?

האם ניתן לנהוג בגילי בארה"ב?

בארה"ב אתה מתמודד עם שני גורמים שונים: מדיניות חברות ההשכרה, ומדיניות המדינה בה אתה מבצע את ההשכרה. מסקירה קצרה עולה שבמדינת ניו יורק ניתן להשכיר מגיל 18, אבל גם זה בכפוף לחברת ההשכרה, וקרוב לוודאי יהיה כרוך בתוספות תשלום והוספת פיקדונות, ביטוחים, וכו'.

יש פה טבלה נחמדה עם החוקים השונים ביחס לחברות/מדינות (לינק).

בגדול, מותר לך לנהוג (יש מדינות בהם מוציאים רשיון כבר בגיל 16), אבל תקרא את האותיות הקטנות טוב טוב.

• תוכן חדש...